Żałosny serial dla małych, gównianych dziewczynek. Hannah miesza im w głowie! A ogólnie to badziewna muzyka! Jakiś plastikowy pop. Mówię to może dlatego że słucham metalu i rocka ale i tak wiem że to jedno wielkie gówno! 0/10
słuchasz metalu i masz wióry w swoim pustym łbie plus gówno o którym wspomniałaś "ruda_lachonistko"xD
No tak w końcu metal i rock to bardziej odpowiednia muzyka dla dzieci i nastolatków zwłaszcza jak się zwraca uwagę na samą muzykę a nie na teksty piosenek czy zachowanie artystów które na pewno dzieciom nie robią sieczki z mózgu.
Tylko proszę bez tekstów w stylu że są różne rodzaje metalu czy rocka bo ty słuchasz tego ostrego a wiem to gdyż ci którzy słuchają tych lżejszych odmian tej muzyki nie czepiają się popu.
nie lubie ani rocka ani metalu ani TYMBARDZIEJ hannah montany. Jeżeli to mają być "bajki" przyszłości, to boje się czasów kiedy dorośnie dzisiejsze młode pokolenie. Oj Walcie Disneyu, niestety stoczyłeś się :/
Ale dlaczego od razu małe dziewczynki nazywasz "gówniane" "głupie"?
Sama do niedawna oglądałam Dinsey Channel.I co nazwiesz mnie małą gównianą i głupią dziewczynką ?
1. Eee....gusta ?
2. Scenariusz do serialu jest-bądźmy szczerzy-do dupy. Z tego co widziałam, to jest chyba rasizm [?] Jak się mylę, to sorry, nie oglądam xD
mówiąc o gustach, miałam na myśli muzykę :p
Tak, trochę sprzeczne, jak się przyjrzeć xD
Ale chodziło mi o muzykę :)
Owszem rozumiem, że można nie lubić hannah montana. ja też jej nie lubię, ani tego serialu, tylko pamiętajmy, że na tym portalu są także osoby, które to oglądają, słuchają tej muzyki i to lubią, więc nie nazywaj ich ,, gównianymi dziewczynkami" :P
oj, nie przesadzajcie. dla was jako ludzi dojrzałych z jakimśtam poczuciem humoru ten serial wydaje sie do dupy, bo: nudny, nie śmieszny, słaba gra aktorska, zła muzyka. ale przecież ten serial nie jest skierowany do dorosłych, tylko do małych dziewczynek. dzieci mają troszeczkę inne poczucie humoru, wiem, bo sama pamiętam jak serial oglądałam kiedy tylko wszedł i śmiałam się z najgłupszych sytuacji które teraz wywołałyby u mnie zażenowanie / znudzenie, a gdy okazało się że hana montana nie istnieje to płakałam cały dzień... każdy miał chyba taki okres w życiu, ale jak widać z tego się wyrasta. pomimo iż jestem fanką mocniejszych brzmień również, nie sądzę, żeby to była muzyka odpowiednia dla 8-letnich dzieci. ważne, że serial przekazuje fajne wartości a wiem, że (przynajmniej moje kuzynki) małe dziewczynki wzorują się na głównej postaci. tyle.
ja mam 18 lat .! i uważam Że Hannah jest Super ! ;]
Naprawdę super serial młodzieżowy i dla każdego ;]
Super <3 szacuneczek .
Najgorsze jest to, że większość osób ocenia ten serial na podstawie patologicznego, polskiego dubbingu...
właśnie że nie to jest super . a wiesz każdy ma swój gust nie podoba się to nie oglądaj!
5/5 dla serialu!!
Racja, Hannah Montana robi z małych dziewczynek rozwydrzone bachory, potem blachary i galerianki a na koniec stają się naciągaczkami.
A na takiej że karzą rodzicom kupować te duperele z Hanną Montaną, potem zaś gdy mija zainteresowanie Hanną Montaną przestawiają się na przystojniaków byle tylko żeby spełniali ich wszelkie zachcianki, a jak są nastolatkami z liceum to stają się blacharami i galeriankami pazernymi na forsę co dają dupy w toalecie. W końcu w dorosłości stają się naciągaczkami które żerują na przyszłych narzeczonych i ich dymają z pieniędzy oraz wartościowych rzeczy. Tak rodzą się blachary i pazerne na forsę baby.
Hannah Montana nie jest bajka psychodeliczna żeby w ten sposób wpływała na mózg, gdyby tak było już dawno by ją wycofali z anteny Disney Channel. Ten cały ''życiorys'' który tu przedstawiasz nie ma nic wspólnego z serialem lecz z charakterem czy przede wszystkim WYCHOWANIEM dziecka. Jak dziecko może zmusić rodzica do kupowania ''dupereli'' z Hanną Montana? To jest czysta chęć rodzica czy chce sprawić radość swojemu dziecku nowym gadżetem które lubi, równie dobrze możemy to powiedzieć o gadżetach z innych bajek np. z Kubusia Puchatka. Kolejny temat jaki poruszasz to ''blachary i galerianki'' to nie jest takie proste jak tobie się wydaje, na wybór takiego życia wpływa wiele aspektów m.in brak pieniędzy, brak przyjaciół, brak ciepła rodzinnego a nie bajka. Reasumując, twoja teza ''Tak rodzą się blachary i pazerne na forsę baby.'' idealnie pokazuje że nie masz pojęcia o czym mówisz, ja osobiście nie słyszałam o takim przypadku żeby jakakolwiek bajka wpłynęła w ten sposób na resztę życia dziecka.
A ty bronisz tego gówna bo ty go lubisz. Ja powiem tobie że jaki serial tacy odbiorcy. A rodzice są głupi bo nie powinni płacić 100 złotych na te rzeczy z Hanny Montany. Tym dają zły przykład dla dzieci. Owszem można kupić jaką zabawkę ale nie można dawać się wykorzystywać, tyranii dzieci które oglądały na ślepo gdy rodzice nie mieli czasu. To jest nie tylko wina tego tasiemca ale również rodziców. To było moje zdanie i uzasadnienie poprzedniego. Pozdrawiam.
Nigdzie powyżej nie napisałam, ze lubię ten serial więc nie wiem skąd ten wniosek. Nie bronie tylko ''prostuje'' fakty, które ty ''powyginałeś'' tak aby najlepiej pasowały do twojej wypowiedzi, to nic że już nie są prawda. Widać że zupełnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, przeczytaj ja jeszcze raz i odpisz z sensem albo nie odpisuj w ogóle.
Jesus Christ ! Ale z Ciebie debil, wybacz, ale czytając Twoją wypowiedź to stwierdzam, że naprawdę jesteś tępym debilem.
Wiesz, kiedyś też jechałam na ten serial. Ale potem zrozumiałam, że to żałosne. Skoro go nie lubisz to spoko, nie mam nic przeciwko, kwestia gustu. Ale proszę Cię bardzo nie rób z siebie sieroty na tym forum. Bo motto "Będę jechał na Hannę Montanę, to będzie wyglądało, że jestem mądry" - do niczego dobrego, powtórzę 'robisz z siebie sierotę'...
Pozdrawiam.
Nie musi się zniżać, już to zrobił.
A gdyby się znał na "subkulturach" to by wiedział, że pokemony i mohery to co innego.
Ja uważam, że ten serial nie jest aż taki zły, chociaż daleko mu do ideału, to dla swojej widowni jest dobry.
To bajeczka oglupia dziewczynki, ktore czerpia nienajlepsze wzorce prezentowane w tym filmie. Najbardziej zal jednostek wybitnych ktore pod wplywem srodowiska ksztaltowanego przez takie filmy moga pojsc sladem prezentowanym przez Hanne. .
Film jest doskonalym przykladem powiedzenia Szymborskiej, ze ludzie glupieja zbiorowo.
hahaha;d jakie to wszystko smieszne, wlacznie z cala dyskusja;d
nie wiem czy ktos kiedys ogladal taki odcinek Hanny, ze tata jej dal chyba 5000$, moral byl taki (mniej wiecej)-mozna sobie pozwolic na kupienie paru rzeczy, ale nie calego sklepu-w wolnym odbiorze ;)
sama mam 21 juz prawie lat, Hannah Montana kazdy odcinek znam prawie na pamiec, zasmiewam sie przy tym serialu do lez, ryczalam kiedy hannah przyznala sie do bycia miley a raczej w sumie odwrotnie, plakalam, gdy ogladalam ostatni odcinek, ze juz wiecej nie bedzie mojej Hani;(
wydaje mi sie, ze naleze do tej inteligentniejszej czesci naszego spoleczenstwa i w zadnym wypadku serial nie godzi w moj rozum ani smak, moze kilka bardzo glupich zartow by sie w nim znalazlo, ale po co na sile sie doszukiwac.
serial ten rok z rokiem stawal sie coraz powazniejszy, wydaje mi sie, ze kierowany byl zawsze do 'rowiesniczej' z Miley grupy odbiorcow.
A myślisz ze jakie jest przeznaczenie tego serialu. jest to film dla małych dziewczynek, skoro to lubią to znaczy ze jest wypałem.
Beznadziejny serial, widzialam troche odcinkow, tych innych z dc typu taniec rządzi itp tez, totalnie durnowate. Odkad moje siostry to ogladaja staly sie jeszcze głupsze.. a moja mlodsza siostra (17l) to juz w ogole tylko disney channel i MTV, a zeby wlaczyc national geographic czy chocby wiadomosci na tvn czy tvp to juz w ogóle, brak slow jak bardzo oglupia ten serial i jemu podobne, ocena oczywiscie najnizsza.
No jeżeli twoja 17 letnia siostra ogląda taki serial, to już przed nim musiała mieć cos z głowa (bez obrazy) nie zwalaj na serial :)
No, troszke ma, ale to wina mojej starszej siostry, która niestety faktycznie ma cos z głową.
Jestem z tobą.
Sam nie uważam tego serialu za jakiś potworny, ale za zajebiście wnerwiający, przewidywalny, widziałem parę odcinków pierwszego sezonu i cały ostatni i to mi wystarczy.
Widziałem również prypaną wersje kinową.
Nie wiem ale również jestem słuchaczem metalu, mam 17 lat więc może dlatego nie przypadł mi do gustu, lubie obejzeć dziecinne seriale z mojej młodości ale to coś to jest wręcz okropne, ratują to niektóre odcinki z ostatniego sezonu
Hannah jest pod względem artystycznym fatalna, ale miejscami jest nawet zabawna.
Ale i tak wolę tvn 24, kino polska, tvp kultura od disney channel i mtv. Zresztą porównywać te kanały to jak porównywać ogień z wodą (nie mogłem znaleźć mniej poetyckiego porównania :)