Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

co za szczęście, że, jeśli chodzi o produkcje Disneyowskie, moje dzieciństwo upłynęło na Królu Lwie, Księdze Dżungli i Myszce Miki. Król Lew wyciskał łzy ze wzruszenia. Co prawda na Hanie Montanie też chce mi sie płakać, ale z zupełnie innego powodu, chyba wiadomo z jakiego ;)
Któregoś dnia wyszło tak, że odpaliłam Disney Channel. Leciało to gówno, próbowałam oglądać i ani to śmieszne, ani fajne, ani w ogóle jakieś tam pozytywne. Zwykła pasza dla nastolatek z niewielkimi możliwościami intelektualnymi. O''aktorstwie'' już nie wspomnę. Wygląda to jak przedstawienie na apelu w gimnazjum.
Wydaje mi się to epicko absurdalne, że przez te.. 10,5 lat wytwórnia Disney tak podupadła na inwencji twórczej. Mieli oni w zwyczaju tworzyć cudowne produkcje, wzruszające, mądre, z barwnymi, śmiesznymi postaciami dla całej rodziny. Moja mama nawet dzisiaj prosi mnie co parę lat''a może włącz Króla Lwa, obejrzymy sobie, taki ładny film''. A dzisiaj to już rzygać się chce.. Skoro wśród społeczeństwa są plastiki, poprostu sweet idiotki z galerii, łykające taki shit jak Montana to czemu wszystkie Disneyowskie produkcje są zaadresowane właśnie do nich? Rozumiem, że twórcy filmów z D. chcieli być nieco bardziej młodzieżowi, ale nie wyszło, bo, niestety, stworzyli potwora.
Walt zapewne przewraca się w grobie.

ocenił(a) serial na 1
emmeline37

Też tego nie rozumiem. Już kilka lat temu, kiedy to zaczęło lecieć na TVP1 postanowiłam to obejrzeć z czystej ciekawości, ponieważ był na to taki ,,szał'' a w jąka gazetę nie spojrzeć, to Miley Cyrus. Jest idolką dzieci, a ubiera się jak jakaś prostytutka. Co prawda nikt jej tego nie broni, ale zważywszy na fakt, że 7 - letnie dziewczynki ją ubóstwiają, powinna się trochę pohamować. Co zaś do serialu... Denne dialogi, które mogą rozbawić chyba tylko jakiegoś niezbyt rozgarniętego widza, główna bohaterka i postaci, które drażnią. I jeszcze ten dubbing... Bez niego serial może i nie byłby taki potwornie denny, a tak jest gorzej niż źle i to mnie odstrasza...

ocenił(a) serial na 1
emmeline37

@emmeline37
po prostu nie mów czegoś takiego,bo to...bo to jest nie do pojęcia!Kiedyś się z tego śmiałam teraz już tylko mogę płakać

użytkownik usunięty
emmeline37

"Mieli oni w zwyczaju tworzyć cudowne produkcje, wzruszające, mądre, z barwnymi, śmiesznymi postaciami dla całej rodziny" jak teraz Disney tworzy take produkcje to nikt na nie nie chodzi, nawet ci "obrońcy starego Disneya" którzy płaczą nad tym co się teraz dzieje (mi się to podoba)