No właśnie .. Czekam i czekam na ten odcinek, a jego jak nie było, tak nie ma ..
A będzie można go zobaczyć na stronie zagranicznej mtv? Pytam, bo jak próbowałam odtworzyć poprzedni, to nie chciało się wyświetlić ze względu na kraj.
(http :/ /www. ekino. tv/awkward,sezon, 2, odcinek,8 .html ) <----------- "trzeba spacje pousuwac" tu jest dostepny, ale po angielsku, chociaz to nic bo jestem zadowolona pomimo,ze musiałam go bez napisów oglądać :D
uwielbiam ten serial, szkoda,ze tak dlugo trzeba czekac na nowe odcinki ;\
btw. nie znacie serialli o podobnej tematyce? oprocz plotkary i skinsow?
ja też widziałam ten odcinek, niestety po angielsku.
W większości rozumiem, ale nie wszystko :<.
Jak będzie już z napisami dajcie znać ;)
no właśnie, ale pewnie jutro będą.
a to jest ogólnie troche dziwne bo kazdy odcinek ma po parenaście minut, a np. Czysta Krew ma okolo 50 minut a zaraz po premierze dzien lub dwa juz są napisy.
na i itv jest juz odcinek z napisami, ale niestety po 2 min zaczynają sie spóźniac ;/
już jest na itv! < 3.
a jutro już prawdopodobnie będzie po ang następny odcinek. :)
i znowu czekanie cały tydzień na tłumaczenie -.-
Ja ściągałam napisy z napisy 24.pl do pliku torrenta i osoba która je przetłumaczyła nie zsynchronizowała ich z filmem. A z tego co widzę wszystkie portale na których można obejrzeć 8 odcinek wstawiły te napisy do filmu (dokładnie te same bo innych chyba nie ma) bezmyślnie bez sprawdzania. Praktycznie na wszystkich stronkach na których próbowałam obejrzeć ten odcinek, napisy spóźniały się dokładnie tak samo:/