Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Obejrzałam kilka czy kilkanaście odcinków "Hannah..." i szczerze mówiąc nie zgadzam się z co niektórymi wpisami na forum. Owszem, serial nie jest najlepszym, jaki widziałam, ale przecież jest on skierowany głównie do dzieci w wieku 7-12 lat.
Ogólnie wydaje mi się on mało realistyczny, bo to niemożliwe, żeby zwykła dziewczyna tak długo potrafiła się ukrywać z tym, że jest gwiazdą pop. Niektóre dialogi są bezsensowne, aczkolwiek są takie odcinki, które obejrzałam z przyjemnością.
Szczerze mówiąc ostatnia seria jest o niebo lepsza, bo jest mniej "sztuczności" w tym wszystkim. Może to również dlatego, że głowni bohaterowie są już starsi i mają bardziej "dorosłe" problemy. :)

ocenił(a) serial na 3
pannapomyslowa

A dla mnie to śmieszne gówno bez fabuły. Dałem 3/10. Przyznaję się że czasem sobie obejrzę jeden odcinek, ale to tylko dlatego żeby pośmiać się z głupoty bohaterów. Beznadziejne dialogi, sztuczna gra aktorska i żałosna fabuła... Jak można pozwalać oglądać takie badziewia dzieciom?! Przecież to niczego nie uczy[oprócz uganiania się za chłopakami(w większości za "ładnymi" debilami")]...
Polecam Króla Lwa, Małą syrenkę, Śnieżkę, Piękną i Bestię. To czym teraz jest Disney to k*rwa żart.

pannapomyslowa

Ja bym nawet tego grą aktorską nie nazwał, to po prostu robienie z siebie debila przed kamerami. Szlag mnie trafia, jak takie gówno staje się tak popularne. Nie mam pojęcia, dlaczego na wszystkich kanałach dla dzieci wprowadzono jakiś syf, zamiast zostać przy starych, sprawdzonych produkcjach.