Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

8x21

ocenił(a) serial na 8

pierwszy tak nudny odcinek w historii HIMYM że aż przerwałam oglądanie w połowie i
przesunęłam od razu na zakończenie ....

ocenił(a) serial na 10
HeavenOrLasVegas

a mnie pierwszy raz od dawna zaciekawił jakiś watek( zgrzyt na linii Ted/Barney), co może prorokowac zakład Marshalla z Lily("not yet") , sceny z płaszczem i marshallem mówiącym cały czas jednym zdaniem po włosku, a wyrażającym więcej niż rafaello, mistrzostwo :)

ocenił(a) serial na 8
marvphin

tak, to dobre sceny :) może po prostu się niecierpliwię że sprawy matki "stoją w miejscu"

ocenił(a) serial na 10
HeavenOrLasVegas

gdzie można znaleźć napisy??

ocenił(a) serial na 10
barski26

chyba jeszcze nie ma.. ja ogladalam z angielskimi napisami i dałam radę :)

ocenił(a) serial na 9
marvphin

nie pamiętam, o co chodzi w zakładzie między Marshallem i Lily?

ocenił(a) serial na 10
sybilla_filmweb

Były to długoterminowe zakłady dotyczące m.in. związku Teda i Robin.

marvphin

och wydaje mi się że zgrzyt jest znaczący (tak samo jak to co scenarzyści zrobili kilka odcinków temu, czyli Robin mówiąca o adopcji, co potem okaząło się rozwiązywaniem krzyżówki) i też przypomniałam sobie o zakładzie Marshalla z Lily. Kurcze, choc jednej sprawy mogliby nie komplikować, daliby im się pobrać w spokoju...

ocenił(a) serial na 8
Milennn

z tą krzyżwóką to który odcinek?

ocenił(a) serial na 8
marvphin

Zgadzam się! Marshall był rewelacyjny w powtarzaniu tego włoskiego zdania! Tak, że ten negatywny opis 8/21, to chyba jakaś "prowokacja" ("Alternatywy 4").

ocenił(a) serial na 5
HeavenOrLasVegas

a ja uważam że był całkiem zacny.
Tzn. taki mocno w stylu pierwszych odcinków.

To chyba jest już problem ze zmęczeniem materiału. Zwłaszcza że robią te mega przerwy i się człowiekowi już zwyczajnie nie chce.

ocenił(a) serial na 8
HeavenOrLasVegas

Jak dla mnie odcinek dużo lepszy od poprzedniego, było parę śmiesznych scen i + za nawiązanie do Ojca Chrzestnego.

Gonzo_filmweb

w ktorym momencie bylo nawiazanie do ojca ch.? :)

ocenił(a) serial na 9
venacava

Motyw z Ojca Chrzestnego byl wtedy co Marshal szedl przez jakis tam bazarek w garniturze i bawil sie pomarancza :]

alkoszajbus

hmm, no nie pomyslalabym e to z ojca chrzestnego, ale racja ;)

ocenił(a) serial na 5
HeavenOrLasVegas

Dokładnie. Można by powiedzieć: Kończ Waść, wstydu oszczędź.
Po cichutku, ale naprawdę po cichutku wierzę, że w 9. sezonie, jak już Ted pozna matkę, będą jakieś ciekawe odcinki.

ocenił(a) serial na 9
Martin

Poprzedni odcinek był świetny. Ten jest tylko w porządku. Nie podoba mi się ten pomysł z Włochami :/ Mam nadzieję, że Lilly i Marshall będą stale w następnym sezonie. Bez nich ten serial by baaardzo ucierpiał :<

ocenił(a) serial na 5
Aczer

ostatni dobry odcinek to ten ze skittlesami :) Pozostałe totalne dno.

ocenił(a) serial na 8
Martin

pierdlisz, jarek :C