Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Jak można oglądać ,,Hannah Montana",,,Lizzie McGuire" czy choćby ,,High School Musical". To chyba najbardziej głupie,tandetne,stereotypowe seriale.Zawsze główną bohaterką jest szarą,nie zauważalna przez nikogo myszką ,posiadającą dwójkę przyjaciół: na ogół jest to ekscentryczna przyjaciółka (nie zbyt akceptowana przez rówieśników) i przyjaciel-facet mający opinie dziwaka i skrycie podkochujący się w naszej bohaterce.
Elita-składa się z trzech pustych,próżnych panienek,które ubóstwiają różnego rodzaju róże.Ich przewodniczącą jest oczywiście piękna blondi(lub też szatynka,zależy od reżysera) najbardziej popularna i wredna laska w szkole.Oczywiście ma swoje klony: dwie równie puste plastyki, które naśladują swoja ,,psiapsiółkę".a i najczęściej są cheerleaderkami
(Boże jak na nie patrze to mam ochotę wziąć żyletkę i się pociąć)
Szkolny przystojniak ciacho,gra w szkolnej drużynie foodbollowej.Jest wysportowany umięśniony,niestety nie zawsze to się równa z jego inteligencją.wszystkie dziewczyny mażą o tym żeby im powiedział choćby:,,cześć".Niestety jest zajęty.Zgadnijcie przez kogo?Przez głupia blondi.
Pewnie mi powiedzcie że jeśli mi się nie podoba to mogę nie oglądać,w końcu to jest film dla 12-latek.Ja się właśnie martwię o te 12-latki.
przecież to wpływa na ich psychikę. a ze są młode i naiwne utożsamiają się z bohaterami i zaczynają ich naśladować. Być może przez te seriale staną się różowymi plastykami.Ja gdy miałam 12 lat łaziłam po drzewach grałam z dzieciakami w wojnę,zimą śnieżkami,łaziłam po dachach.W wakacje czy w czasie weekendów mogło mnie nie być nawet cały dzień.To były czasy...a teraz dziewczynki czytają durne pisemka typu,,bravo",czy ,,13".Jak będę miała swoje dzieci to ogranicze im dostęp do telewizji czy komputera.A wracając do tematu może rezyserowie zastanowią zsie najpierw co pokazują i komu.ogłupiają dzieci i dostają za to kasę. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
tess118

Masz rację, ale uważam, że Hannah jest śmieszna. Jako serial oczywiście, bo Cyruski nie znoszę. Lubię Jacksona :D

Ja też go lubię.Szkoda że nie żyje;( Największa gwiazda,która pozostanie na wieki w pamięciach wielu lubi tak jak Elvis

ocenił(a) serial na 10
tess118

tesss zapodała dżołka, mistrzyni sarkazmu.