Ludzie, co z wami? To, że ten serial kojarzy się wszystkim z różową śpiewającą nastolatką, to jeszcze nie powód, by całemu serialowi dawać tak niskie oceny. Ja sam nie przepadam za bardzo za Miley, ale pomimo tego dałem 10/10, bo uważam, że serial jest naprawdę świetny. Ma ciekawą
fabułę, dobrą obsadę aktorską no i świetne postacie typu: Lilly, Oliver, Rico, Roxy i wiele, wiele innych. Naprawdę uważam, że średnia powinna być o wiele wyższa, więc zwracam się z prośbą o nieocenianie tak nisko serialu tylko przez samą Miley. Pozdrawiam. ;)
Tak, bo tutaj mimo że nie przepadam za Miley to całość jest świetna. Humor na najwyższym poziomie, świetne postacie, dobra gra aktorska, znakomita fabuła i w ogóle. Violetta to ciągnąca się telenowela, w której wątki Germangie i Leonetta ciągną się w nieskończoność. Do tego jeszcze wszystko psują Tomas i Ludmiła, którzy wkurzają mnie dosłownie wszystkim. Zresztą nie ma nawet co porównywać, bo sitcom i telenowela to dwa zupełne różne gatunki...
Humor na najwyższym poziomie? To stwierdzenie to humor na najwyższym poziomie.
Świetne postacie...hmmm.....
Upośledzony Jackson, Plastikowa ciocia Dolly, Ojciec Miley, dla którego najważniejsza jest fryzura,Lili,która czasem zachowuje się jak upośledzona,Rico znęcający się nad ludźmi, Miley myśląca tylko o swojej "etykietce".
Dobra gra aktorska- Może i tragiczna nie jest, raczej przeciętna.
Fabuła: Miley ukrywa przed wszystkimi,że jest gwiazdą,którą uwielbia cała szkoła. Kłamie,kłamie i jeszcze raz kłamie cały czas. Najważniejszy jest dla niej wygląd i to,co sądzą o niej inni<jako o Hannah>. Dziewczyna zwala winę na innych,często zapomina o swoich przyjaciołach,wyżywa się na własnym bracie i kocha swojego misia.
Nikt tu nigdy nie stara się o miłość, tylko od razu "Kocham Cię". Tragedia.
Bez przesady. Lilly zachowuje się jak upośledzona? Chyba pomyliłeś serial. Poza tym to ogląda się dla przyjemności, a nie odwrotnie.
Oj daj spokój, to tylko sitcom dla dzieci, więc jak na swój gatunek wypada bardzo dobrze.
No wiesz, są oczywiście lepsze produkcje, ale ja uważam ten serial za jeden z najlepszych wytwórni Disneya, więc nie mogłem dać niższej oceny. Poza tym porównaj sobie taką właśnie ,,Hannah Montana" czy ,,Nie ma to jak hotel" do dzisiejszych produkcji typu ,,Nadzdolni" czy ,,Taniec rządzi" - różnica jest piorunująca.