6,5 7,3 tys. ocen
6,5 10 1 7270
Instynkt
powrót do forum serialu Instynkt

Po zwiastunie widać, że do Pitbulla to mu będzie ho-ho i jeszcze dalej. Serial wypali się po kilku odcinkach. TVN miał swojego "Naznaczonego", to TVP2 ma swój "Instynkt".....Eh, chętnie bym zobaczył 4 serię Pitbulla....

darek_sith

Żaden serial nie przebije pitbulla, szkoda że Pan Vega bierze się za takie produkcje ale cóż...trzeba zarabiać. Co do samego serialu, to typowy serial sensacyjny jak na nasze czasy, policjanci dobrze ubrani, wygadani, w miare dobre samochody itp. Też z chęcią obejrzałbym 4 serie Pitbulla pod warunkiem że za reżyserie bierze się Patryk Vega i zapomina o tym że powstała 3 seria która dla mnie była totalną porażka w porównaniu z mocna 1 i troche słabszą dwójka;)
Pozdro;)

ocenił(a) serial na 7
piotr991

Pitbulla przebija jedynie Ekstradycja :)
Pitbull powstał na bazie telenoweli dokumentalnej Prawdziwe Psy i tego co przyniosło życie
A to to jakas nieudolna podróba amerykanskich seriali

giovanni50

No nie wiem czy "Ekstradycja" przebija "Pitbulla" :). Oczywiście komisarz Halski to legenda polskiej TV i faktycznie na lata 90-te to był prawdziwy hit. Chyba wówczas jedyny porządny serial sensacyjny polskiej TV, ale mimo wszystko to zwykły sensacyjniak, natomiast "Pitbull", a zwłaszcza 1 sezon to nie tylko sensacja, ale także i nuta realizmu i to bardzo gorzkiego....i tutaj kładzie Halskiego :)

ocenił(a) serial na 7
darek_sith

Mojego ulubionego ''Oficera'' też nie przebije:D.
Gorsze jest to że nie przebije zapewne nawet owego''Mentalisty''(gniot moim zdaniem) do którego jest podobny:D.
Jest też trochę podobny do mojego ulubionego ''Life''(I love life:D).