Idź przodem, bracie
powrót do forum 1 sezonu
ocenił(a) serial na 10
KarolSzymanczyk

T.Hanks !

88Piotrek

Nie ma za co

ocenił(a) serial na 10
KarolSzymanczyk

Można liczyć na konstruktywną krytykę następnym razem? Co konkretnie? Dla Pana się poprawię - wezmę jakieś szkolenia. Może Pan coś poleci?

88Piotrek

Konstruktywnie mówię że nie da się porównać na jakim poziomie jest Pana aktorstwo a na jakim Eleryka, Kowalczyka czy Adamskiej i Zaka. Pare produkcji widziałem żeby mieć zdanie i gra Pan jak drewno, ma Pan stały zestaw min nieważne co Pan gra. Trochę tak jak u braci Mroczek. Gdyby nie reszta ekipy to ten serial byłby nie do zniesienia. Jak to ktoś tu napisał reszta nadgania za Pana

ocenił(a) serial na 8
KarolSzymanczyk

O serio? Bo ja Adamskiej nie znoszę, ale jakoś nie czuję potrzeby żeby się o tym rozpisywać i tematy otwierać. A ten Pan Witkowski to bardzo dobry aktor jest i jak dla mnie każdą postać tworzy tak, że na spokojnie idzie odróżnić

ocenił(a) serial na 10
Krzys_Karcz

Dobre drewno zawsze w cenie

ocenił(a) serial na 8
88Piotrek

W sumie to dalbergia melanoxylon jest droga, bo tych drzew prawie nie ma a jakość wysoka także chyba to o drewnie to komplement, że jest Pan cennym okazem jeśli chodzi o aktorstwo.

Krzys_Karcz

Oj dzidziu kto ci ten tekst napisał?

ocenił(a) serial na 8
MichalZagozdon

Szanowny Panie nie wiem skąd pomysł żeby coś takiego pisać. Mniemam, że weekend wszedł za mocno albo mnie Pan z kimś pomylił. Polecam się zastanowić co i do kogo Pan pisze, zwlaszcza jak Pan sieje zamęt w komentarzach

ocenił(a) serial na 7
88Piotrek

Niech Pan nie słucha hejterów. Też widziałam kilka produkcji z Panem. W "Noc w przedszkolu" pokazał Pan świetne aktorstwo. Czułam te emocje, które targają bohaterem, początkowo lekkoduchem, a potem kimś, kto rozgrywa po kolei wszystkich i naprawdę mu zależy. Jakby dorósł przez noc. I chwała też reżyserowi, że nie uległ szufladce i obsadził aktora filmów akcji w takiej psychologicznej czarnej komedii. A w tej roli w serialu, na którego forum piszemy, podobało mi się, że pokazał Pan złamanie bohatera. Często w głównych rolach w takim typie kina aktorzy grają wyłącznie twardzieli. A tu w kilku scenach, gdy było zbliżenie na twarz miałam wrażenie, że widzę spojrzenie przerażonego małego chłopca, który po chwili zamienia się w sprawną maszynę i samca Alfa. I to zestawienie podobało mi się w tej postaci. Gratulacje.

88Piotrek

Panie Piotrze można na przyszłość unikać takich scen w których robi się kur.. z logiki? Np. po zrobieniu 3 domów, gdzie sprawcy mieli zasłonięte twarze, wychodzą z ostatniego budynku i odsłaniają twarze. To nic że kamery wokół...takich absurdów jest tam dużo dużo więcej.

ocenił(a) serial na 9
KarolSzymanczyk

Aż sobie Netfliksa wykupiłem żeby obejrzeć, i twierdzę konstruktywnie, że pier...sz bzdury, krytyku z koziej d...y. Witkowski trzyma poziom jak reszta. Nazwanie Jego gry "nieporozumieniem" to absurd.

ocenił(a) serial na 8
88Piotrek

Może niech szkołę aktorską otworzy i zobaczymy jak dobrze wyszkoleni aktorzy będą

88Piotrek

Piotrek, o ile to naprawdę ty, nie obrażaj się. Ja tam lubię Plan lekcji i wymęczyłem nawet Soulcatcher (ale cierpiałem), no i teraz też jak widzę twoją mordkę na plakacie, to odpalam seriala i to mimo że Witchfire sam się nie ogra (albo za mocno mi tyłek kopią w nim).

Do rzeczy, no jak masz Kowalczyka, Żaka, Adamczyka i Peszka, to jednak nie jesteś ta liga co oni. Robisz taką zamulastą minę, która nie epatuje inteligencją, trochę jak ten typ z Dixon37, wiecznie spięty jak na zatwardzeniu. Więcej wyrazu i więcej zróżnicowania się by przydało. No i też masz ten ultra siusiaczarny wątek w tym filmie ten miłosny. Panie, taka miłość od pierwszego wejrzenia, jakby pierwszą kobietę w życiu zobaczył twój bohater, no to może i wina scenarzysty, ale te zaloty miłosne to wyszły karykaturalnie. Z Roksi grany przez ciebie bohater ma lepszy kontakt i widać, że jej zależy. A Kowalczyk i Żak mają same fajne sceny, to nic dziwnego, że łatwiej z nimi sympatyzować.

Dopiero 3 odcinki obejrzałem jak coś.

ocenił(a) serial na 10
RipRoy

Tu jest raczej dużo o Tobie, mało o mnie. A zatwardzenie mam zawsze, myślałem że nie widać, a jednak. Może coś polecasz, wydajesz się luźnym gościem XD

88Piotrek

Jaka spina, faktycznie narcyz co uważa się za megaaktora

MichalZagozdon

Wybieram opcję, że to konto to jednak podszywający się troll jest, a nie prawdziwy Witkowski...

RipRoy

On, on. Szuka poklasku, atencji i uznania. Jak się mu napisze co się nie podoba w grze to strzela focha a potem używa tych samych trolli do obrony

88Piotrek

Chyba raczej idź na terapię dla socjopatow lub toksycznych ludzi żeby inni po związkach z Tobą nie lądowali u terapeuty. Aktorsko się i tak niepoprawisz

ocenił(a) serial na 8
RipRoy

A ja myślę że jesteś od niego brzydszy i niewiele osiągnąłeś. Komplek

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
milenek_filmweb

Przy kompleksach dobry specjalista pomoże. Pan Witkowski zagrał fantastycznie. Nie przekonuje mnie natomiast Pan Cezary Żak oraz filmowy Damian. Jest troszkę za „miękki”.

milenek_filmweb

Też tak sądzę....wielcy mafiozi a tacy uladzeni ....grzeczni delikatnie...co do p.Piotra sądzę, że dobrze zagral....serial dobrze się ogląda czekam na drugi sezon

milenek_filmweb

No niestety, tak się składa, że akurat jestem nieco zdecydowanie ładniejszy, no i sporo w życiu osiągnąłem. Dlatego też mam czas żeby oglądać seriale i filmy i się nimi jarać, też komentując to co obejrzałem i to uważam, że raczej w sposób niezłośliwy.

88Piotrek

Może nie 10/10 ale dobrze to wyszło. Trochę wyszło sztywnie w niektórych reakcjach

ocenił(a) serial na 8
88Piotrek

Wg mnie świetnie grał. Kino kopane ale Oskar miał dużo przejść, przeżyć i stanòw (z atakami paniki i zakochaniem się włącznie) i pan Piotr dobrze to wszystko oddał.

88Piotrek

Ja tam Cie kocham

ocenił(a) serial na 9
88Piotrek

jeśli pod tym nickiem kryje się prawdziwy aktor tego serialu to chciałbym przekazać ci że ja akurat nie mam się do czego przyczepić po obejrzeniu całego sezonu, nie kojarze cie z innych produkcji i raczej widzę pierwszy raz na ekranie i odbieram bardzo pozytywnie grę aktorską, a tak nawiasem mowiąc są już jakieś plany na kolejny sezon czy może to top sikret a może jeszcze nie ma rozmow na ten temat? ;]

ocenił(a) serial na 9
KarolSzymanczyk

Pan Witkowski jest zawsze najciekawszą postacią w kadrze, najbardziej niejednoznaczny i nieokreślony typ, poza tym "niekonwencjonalny urok" czyli inaczej zwala z nóg, zwłaszcza jak taki dopakowany, pozostali to tylko tło

winter_lady

Dobra, skoncentruj się na wibratorze zamiast pisać takie bzdety bo gość i tak się z tobą nie umówi.

ocenił(a) serial na 9
Tracker

nic nie zrozumiałeś, nie szkodzi, i tylko bez zbędnej podniety

winter_lady

Ależ zrozumiałem bo w twojej wypowiedzi nie było nic do rozumienia. Po prostu lecisz na gościa, co jak w przypadku każdej nastolaty wiąże się z wypisywaniem jaki jest naj naj naj i negowania rzeczywistości.

KarolSzymanczyk

Bardzo dobrze zagrał.

ocenił(a) serial na 8
KarolSzymanczyk

Na Filmwebie od 15 września. Znafca troll.

ocenił(a) serial na 8
KarolSzymanczyk

Co wy macie do tego Witkowskiego?? Mogłabym wymienić dużo gorszych aktorów bardziej promowanych. To jakieś kompleksy, czy znowu coś z polityką, bo serio nie rozumiem

ocenił(a) serial na 8
doroti

Obstawiam prywatny uraz jakiś, kompleksy pewnie też, bo ktoś coś robi i umie a nie szczerzy się na każdej ściance i nie wyprzedaje swojego prywatnego życia tylko uczciwie pracuje

doroti

Nic nie mamy. Po prostu gość jest aktorsko tragiczny. To, że można wymienić pewnie jeszcze gorszych nie zmienia tu niczego. Fakt, jest wysportowany, dobrze zbudowany, więc do scen strzelanin i walk wszelakich pasuje, natomiast widziałem go w kilku rolach i aktorsko nie udźwignął żadnej z nich. Kompletny mydłek bez wyrazu, na pewno podoba się kobietom i też widzę to po komentarzach tutaj, że panuje ocena waginalna wśród niektórych użytkowniczek, niektóre są na tyle prostolinijne, że nawet nie próbują ukrywać, że im się po prostu podoba. I ok, niech się podoba, ale pod względem aktorskim to niczego nie zmienia. Ja rozumiem, że niektórzy się odklejają w drugą stronę, porównując go do Żaka, czy Peszka co nie ma żadnego sensu ze względu na dużą różnicę wieku i kompletnie innych ról, ale w towarzystwie podobnym wiekowo, to jest poziom Wesołowskiego, no może nieco lepszy bo i fizycznie bardziej autentyczny.

ocenił(a) serial na 9
KarolSzymanczyk

Mi się podobał

KarolSzymanczyk

Pan Witkowski, Kowalczyk świetnie! Obie role znakomite. Za to Peszek rozczarowuje, Cezary Żak kompletnie nie pasuje do tej roli - wg mnie nic nie zagrał.