Wedlug was z kim powinna byc Marti ? Danem czy Lewisem ?
Ja jestem zdecydowanie za Marti i Danem <3 jakie sa wasze opinie ?
Osobiście kibicuje związkowi Dan i Savannah.... Przez myśl mi przeszło,ze Marti mogłaby zakręcić z Julianem...
Ja nie chcę, by Marti była z Danem, bo wtedy strasznie byłoby mi szkoda Savannah, którą kocham ;)
Dan, Dan, Dan !!
nie ma takiej opcji, żeby była z kimś innym !
czekam na to, żeby sie zeszli od pocżatku już ;)
Trudno powiedzieć... chciałabym żeby była z Danem, ale Savannah jest taka kochana że byłoby mi jej żal... ;)
Dla mnie Dan i Savannah wyglądają razem perfekcyjnie...
a ogólnie to nie podoba mi się połączenie Marti i Dana, wolę ją z Lewisem
Też wolę taka opcję. Zresztą mam wrażenie, że Marti I Dana łączą tylko wspomnienia i lęk przed zaangażowaniem w trwały związek. Gdyby mamuśka Marti nie przypomniała im o szczenięcych latach i tak prawdopodobnie uciekliby od swoich partnerów. Zwłaszcza Dan, którego związek z Savannah zaczynał być naprawdę poważny. A co do Marti...no przecież gdyby to od niej zależało to nikt by nawet nie wiedział że się spotyka z Lewisem i tylko częściowo przemawia do mnie argument o ochronie prywatności. Jak sie kogoś naprawdę kocha, to nie czuje się potrzeby krycia się po kątach. A tak swoja drogą, ciekawie byłoby zobaczyć Marti w parze z tym kolegą z prawka, nigdy nie pamietam jak mu na imię...
Zgadzam się w 100%
Marti i Dan mieli okazje byc w czasach liceum razem,ale im nie wyszlo,wiec mysle ze powinni sprobowac byc z kims innym. Szanse na cudowny zwiazek maja (odpowienio do osoby) byc z Lewisem i Savannah,niech tak pozostanie...
Ciekawi mnie co wymyslili w kolejnych odcinkach ;)
Lewis , julian lub kolega ze studiów . Wszyscy oprócz Dana . Nienawidzę, gdy przyjaciele nagle stają się kochankami . Przez pierwsze odcinki myślałam , że ten serial będzie inny
Przecież wiadomo, że scenarzyści ją połączą (niestety) z Danem... Nooo. Przynajmniej póki co ;)
najpewniej tak, niestety. ale tu wpisujemy najlepsze opcje według nas a nie scenarzystów :) moja opcja to zdecydowanie każdy tylko nie Dan...
oj mi ten lewis do martki nie pasuje, fajnie ze byli przez moment razem ale nie na dluzsza mete. ja jednak chcialabym zobaczyc marti z julianem, tym jej profesorem, fajnie by bylo :) a ktos wie wogole kiedy dan wroci?
Mi sie wydaje ze uczucia Savanny do Dana mina wtedy Dan i Marti sprobuja byc razem no i z tego wyjdzie to ze beda zyc dlugo i szczesliwie ;] albo przekonaja sie ze nie pasuja do siebie i pozostana dobrymi przyjaciolmi. A co do Lewisa bo niektorzy o nim wsponieli to wroci do Alice.
SPOILER !!! SPOILER !!! SPOILER !!!
Dan wraca w 16 odcinku z nową dziewczyną.
http://hellcats.fan-strefa.pl/?p=804
Marti i Dan jako para wyglądaliby przedziwnie, bo zachowują się jak rodzeństwo, wizja ich razem jest raczej przerażająca, Dan jest z Savannah i tak ma już zostać inaczej rezygnuję z oglądania tego serialu :)
Marti&Dan. Widać, że im na sobie zależy.
Savannah i Dan wyglądają ładnie razem, nie zaprzeczę, ale ona zasługuje na kogoś lepszego, kogoś kto ją zrozumie i tym kimś nie jest Dan. On ma zupełnie inne spojrzenie na świat i nic by z ich związku nie wyszło.
Mi jest, szczerze mówiąc ciężko wybrać, ale jestem ciekawa jak Marti wyglądałaby w parze z Julianem ;) chyba nawet szykuja nam cos pomiędzy nimi w nastepnych odcinkach :D
Mnie osobiście bawi relacja Marti - Morgan, ale jako para to byłaby katastrofa XD
Jak już ktoś zasugerował Marti powinna być sama. Bo szczerze mówiąc nie jest chyba typem na stały związek. Jak dla mnie jest trochę zdzirowata. Dopiero co zaczęła kręcić z Lewisem a już poszła z nim do łóżka, z Danem obmacywała się na tylnym siedzeniu samochodu podczas gdy ten wciąż był w związku z jej najlepszą przyjaciółką no i ten jej wizerunek... wiecznie taka potargana, wymięta. Widać, że nie lubi deklarować swoich uczuć i samej jej jest ciężko stwierdzić co do kogo czuje. Jak twórcy serialu raz na jakiś czas podrzucą jej jakiegoś faceta do zabawy, ale nikogo na stałe, będzie chyba najlepiej.
Wypominasz to, że Marti poszła z Danem do łóżka podczas, gdy była z Lewisem, a on z Savanną, jednak czasami ludzi ponosi, nie tylko w sprawach pożądania, zdarzają się takie rzeczy, i nieraz nie można im zaradzić. Poza tym- nie uprawiała z nim seksu w tym aucie, pamiętajmy. Poza tym- Savannah i Lewis się o tym wszystkim dowiedzieli.
Nie uważam, by Marti była jakaś niestała w związkach i zdzirowata. Rozumiem, stało się, zdradziła swojego chłopaka i prawie odbiła takowego swojej przyjaciółce, lecz to nie oznacza, że zaraz trzeba tę bohaterkę odbierać jako właśnie taką.
Powracając do tematu wątku :D Ani Lewis, ani Dan, za to... JULIAN. Oh, oni oboje mają coś ku sobie, to widać. Choociaż- Matka Marti może coś namieszać (jak zwykle zresztą) i sama się za niego wziąć. Oughe. :/
Szczerze po obejrzeniu całego serialu też odniosłam takie wrażenie;) Już sama traciłam orientację w tym co robi, już myślałam nawet, że z Travisem zacznie kręcić... Dan i Savannah świetnie do siebie pasują.
Odkąd zobaczyłam pierwsze zajęcia na które uczęszcza Marti prowadzone przez Juliana to podejrzewałam i miałam cichą nadzieje, że będą razem. Co prawda wydaje mi się, że na koniec wyjdzie, że i tak nie będą razem, ale ogólnie lubię taką 'zakazana' miłość :D
heh, watek nie powiem - interesujacy :D mimo wszystko postawie chyba na Dana ;) ale dopiero jak juz serial bedzie zmierzal ku koncowi ... wczesniej niech sie troche "pomecza" bez siebie ;P
Ja myślę, że z Julianem ;)) Bo jakoś tak z Danem mi nie pasuje... Wtedy Savannah będzie nieszczęśliwa.
Póki co jest z Julianem i strasznie mi się to podoba ;) Nie wiem czemu, ale jest idealnie... Lecz pewnie to nie będzie TA miłość bo to facet po przejściach i będą komplikacje...
Jak dla mnie Marti i Dan bez dwóch zdań Savannah do Dana nie pasuje od 1 odcinka coś między nimi iskrzyło jak dla mnie pasują do siebie w 100%
Robson8080 zgadzam się w 1000% . Marti & Dan !!!
Po pierwsze , Marti i Dan sa po prostu nierozlaczni, zawsze moga na sobie polegac i iskrzy miedzy nimi niesamowicie!!!
Momenty, gdy sa razem, spojrzenia, zaufanie i ich charaktery = sa cudowna para! U nich widze TO UCZUCIE.
Jasne Marti sie boi, ale boi sie bo wiele przeszla. Tak samo Dan.
Ogólnie Ma świetny charakter, jest silna,mimo przeżyć, nie poddaje się, ma ta ikrę, ktora lubie u bohaterek, do tego bystra i dobra.
Savnnah?? ughhhh... kompletnie jej nie lubię, nie znoszę w serialach takich "kochanych świętoszek"... i absolutnie nie pasuje do Dana, nie m~a między nimi TEGO CZEGOŚ.
~~~~~~~~~~~~~~
Za błędy przepraszam