Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Nominowani to:
1.Hannah Montana
2.Nie ma to jak hotel
3.Cory w białym domu
4.Nie ma to jak statek

Kokoner571

W konkursie na największego idiotę na Filmwebie na pewno byś zdobył 1 miejsce!!!
Bo jeśli sądzisz że te seriale są głupie to nie chce mi się z tobą gadać!

ocenił(a) serial na 1
Selus

A co jest w tym mądrego!?Ktoś coś powie,zrobi jakiś grymas i od razu salwa śmiechu.Ja tylko odczuwam w tym tylko politowanie i irytację.
Obejrz Czarną Żmiję,Allo Allo to może zmienisz zdanie.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Kokoner571

Oh... ale bym sobie obejrzała Czarna Żmije...ajajaj

ocenił(a) serial na 1
Selus

Człowiek sam sobie wystawia świadectwo... Jak dla mnie żałosne, starch patrzec jak kuzynka to namiętnie ogląda. Tylko, że osmiolatce mozna to jeszcze wybaczyć. (hm.)
Niski poziom humoru kreujący pokolenie ludzi 'bravo'.

użytkownik usunięty
helen_quila

Selus:
Będziesz wiarygodniejsza jak zmienisz awatar.
Z Montaną zgadzam się całkowicie, nad resztą seriali można by się zastanawiać, dyskutować..... ale i tak nie prezentują humoru jakichkolwiek wyższych lotów niż 1,5 metra.
Za to pod Czarną Żmiją zgadzam się w 100%, choć może to nie humor dla każdego.

ocenił(a) serial na 1
Kokoner571

to najgorsze 4 seriale jakie znam. mogli by pusicc SZKOŁE ZŁAMANYCH SERC od 4 sezonu. a oni zastanawiaja sie nad jakas glupia montana. TVP. zajrzyj na żal.pl to wasza strona.

ocenił(a) serial na 1
paulinka1975172621975

'szkola zlamanych serc' moze i jest serialem dla nastolatków, ale lata 90te są swietne ^^

ocenił(a) serial na 1
Kokoner571

Boniu. i że nie puszcza tvp szkoły złamanych serc. ja ich nie kumam.

Kokoner571

Skoro takie głupie to po co je oglądasz? Nie odpisuj, że nie oglądasz, bo skąd byś znał tytuły i skąd byś wiedział, że są głupie?? Z tytułów, które podałeś kojarzę tylko jeden: Hannah Montana.... co do reszty, to nie wiem skąd to wytrzasnąłeś.