Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

OnA Je$t $wEeTa$$nA ! ;**
CzEgO Od NiEj ChCeCiE ? :///
LoVvVcIaM JaAaA !

Nie no lol żart :D Chciałam zobaczyć waszą reakcję. Ale wstyd-moja kuzynka ją ubóstwia, ehhh...rodziny się nie wybiera-a szkoda...

KonAsica

A ile kuzynka ma lat?

ocenił(a) serial na 1
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mnih

Już chyba lepiej oglądać Hannah Montana niż mieć ten sam iloraz inteligencji co ty. :/ Co to za słownictwo!? Widzę, że jesteś dość aktywnym graczem - nie natomiast pierwszym lepszym userem,. który się zarejestrował, obrzucił ludzi mięchem na kilku forach a następnie zapomniał o tym serwisie. Dziwi mnie twoje szczeniackie, niedojrzałe zachowanie. -_-

Aha. I jeszcze coś. Widzę, że oceniłeś ten serial a przysłowiowo dam sobie rękę uciąć, że nawet nie widziałeś jednego odcinka. ;D To, że ja np. nienawidzę science fiction i nigdy nie obejrzę Star Wars nie znaczy, że mam ocenić te filmy na 1.

No i kto tu jest gorszym "Pokemonem". -_-

nemesisswan

Ups. Teraz przejrzałam dokładniej twój profil. Widzę, że masz Star Wars w swoich ulubionych. Z góry zaznaczam, że to nie był świadomy przytyk. Ja naprawdę nienawidzę gatunku science fiction i nie ma to nic wspólnego z tobą. ;D

nemesisswan

Ja też nie cierpię Science-Fiction, ale na serio
oglądnij sobie Star Wars, bo to klasyk, i to nie jest jakiś chory
Science-Fiction o produkcjii masowej.
Ta saga jest naprawdę godna obejrzenia.

KonAsica

Tego postu nie powinny czytać osoby wrażliwe oraz chore na serce. Tylko te, które zawsze czytają od końca :)

KonAsica

Trzeba było nie pisać na początku, że się chciało zobaczyć reakcje.
Lepiej potem się przyznać ;).