Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Walt Disney się w grobie przewraca!

paul_van_dyk_87

Też tak myślę.

Stevie_konisiowata

spoko, jeszcze może go rozmrożą i zrobi porządek z kim trzeba;]

ocenił(a) serial na 1
babytronique

Nie rozmrożą go :c Disney został skremowany.
Moje dzieciństwo legło w gruzach, gdy się dowiedziałam...

ocenił(a) serial na 1
paul_van_dyk_87

podpisuje się obiema rękami i nogami,przykre;(

ocenił(a) serial na 1
paul_van_dyk_87

Pomyslec, ze np. Król Lew tez wywodzi się z Disneya!
Słabo mi się robi jak wszędzie widze tą cała Hanne ;/

paul_van_dyk_87

Kiedyś robili produkcje dla ludzi, dzisiaj dla pieniędzy. Przykro patrzeć jak wizerunek budowany przez lata legł w gruzach.

ocenił(a) serial na 1
paul_van_dyk_87

Święta racja.

paul_van_dyk_87

TO I INNE SITCOMY NA DISNEY MENNEL JEST DO 3 LITER!!

venom_xd

3 liter czyli .... ?

aga_mimi

Tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę... Domyśl się.

venom_xd

venom_xd, albo ja nie wiem jak się nazywają poszczególne części ciała, albo ty nie wiesz, że 'dupa' to słowo na cztery litery, nie trzy :)

użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

Moim zdaniem 1 i 2 seria była fajna, natomiast 3 była o wiele gorsza, ponieważ miała 16 lat, a ubierają ją dziecinniej niż w poprzednich i do tego ten ostatni godzinny odcinek - nuuuudddaaaa, a jeśli chodzi o 4 serię to Hannostrofa. Najgorsza i najnudniejsza. Niby sitcom komediowy, a 4 seria to cały dramat.

paul_van_dyk_87

Tylko patrzeć jakie nam pokolenie XXI wieku wyrośnie. A jak się dowiedziałem, że to ma lecieć na TVP, to aż z krzesła spadłem. Zamiast tego puściliby trylogie Króla Lwa, a na dokładkę rzucili Pocahontas Tarzan czy Rybki z Ferajny, to może jakaś nadzieja dla narodu by pozostała...

użytkownik usunięty
barto_996

Oni tych bajek nie puszczą, bo są za drogie.

ocenił(a) serial na 1
paul_van_dyk_87

Ktoś to w ogóle ogląda? To jest smutne, że teraz dzieci zamiast ekscytować się myszką miki albo innymi ponadczasowymi postaciami, inspirują się ładną buźką, która ma robić za idola dzieci.

paul_van_dyk_87

Zgadzam się- Hannah Montana to beznadziejny serial który nie powinien nigdy powstac.