Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Dubbing

ocenił(a) serial na 4

Podobno ma być polski dubbing do tego serialu. Słyszałem że w tv serial miał być dubbingiem od marca ale jakoś nie zdarzyło mi się na taki trafić. Nie wiecie kiedy dokładnie są (lub będą) emitowane odcinki HM z polskim dubbingiem. Chciałbym zobaczyć bo jeste bardzo ciekaw jak wypadł, w końcu Disney robi dość dobry dubbing w porównaniu na przykład z takim Jetix.
Z góry thanx za odpowiedź

Batik

Ja widziałam jeden odcinek i całkiem nieźle ale wole lektora. Poza tym to rono leci z dubbiniem a wieczorem chyba nie. Tak mi się wydaje

Malazaa

Odcinki z 1 serii nie lecą już z lektorem tylko z dubbingiem. A 2 seria na razie z lektorem. Aha, a powracając do dubbingu to spoko :)

adyska

Mi dubbing kompletnie nie odpowiada ;/ Przyzwyczaiłam sie już do lektora, poza tym - lepiej mi się oglądało, słysząc w tle charakterystyczne i znane głosy bohaterów. Zdecydowanie na minus.

Batik

bleeeeh nie tylko nie dubing. Dla mnie ogrinal w jezyku angielskim jest
najlepszy ;]

ocenił(a) serial na 9
EWELINQA_2

Dubbing jest fatalny! film traci cały urok! niestety dubbing już będzie i tyle. przestanę to oglądać:/

arwena16

Jak zobaczyłam odcinek z dubbingiem (przedwczoraj), to się załamałam. :/ Jak mogli coś takiego zrobić :/ Ja nie mogę. Przecież Miley ma niepowtarzalny głos, jak można podstawić pod nią śpiewanie jakimś cienkim głosem? Z resztą wszyscy aktorzy mają swoje własne głosy i polski dubbing zdecydowanie mi nie odpowiada. Szczególnie że bardzo chętnie oglądam HM. A teraz to nie wiem jak to będzie. Jestem wkurzona i sfrustrowana.. :|
xD

ocenił(a) serial na 4
Batik

Oglądnąłem wczoraj pierwszy raz HM z dubbingiem. Dubbing jest bardzo ładnie zrobiony ale głosy kompletnie nie pasują. TO już w nie ma to jak hotel głosy były były fajnie dopasowane ale w HM są zupełnie inne niż oryginalne. Jak już powiedziałem, wykonanie dobre ale głosy nie pasują.

Batik

Dokładnie, Nie ma to jak hotel miało lepszy dubbing chociaż i tak oba seriale wolę z lektorem. Aha, nie wspomnieliście jeszcze o TRAGICZNYM Olivierze!!!!!!

użytkownik usunięty
Batik

Dubbing jest okropny.Tak mnie wkurza że niewiem!!