Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Dzisiaj zostałam wysłana do sklepu z kosmetykami "Rossman". To co ujżałam przy kasie, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Już nawet saszetki zapachowe do torebki z tego są! A poza tym, wiedzieliście, że istnieje coś takiego jak... czekoladowa pomarańcza? Jeden zapach tak się nazywa... Ja przyznaję bez bicia, że nie miałam pojęcia o istnieniu takowych... Czyżby potwierdziło się stare przysłowie, że człowiek uczy się całe życie?

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

A co to ma wspólnego z "Hannah Montana" -.- ?

marti32marti

To, iż ludziom już odwala, skoro tworzą takie "cuda" z hanką fontanną.

użytkownik usunięty
Phoebe123

A ty masz jakiś kompleks.Daj sobie spokój z ciągłym atakowaniem wszystkich jak leci gwiazdek Disney'a,bo tym udowadniasz,że jesteś baaardzo głupia.Ty lubisz 'Czarodziejki',ale ktoś inny może lubi'Hannah Montana'lub inne produkcje Disneya.Więc jeżeli ich nie lubisz to sobie oceń na 1/10 i przestań robić wokół nich sztuczne zamieszanie.

Jakby wszyscy dali sobie spokój to nie byłoby potrzeby tworzenia forum pod każdym filmem i serialem . A jeśli założycielka tematu nie lubi tej całej Hannah'y ( zreszta sam jej nie lubie i nie trawie) to ma prawo ja skrytykowac.

Phoebe123

Ja też widziałam tą saszetkę z hanno czy jak jej tam. Z nią to już chyba wszystko jest! Plecaki, piurniki, zeszyty, teczki co jeszcze? Nawet gazeta jest! To już przesada!

ocenił(a) serial na 1
Stevie_konisiowata

Powinni zrobić jeszcze papier toaletowy!!!XD

Phoebe123

ja widziałam ostatnio w sklepie opakowanie na czereśnie z hanną montanną :D

Phoebe123

Wczoraj jak byłm w kinie to poszłyśmy z mamą do RosSmana i... PACHNĘC SASZETKA DO TOREBKI...CZEKOLADOWA POMARAŃCZA... Potem jeszcze poszłyśmy do Smyka, a tam... piurniki, zeszyty, notesy... z kim? Hanką oczywiście!

Phoebe123

sam serial jest całkiem niezły ale po co te wszystkie dodatki??
w klasie pierszej szkoły podstawowej z hanny montany jest wszystko
zeszyty, piórniczki, długopisiki itp. ale najbardziej wkużają mnie różoew
plecaki na kółkach !! robią tyle hałasu ze oszalec można. jak tyle osób
moglo się nabrać na taką chałę??

Tysia3

Ona na tych rzeczach zarabia kupe kasy. Rozumiem, ze gdyby wy bylibyscie tak slawni nie zarabialibyscie na swoim wizerunku dodatkowej kasy? Myslicie, ze to ja obchodzi, ze grupka zakompleksionych pseudodoroslych ludzi, ktorzy znizaja sie do obrazania jej na zagranicznych forach, tak bardzo jej za to nienawidzi? Skoro rzygac wam sie chce juz od tej Hanny Montany to po co wchodzicie tu i przedstawiacie swoje pseudo madrosci w kazdym temacie, malo tego, niektorzy obrazaja fanow tego serialu, to jest wasz poziom! Ten serial jest zrobiony dla dzieciakow i skoro im sie podoba na tyle, ze czekaja na kazdy nowy odcinek, kupuja rozne gadzety z bohaterami serialu itp. to chyba tak ma byc i o to wlasnie chodzi. Boli was to, ze za taki jak wy to nazywacie "kicz z gowniana fabula i sztucznymi aktorami" zgarnia taka kase, a dobija to, ze czesc tej kasy idzie do "tandetnej, sztucznej, rozpuszczonej 16letniej gowniary". Tylko prawda jest taka, ze nikt z nas nie wie jaka Ona jest naprawde, nikt z nia slowa nie wymienil, a obrazacie ja tak jakby wam dzieci pozabijala.

Odrazu mowie, ze nie jestem dzieckiem neo i wielkim fanem Hanny Montany, bo pewnie czesc z was tak pomysli po przeczytaniu tego tekstu, Obejrzalem film, jakis jeden odcinek serialu i uwazam, ze nie jest zly, ba nawet mnie sie podoba, stad nie rozumiem jak mozna ja tak obrazac, znajac ja tylko z serialu.

bless