PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

powstanie 3 seria? ktoś coś wie?

Leo_Wyatt

zakładam, że tak, ale dowiemy się po zakończeniu 2 serii :-) Fajnie byłoby gdyby powstał 3 i 4 sezon. Więcej nie ma co przeciągać.

ocenił(a) serial na 10
matipapi1

Gdzieś ostatnio czytałam, że planują aż 6 sezonów Scenarzysta mówił o książkach , na razie jesteśmy przy Hannibalu, a do Milczenia owiec mamy dojść w 4 sezonie.

Niby mieli nie dostać 2 sezonu, mieli niską oglądalność. Jednak teraz mają o jedną trzecią więcej widzów. Nikt jeszcze nie potwierdziła, że jest zielone światło na 3 sezon. Musi być.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

http://www.spoilertv.com/2014/04/final-adjusted-tv-ratings-for-friday_28.html

Wątpię.

Leo_Wyatt

Wątpię bo sposób narracji w tym serialu jest beznadziejny - w każdym odcinki pierdzielą o tym samym co w poprzednich i następnych. Zresztą występują tu też odcinki "zapychacze" nie mające wpływu na cokolwiek; gdzie łapie się tylko kolejnych psycholi jak w kryminalnych zagadkach CSI.

hr_dooku

Postacie przemieszczają się z miejsca na miejsce i bla bla bla.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Serial ma też problem, bo jest ponoć kontrowersyjnie brutalny (chyba nie bardziej niż komercyjny Dexter).

Leo_Wyatt

Planowali kilka sezonów ale oglądalność w USA ponoć spada, a to oni są głównym odbiorcą. Mają specyficzny gust i nam 2 sezon podoba się bardziej a im mniej. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy będą kręcić tylko dla widzów zza oceanu. Finansowo im się pewnie to nie opłaci. Może teraz oglądalność się poprawiła bo czytałem to po chyba 5 odcinku 2 serii.

ocenił(a) serial na 2
Leo_Wyatt

Są duże szanse na 3 (zdaniem Fullera)
http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s225/hannibal/news/a567981/hannibal-season-3-br yan-fuller-very-confident-about-renewal-chances.html#~oD2WkQ6IvBNoGA

ocenił(a) serial na 8
kelas_aina

Mam nadzieję, że im się uda tak jak rok temu :)

ocenił(a) serial na 8
kelas_aina

Jeśli 2.sezon skończy się jakimiś niedopowiedzeniami, to grzechem byłoby nie kręcić kolejnego :). Trzymajmy kciuki :).