Jak zobaczyłam okładkę Hellcats od razu skojarzyła mi sie z One tree hill.. Michalka ze swoimi blond lokami przypomina mi serialową Peyton.. Tisdale przypomina mi Brook która w serialu też była cheerleaderką... a ta następna dziewczyna na okładce przypomina mi Bevin również cheerleaderke...a pozostali aktorzy z okładki grali kiedyś w serialu "pogoda na miłość".. nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności i czy moje spostrzeżenia są całkiem przypadkowe czy twórcy hellcats się jakoś wzorowali na OTH... co o tym myślicie.??
Może się wzorowali, może to zbieg okoliczności ważne, że Hellcats mi się podoba i lubie to oglądać:P
A jak by się wzorował to tylko Tom Weeling ten z Tajmnic Smalville bo on raczej głównie decyduje co do Hell....
mi tez sie od razu skojarzyło z one tree hill (który zreszta uwielbialam przynajmniej sezony 1-6) moze nie chodzi o samych aktorow ale postacie . tak jak mowisz michalka to własciwie klon peyton , zreszta mamy 3 dziewczyny , 2 chłopakow na pierwszym planie , para z całkiem róznych srodowisk (savannah i dan - haley i nathan) , przystojny blondas Dan to cały Lukas itd mozna wymieniac ... jak dla mnie troche tych podobienstw jest xD ale tak jak wyżej mi tez sie podoba i to najważniejsze xD