Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Najlepszy Serial Komediowy :
Nominowani to :

- Nie Ma to jak Hotel
- Świat Raven
- Hannah Montana
- Niania
- Gotowe na Wszytko

Oddawajcie swoje głosy!

Davidsoon

Hmm Hannah Montana a zwłaszcza Jackson śmieszny ale ja wole Gotowe na wszystko i głosuje na to

Davidsoon

1.Gotowe na wszystko
2. Hannah Montana
3. Nie ma to jak Hotel
4. Niania
tego Swiata Raven nie cierpie. Okropny serial

Davidsoon

Hannah Montana to według mnie najlepszy serial ;P

ocenił(a) serial na 8
Carmen_ka

Oczywiscie ze "Gotowe na Wszystko" :D:D

ocenił(a) serial na 8
Carmen_ka

ocenił(a) serial na 8
Carmen_ka

Luke_18

Hannah Montana, później Nie ma to jak hotel

Davidsoon

z wymienionych, zdecydowanie "gotowe na wszystko"

Davidsoon

Nie wiem jak można porównywać "Gotowe na wszystko", do Hanny Montany, "Nie ma to jak Hotel" jest średnie ale o niebo lepsze od HM "świat Roven" nie oglądałam, ale co tu robi niania?? słowem, dawno nie widziałam tak złego dobioru!

użytkownik usunięty
Davidsoon

5.Gotowe na wszystko(1 głos)
4.Niania(5 głosów)
3.Świat Raven(10 głosów)
2.Nie ma to jak Hotel(15 głosów)
1.Oczywiście HANNAH MONTANA!!!(100 głosów)

ale tu jest tylko trzynaście wypowiedzi, jak może być 100 głosów?-.-

Davidsoon

zgadzam sie z Enma Ai że to bardzo zły dobór filmów! ale jeśli już to chyba Hannah Montana...

ocenił(a) serial na 6
Davidsoon

Dziwne zestawienie. Jak można w jednym porównaniu zestawić cztery SITCOMY, z serialem dramatycznym (z elementami komediowymi) jakim jest "Desperate Housewives". Po za tym co tu porównywać. Humor? Fabułę?

Davidsoon

1. Nie ma to jak hotel.
2. Hannah Montana.
3. Świat Raven.
reszty nie oglądam;)

Narysowana

Nie no dobra XD Gusta mi się zmieniają xD

1. Hannah Montana.
2. Nie ma to jak hotel.
3. Tha't so Raven.
;)

użytkownik usunięty
Davidsoon

hannah montana

ocenił(a) serial na 1

Nierozumiem jak możecie określać jako nalepsze seriale komediowe tak żałosne i denne produkcje jak "Hannah Montana " czy "Niema to jak hotel".To typowe produkcje dla średnio rozgarniętych 13-stek.Plastikowe,płaskie jak deska do prasowania.Z nudnymi dialogami,naciąganą fabułą i sztucznymi gagami.Moja najlepsza trójak komedii to:
1.Gotowe na wszystko.
2.Świat według Bundych
3.Jaś Fasola(serie z 1991)

użytkownik usunięty
kamerun5

Tak, "Jaś Fasola" również jest świetny, ale "Świat według Bundych" po tym, kiedy obejrzałam kilka odcinków, kompletnie mnie do siebie zraził. To dopiero jest denna i żałosna produkcja według mnie, ale każdy ma inne gusta, więc jak kto woli.
Na temat serialu "Gotowe na wszystko" nie będę się wypowiadać, bo nigdy go nie widziałam ;)
Ale "Hannah Montana" i "Nie ma to jak hotel", to nadal u mnie numer 1.

użytkownik usunięty
Davidsoon

"Hannah Montana" i "Nie ma to jak hotel" to najlepsze seriale jakie kiedykolwiek oglądałam :)

a o starych dobrych 'Przyjaciołach' juz nikt nie pamięta -.-
Hannah Montana najlepszym serialem komediowym..
żenada

ocenił(a) serial na 5
kupskofrompupsko

Ludzie ajie gotwe na wszystko sory ale my oceniamy filmy dla mlodziezy dla dzieci Gotowe na wszystko to grzech wtym zestawieniu oczywsicie wymiata ale to jest inny gatumek ja nym komedie obyczjowo a ja bardziej wole Nie ma jak hotel od Hanny

ocenił(a) serial na 2
kinoman85

1.13 Posterunek
2.Ranczo
3.Allo Allo
4.Czarna Żmija
5.Daleko od noszy
6.Jaś Fasola

hurai4

- Świat według Kiepskich
- Świat według Bundych
- 13 posterunek
- Daleko od noszy
- Benny Hill
- Jaś Fasola
- Latający Cyrk Monty-Pythona
- Mała Brytania

ocenił(a) serial na 1
maxior

Nominowane przez autora tematu seriale bardziej nadawałyby się do kategorii
Najgłupsze seriale.

McKing

to samo pomyslalem :D Hanna montana??? Ja pierdole :D dzieci neo :D

użytkownik usunięty
Davidsoon

Jasne, że Hannah i Nie ma to jak Hotel.

Marna prowokacja. Dzieci zacznijcie robić lekcje a nie siedzieć na forum dla normalnych ludzi, zaraz mogę wam wymienić najlepsze seriale komediowe bo wszystko no może poza Gotowymi to jedno wielkie DNO i 100 m mułu no a Niania tylko sie fajnie ogląda ale nie śmieszy.

ocenił(a) serial na 3
Lecho1523

Lecho1523 popieram cie 1 100%!
nie możemy pozwolić aby dzieci neo ogarnęły i filmweba!

malpka_gosia

Dzięki za poparcie :) Ale taka prawda jak można to zaliczać do komedii ja raczej dałbym dramat, Disney niestety dawno zszedł na psy :( ale na szczęście dzieciństwo mam za sobą i za moich czasów nie było takiego czegoś. Jedynie mogę współczuć tym dzieciom co teraz muszą to oglądać.

Lecho1523

Masz rację Lecho1523. Młodzież się nie zna na dobrych komediach. Ja natomiast polecam takie komedie jak: Świat według Kiepskich, Świat według Bundych, Daleko od noszy, Benny Hill, Jaś Fasola, Mała Brytania, Latający Cyrk Monty-Pythona, 13 posterunek, a ta Hannah Montana to najgorszy serial komediowy jaki w życiu widziałem.

maxior

Jeszcze zapomniałem powiedzieć że ta Hannah Montana niszczy dzieciom mózgi.

Lecho1523

Żadne z tych ,,komediowych'' seriali nie nadaje się do telewizji.

ocenił(a) serial na 6
Davidsoon

Pierwsze 3 pozycje mogłyby startować w konkursie na najlepszy serial Disneya (ale brakuje mi "Wizards...") ale niestety w rankingu na najlepszy serial komediowy nie miałyby szans. Mimo, że lubię oglądać te seriale to jednak daleko im do produkcji takich jak "The Big Bang Theory", "Two and a Half Man", "Scrubs" czy legendarni "Friends". Z seriali fabularnych DC jedyny jaki miałby szansę na chociażby nominację w tego typu rankignu to chyba "Even Stevens".
Ale to tylko moje skromne zdanie.

ocenił(a) serial na 6
Davidsoon

A co to? Filmweb Kids Awards? :D

ocenił(a) serial na 1
Davidsoon

Świat schodzi na psy.
Skoro teraz coś takiego jak HM jest lubiana to co będzie w pszyszłości.
Dla mnie wszystkie te seriale to dla dzieci (małych) najwyżej.

ocenił(a) serial na 3
Lwie_Serce

Boże... Już gorszych seriali nie można było dać?

Zgadzam się z Lwie_Serce.

Lwie_Serce

"Dla mnie wszystkie te seriale to dla dzieci (małych) najwyżej" Takie seriale powinni zakazać kręcić i spalić taśmy. Nikt tego nie powinien oglądać bez względu na wiek a jak będą to oglądać małe dzieci to potem wyrosną z nich takie dzieci jakie mamy teraz. Współczuje obecnym 10,11,12,13 latką. A rodzice też powinni się zainteresować co oglądają ich dzieci , Niby zwykły serialik komediowy dla młodzieży a jednak...

ocenił(a) serial na 3
Lecho1523

HM robi wodę z mózgu i przyczynia się do powstawania coraz większej ilości pokemonów.

Davidsoon

1.Nie ma to jak Hotel
2.Hannah Montana
3. Niania
4.Świat Raven
5.Gotowe na wszystko

Davidsoon

-Jak poznałem waszą matkę
- Friends
-Scrubs

Davidsoon

Ja napiszę troszkę inaczej... Ogólnie ocenić (obecne) seriale z Disney'a, to tak bym je oceniłam:
1, Nie ma to jak statek
2, Czarodzieje
3, Hannah
4, Sonny
5, Jonas