Najlepszy Serial Komediowy :
Nominowani to :
- Nie Ma to jak Hotel
- Świat Raven
- Hannah Montana
- Niania
- Gotowe na Wszytko
Oddawajcie swoje głosy!
1.Gotowe na wszystko
2. Hannah Montana
3. Nie ma to jak Hotel
4. Niania
tego Swiata Raven nie cierpie. Okropny serial
Nie wiem jak można porównywać "Gotowe na wszystko", do Hanny Montany, "Nie ma to jak Hotel" jest średnie ale o niebo lepsze od HM "świat Roven" nie oglądałam, ale co tu robi niania?? słowem, dawno nie widziałam tak złego dobioru!
5.Gotowe na wszystko(1 głos)
4.Niania(5 głosów)
3.Świat Raven(10 głosów)
2.Nie ma to jak Hotel(15 głosów)
1.Oczywiście HANNAH MONTANA!!!(100 głosów)
Dziwne zestawienie. Jak można w jednym porównaniu zestawić cztery SITCOMY, z serialem dramatycznym (z elementami komediowymi) jakim jest "Desperate Housewives". Po za tym co tu porównywać. Humor? Fabułę?
Nie no dobra XD Gusta mi się zmieniają xD
1. Hannah Montana.
2. Nie ma to jak hotel.
3. Tha't so Raven.
;)
Nierozumiem jak możecie określać jako nalepsze seriale komediowe tak żałosne i denne produkcje jak "Hannah Montana " czy "Niema to jak hotel".To typowe produkcje dla średnio rozgarniętych 13-stek.Plastikowe,płaskie jak deska do prasowania.Z nudnymi dialogami,naciąganą fabułą i sztucznymi gagami.Moja najlepsza trójak komedii to:
1.Gotowe na wszystko.
2.Świat według Bundych
3.Jaś Fasola(serie z 1991)
Tak, "Jaś Fasola" również jest świetny, ale "Świat według Bundych" po tym, kiedy obejrzałam kilka odcinków, kompletnie mnie do siebie zraził. To dopiero jest denna i żałosna produkcja według mnie, ale każdy ma inne gusta, więc jak kto woli.
Na temat serialu "Gotowe na wszystko" nie będę się wypowiadać, bo nigdy go nie widziałam ;)
Ale "Hannah Montana" i "Nie ma to jak hotel", to nadal u mnie numer 1.
"Hannah Montana" i "Nie ma to jak hotel" to najlepsze seriale jakie kiedykolwiek oglądałam :)
a o starych dobrych 'Przyjaciołach' juz nikt nie pamięta -.-
Hannah Montana najlepszym serialem komediowym..
żenada
Ludzie ajie gotwe na wszystko sory ale my oceniamy filmy dla mlodziezy dla dzieci Gotowe na wszystko to grzech wtym zestawieniu oczywsicie wymiata ale to jest inny gatumek ja nym komedie obyczjowo a ja bardziej wole Nie ma jak hotel od Hanny
1.13 Posterunek
2.Ranczo
3.Allo Allo
4.Czarna Żmija
5.Daleko od noszy
6.Jaś Fasola
- Świat według Kiepskich
- Świat według Bundych
- 13 posterunek
- Daleko od noszy
- Benny Hill
- Jaś Fasola
- Latający Cyrk Monty-Pythona
- Mała Brytania
Nominowane przez autora tematu seriale bardziej nadawałyby się do kategorii
Najgłupsze seriale.
Marna prowokacja. Dzieci zacznijcie robić lekcje a nie siedzieć na forum dla normalnych ludzi, zaraz mogę wam wymienić najlepsze seriale komediowe bo wszystko no może poza Gotowymi to jedno wielkie DNO i 100 m mułu no a Niania tylko sie fajnie ogląda ale nie śmieszy.
Lecho1523 popieram cie 1 100%!
nie możemy pozwolić aby dzieci neo ogarnęły i filmweba!
Dzięki za poparcie :) Ale taka prawda jak można to zaliczać do komedii ja raczej dałbym dramat, Disney niestety dawno zszedł na psy :( ale na szczęście dzieciństwo mam za sobą i za moich czasów nie było takiego czegoś. Jedynie mogę współczuć tym dzieciom co teraz muszą to oglądać.
Masz rację Lecho1523. Młodzież się nie zna na dobrych komediach. Ja natomiast polecam takie komedie jak: Świat według Kiepskich, Świat według Bundych, Daleko od noszy, Benny Hill, Jaś Fasola, Mała Brytania, Latający Cyrk Monty-Pythona, 13 posterunek, a ta Hannah Montana to najgorszy serial komediowy jaki w życiu widziałem.
Pierwsze 3 pozycje mogłyby startować w konkursie na najlepszy serial Disneya (ale brakuje mi "Wizards...") ale niestety w rankingu na najlepszy serial komediowy nie miałyby szans. Mimo, że lubię oglądać te seriale to jednak daleko im do produkcji takich jak "The Big Bang Theory", "Two and a Half Man", "Scrubs" czy legendarni "Friends". Z seriali fabularnych DC jedyny jaki miałby szansę na chociażby nominację w tego typu rankignu to chyba "Even Stevens".
Ale to tylko moje skromne zdanie.
Świat schodzi na psy.
Skoro teraz coś takiego jak HM jest lubiana to co będzie w pszyszłości.
Dla mnie wszystkie te seriale to dla dzieci (małych) najwyżej.
"Dla mnie wszystkie te seriale to dla dzieci (małych) najwyżej" Takie seriale powinni zakazać kręcić i spalić taśmy. Nikt tego nie powinien oglądać bez względu na wiek a jak będą to oglądać małe dzieci to potem wyrosną z nich takie dzieci jakie mamy teraz. Współczuje obecnym 10,11,12,13 latką. A rodzice też powinni się zainteresować co oglądają ich dzieci , Niby zwykły serialik komediowy dla młodzieży a jednak...
HM robi wodę z mózgu i przyczynia się do powstawania coraz większej ilości pokemonów.