Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Znam matkę :)

użytkownik usunięty

Hie hie hie, znana już jest aktorka, która zagra matkę + pojawi się w 19 odcinku + widzieliśmy ją już wcześniej.

Kim jest matka?

Odpowiedź znajdziecie tutaj: http://forum.howimetyourmother.com.pl/thread-1685.html

jakos ona mi nie pasuje na matke...
hmm, ale Ted w sumie mowil o matce, ze zobaczyl ja pierewszy raz na weselu chyba, a ta Jennifer to byla juz w s01 odc.5

użytkownik usunięty
laudberry1

Kiedy?

W s01e05 była szatniarka, Jayma Mays. Ta, o której ja tam pisze, to zupełnie inna osoba.

wiem, wiem pomylilo mi sie cos ...
ale i tak wydaje mi sie, ze ona juz kiedys byla w himym

ocenił(a) serial na 10

równie dobrze może ona być dublerką, ja na miejscu twórców nie angażowałbym aktorki grającej matkę aż do momentu, kiedy zobaczymy ją w całej okazałości : )

ocenił(a) serial na 8
hubert_wentland

Nie jestem zalogowana na tym forum, ktoś poda o kogo chodzi?

StaraPanna

Jennifer Birmingham

ocenił(a) serial na 8
laudberry1

Dzięki wielkie. Ładna dziewczyna, zobaczymy. Jak do tej pory nic z przewidywań odnośnie matki sie nie sprawdziło :P

ocenił(a) serial na 9
StaraPanna

jejku ludzie, gość wrzucił spam po to żeby zareklamować stronę. nie wierzcie w to. nie jest wiadome kto zagra matkę i twórcy musieliby być debilami, żeby była to Birmingham.

ocenił(a) serial na 8
zuckuss_2

Nie wierze w to, jak napisałam, do tej pory przewidywania publiczności się nie sprawdziły, więc nie musisz się denerwowac ;)

ale gówniane te forum.

Przecież to, że ona się pojawi znowu w serialu było jawne, pisali to w wiadomościach na temat serialu, tak to byliby dyskretni, poza tym nie pamiętacie jak Ted wziął od niej numer w pierwszej serii i Marshall mówi, że może to ona będzie jego żoną, a później narrator mówi "nie, nie była". Twórcom kończą się pomysły, stąd pewnie jej powrót... Ten wątek nie był dokończony i to dla mnie było fajne, no, ale cóż, teraz go zamykają...

veero

w którym odcinku ona wystąpiła?

_groszek_

8x20- time travelers

A w którym odcinku po raz pierwszy pojawiła się Jennifer?

ocenił(a) serial na 10
unfinishedperson

a wg mnie matka bedzie Daneel Harris, czyli mlodsza siostra Stelli :)

ocenił(a) serial na 9
anneczkag

a skąd taka myśl?

użytkownik usunięty
anneczkag

po czym wnioskujesz

anneczkag

chodzi o danneel ackles?

ocenił(a) serial na 9
vilee

mi się wydaje ,ze matką będzie jakaś ładna ,aktorka ,której jeszcze nie znamy ,ale umrze ,a ted zwiąże się po jej śmierci z robin

wik22

eeee, naciągane

ocenił(a) serial na 8
wik22

W międzyczasie Marshall będzie pierwszym prawnikiem uczestniczącym w procesie międzygalaktycznym, gdyż pozwie kosmitów, którzy porwą Lily.

ocenił(a) serial na 10
Krakau

i kolejny raz ludzie opanujcie się, macie jakąś obsesje na punkcie Robin chyba

ocenił(a) serial na 9
kaunit

ludzie, tak ciężko wam zrozumieć, że Robin nie chce i nigdy nie chciała Teda?

użytkownik usunięty
spalamzbonjovim

ona nikogo nie chce, czasem ma przebłyski uczucia, ale szybko jej przechodzi

ocenił(a) serial na 10
vilee

tak tak, chodzi mi o Danneel Ackles, tak na 100% nie jestem pewna, ale znalazłam taki dodatek do DVD, któregoś tam sezonu, jest na http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/The_Mother , gdzie Ted daje nam wskazówki o tytułowej matce:
She's not Robin.
She's not Victoria.
She was almost Stella. (tutaj to almost jest zastanawiające "To byla PRAWIE Stella -wg mnie chodzi o to, ze Stella omal co nie zostala jego zona albo, ze jest to ktos bliski/podobny do Stelli)
She was Cindy's roommate.
She has a yellow umbrella...that I stole.
She was in what I thought was my architecture class(i tutaj mi sie teoria troche sypie, bo Ted poznał Nore odcinek/dwa odcinki przed swoim niedoszlym slubem z Stella).
She thought I was a complete idiot.
She's considered weird by some.
She was never going to be Zoey. That was just doomed.
I met her on the day of a wedding.
And here's something I haven't told you before:
"...She never would've left that much of her sandwich uneaten. No joke, I've seen that woman get a half a pad of butter wrapped up to go...
...Oh, and your mother would've definitely would've befriended the waitress, which inevitably would have lead to a free desert...Mom's ability to get free pie; supernatural... <-- tutaj mnie to 'supernatural' strasznie wkrecilo, zwlaszcza, ze obok jest ''pie'' wiem, ze to dziwnie brzmi, ale jezeli ktos oglada Supernatural i slyszy slowko pie, to mysli od razu o Dean'ie (Jansen Ackles) stad pewnie skojarzyla mi sie jego zona, bo z tego co kojarze jest to jedyna aktorka, ktora grala w HIMYM ewentualnie jeszcze bym brala pod uwage Cindy Sampson -serialowa dziewczyne Dean'a. Wieeem, ze moja teoria jesta naciagana,ale cooz zobaczymy :)
...Oh, and I wouldn't have had much luck with an orchid. I'd have given her lilacs; her favorite...which just just happened to be the first flower I ever gave her...the very moment we met..."

Poza tym na youtubie jest filmik, w ktoym akorka grajaca Stelle mowi, ze ona wie kim jest matka, wiec nasuwa sie pytanie dlaczego akurat ona wie? Bo to jej siostra serialowa jest tytulowa matka?

anneczkag

faktycznie może mieć nawet sens :) do tej pory nawet się dłużej nie zastanawiałam nad siostrą stelli, pamiętam, że nie przypadła mi do gustu w serialu /to ta która odwołała ślub? czy stella miała jeszcze jakąś siostrę, o której nie wiem?/

ocenił(a) serial na 10
vilee

tak tak -to ta -jej narzeczony przed slubem poznal jakas nowa dziewczyne i zostawil Nore

anneczkag

no to dobrze kojarzę ;-)