Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

10/10

ocenił(a) serial na 10

Jedyny fajny i śmieszny serial na Disney Channel ! Teraz to tylko w tych dzisiejszych serialach typu
"Jessie" jest śmiech na siłę, nic nie wznoszący... Ach, dobre seriale na DC się skończyły...

Niunia520

a w tym nie ma śmiechu na siłę?

ocenił(a) serial na 1
Niunia520

Nie może się skończyć coś czego nigdy nie było...

ocenił(a) serial na 1
Niunia520

Czy to żart...?

Niunia520

haha dobry kawał najlepsze to że jedyny fajny serial

Niunia520

Jedyny dobry serial jak dla mnie to był Zac i Coddy. Hanne mimo, że mam swoje lata też się przyjemnie oglądało z początku strasznie głupi serial, ale z czasem zrobił się przyjemny do oglądania.

ocenił(a) serial na 6
Niunia520

Masz rację, co prawda nie oglądam DC, ale jeszcze kilka lat temu uwilbiałam seriale typu Hannah Montana, Nie ma to jak hotel, czy Czarodzieje z Waverly Place. Czaesm nawet zdarza mi się natknąc na odcinek jednego z tych seriali i oglądam go, i uważam, że pomimo teo, że są one głupawe, są śmieszniejsze i lepiej zrobione od nowych "wspaniałych disney'owskich produkcji", nawet młodzi aktorzy są lapsi w starszych serialach. Jeśli mówicie, o czymś, że jest głupie, tylko dlatego, że jest przeznaczone dla młodszych, to znaczy, że jesteście bd infantylni...

ocenił(a) serial na 7
Niunia520

nie uważam, że to jedyny dobry serial, ale zgadzam się że ludzie jadą po Hannie Montanie teraz tylko dlatego, żę wszyscy to robią. bo się zrobili "dorośli". jest kupa seriali w których nie ma ani jednego zabawego gagu. to była produkcja do młodszych odbiorców, która dawała rozrywkę i także czegoś uczyła. teraz jestem już na to za stara, ale doceniam i daję 7/10

Niunia520

co tywiesz o serialach poogladaj kiepskich pitbulla albo oficera albo rodzina soprano albo family guy