dobrego wiec postanowialam sama sie przekonac czy jest taki 'fajny'. Wlaczylam wiec dzis tvp1 i co?? po prostu mnie 'odrzucilo'!! ten dubbing jest OKROPNY!! nie nawidze filmow z dubbingiem!! (poza kreskowkami) matko... normalnie rece mi opdaly... Albo dac zwyklego lektora albo po prostu NAPISY!! Nie rozumiem jak mozna dodac dubbing do filmu!! juz po 10 sekundach odechciało mi sie ogladac... TVP kolejny raz zawodzi...
Nie wszyscy Polacy kochają lektora. Słyszałaś o czyms takim jak wybór?? Obecnie tego w Polsce nie ma. Na palcach jednej ręki możesz policzyć ile seriali miało w tym roku dubbing. Gdzie nie przełączysz to lektor, stąd nie rozumiem twojego wzburzenia. HM jest jednym z niedobitków seriali które mają dubbing i to właśnie dlatego zamierzam ja ogladać. Plus dla TVP.
dubbing okropny,a sam serial,hmm...,nie mam kablówki,a koleżanki w szkole ciągle nawijają jaki to extra serial najlepszy na świecie,więc jak się dowiedziałam,że będzie w jedynce to aż z radości podskoczyłam,ale rozczarowałam się,taki jakiś tandetny,ciągle puszczają śmiech z byle czego,bardzo przypomina mi Świat wg Bundych.