6,5 7,3 tys. ocen
6,5 10 1 7340
Instynkt
powrót do forum serialu Instynkt

Czy ktoś mógłby mi napisać co działo się od momentu gdy Oster przypomniała sobie że zabiła strażnika, bo wyłączyli mi prąd...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
chlopak7

---------------------------------------------SPOJJJLER______ _______________________łehehe a to pech!!!!!!! Kulawy przyznaje się, że jest prawdziwym ojcem Oster, co jednak nie odwodzi go od pomysłu wstrzyknięcia jej dożylnie podejrzanego płynu, który mam mu pomóc w realizacji niecnego planu zawładnięcia światem. Tak dobrze obmyślany projekt psuje jednak Krzyś wtargując z nagła do pomieszczenia i wykonując w Kulawym dodatkowy otwór, niekoniecznie fizjologiczny, prowadzący przez plecy do mostka. Oster, jak to lekarz, pragnąc zgłębić tajemnicę nowopowstałego otworu w Kulawym, pochyla się nad nim i próbuje wydobyć z otworu tajemnicę swoich dalszych i bliższych krewnych. Nie przynosi to zamierzonego efektu, gdyż otworem zamiast słów prawdy, wylatuje do nieba / do piekła, czy gdzie tam się ten podlec ma smażyć, dusza Kulawego. Oster pozostaje z tajemnicą w głowie, a Krzyś z pistoletem wymierzonym w pozostałych bohaterów dramatu. Oster wybiega w siną dal. Krótko mówiąc - wszystko przez Krzysia.

peeroog

haha dzięki:)