Który serial według was jest lepszy? Czekam na odpowiedzi.
,,Nadzdolni'' są żałośni, nie ma tam nic śmiesznego, a główna bohaterka jest strasznie wkurzająca. Za to ,,Hannah...'' często bywa zabawna i przynajmniej ma szacunek do przyjaciół i rodziny. Poza tym ,,Nadzdolni'' to tylko nieudana kopia ,,Hannah..''. Dla mnie ,,Hannah...'' jest znakomita, a ,,Nadzdolni'' to jakieś totalne nieporozumienie.
,,Hannah..." jest spoko. ;) Może sama Miley niekoniecznie, ale za to uwielbiam Emily Osment i Mitchela Musso. ;D
Fakt. Kiedyś seriale disneya były cokolwiek śmieszne, fajne, z bardziej przemyślanym scenariuszem i z lepszą obsadą aktorską.
A teraz?
Teraz może być jedna śmieszna scena na jeden odcinek, scenariusz oparty na durnej gadce i banalnych pomysłach, i teraz obsadzą każdą byle lebiegę- początkującą gwiazdkę.
Jeśli chodzi o Nadzdolni vs. Hannah to Hannah jest prawdziwą "sztuką", a Nadzdolni to szmira dla dzieciaków w wieku 1-3 lat.
Może nie 1-3 lat, ale 5-10. ;) Rzeczywiście, ,,Nie ma to jak hotel/statek", ,,Hannah Montana" czy ,,Czarodzieje..." to arcydzieła w porównaniu z tymi nowościami typu ,,Taniec rządzi", ,,Nadzdolni" czy ,,Z innej beczki".
"Shake It Up" nie jest lepsze od "Nadzdolnych". "Hannah...." czasem bawi i na początku nie oglądało jej się tak źle.
Jak dla mnie to ,,Nadzdolni" są trochę lepsi, bo tam jest zaledwie jedna postać, którą lubię, a konkretnie Lexi. Natomiast w ,,Taniec rządzi", pomimo tego, że jak widzę Rocky, CeCe i Flynna to mam ochotę ich zabić, to występują tam Deuce, Ty, Gunther i Tinka. Szczególnie uwielbiam tę ostatnią trójkę. ;) No, ale bardzo nisko oceniłem ten serial, gdyż Rocky, CeCe i Flynn występują w każdym odcinku (Flynn w PRAWIE każdym), a Ty'a, Gunthera i Tinki nie ma praktycznie co 3/4 odcinki.
Ja już porzuciłam Disney Channel. Kiedyś bawiło: Raven, bliźniaki Martin, Filip z przyszłości. No a teraz mamy jakieś ogłupiające twory. Nie wiem, czy to szefostwo się zmieniło, czy może skończyły się żarty, albo po prostu pomyśleli, że ludzie są skretyniali i nie zauważą. Ale to nie jest to, a ludzie dostrzegają zmiany. Fakt, że w każdym serialu promują 13-latki, a w takim na przykład "Shake It Up" śmieją się z zaburzeń odżywiania - przesada.
To prawda. Teraz to tylko takie debilne sitcomy (,,Taniec rządzi", ,,Nadzdolni", ,,Z innej beczki!'', itd.), a kiedyś było o wiele lepiej. ,,Suite Life" zawsze było jest i będzie jak dla mnie najlepszym serialem wytwórni Disneya. ;]