Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Przyznam, że oglądam z dubbingiem, który tutaj jest perfekcyjny! Oglądam na youtubie i naprawdę prawie ciągle leże na ziemi bo humor jest po prostu genialny. W oczekiwaniu na nowe odcinki 5 sezonu losta...
A ludzią, którzy mówia, że Disney zniżył się na dno itp. współczuje, bo nie rozumieją prawa rynku. Teraz po prostu jest popyt na takie coś, a Disney wykonał to perfekcyjnie.

ocenił(a) serial na 1
transg

Człowieku,ja padłem ze śmiechu jak przeczytałem twoją wypowiedź.Czarna żmija,Allo'allo!,Hotel zacisze,mówi Ci to coś?Nie mam pojęcia ile można w kółko tarzać się ze śmiech gdy widzi się w każdym odcinku jak któś dostaje ciastem po głowie albo zostaje na niego wylewany jakiś napój.

ocenił(a) serial na 3
transg

Serial śmieszny jak palec w oku! A może nawet mniej

użytkownik usunięty
transg

mnie do łez rozbawiła scena, gdy jakiś dzieciak wymalował sobie na brzuchu markerem mordę i udawał, ze jest brzuchomówcą. dawno tak się nie uśmiałam.

transg

No widzicie trzeba mieć zryty gust, żeby to lubić. Najwidoczniej taki mam :) Kiedyś też rzygałem takim czymś ale teraz może z powodu tęsknoty za starymi animowanymi bajkami podoba mi się taki humor. Pozostaje mi się cieszyć, że mogę zabić czas i się pośmiać przy odcinkach ;]

transg

Doprawdy placek z kremem na twarzy, oblewanie wodą , brudne pokoje ( mam tu na mysli majtki , stare kanapki , skarpetki na podlodze ). Serial pokazuje humor z najniższej półki. Nie wiem czy świadczy to o niskich wymaganiach obecnych nastolatek czy też o braku kreatywności ze strony reżyserskiej. Moze wy mnie oswiecicie???? . Jedyny serial disneyowski jaki obejrze sobie czasem do obiadu to ,, Nie ma to jak Hotel,, wiem ze to tez chała ale cóż przynajmniej lepiej sie to ogladany od tego plastika