Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14336
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Kierując się notami z tego portalu pozwoliłem sobie obejrzeć pierwszy odcinek. Naprawdę bardzo tego żałuję. Nie polecam. Tragedia. Klan i M jak Miłość z "grzybkiem w tle". Bracia Mroczkowie grają lepiej.

chlodny

No co ty?Całkowicie sie z tobą niemoge zgodzić.Mi sie ten serial podoba Bardzo.No ale każdy ma swój gust;)

snad1983

Ja sie do konca z Chlodnym nie zgodze, ze skrzyzowanie M jak... i Klanu, ale generalnie to po tylu pozytywnych ocenach tego serialu, myslalam ze jest to ciekawa pozycja, a niestety dla mnie jest slaby i nudny, ale to tylko moje zdanie. Dla kogos innego nudny moze PB czy Lost.

ocenił(a) serial na 10
chlodny

Więc trzeba było nie oglądać i dalej bawić się zabawkami, bo tak profesjonalną "recenzję" mogło skroić tylko 5-letnie dziecko. Twój wpis to jest tragedia...

ocenił(a) serial na 8
chlodny

Chłodny parę miesięcy temu tez obejrzałam pilota i pomyślałam „Co za GOWNO!”.

Ale teraz podeszłam do tego ponownie i stwierdziłam że po paru pierwszych odcinkach
fabuła się ciekawi rozwija.

Ciekawie zrobiony film o ludziach, którym nagle brakuje jedzenia na pulkach, prądu w domu, informacji z TV.

Chyba po części uświadomił Amerykanom (mi też) jak żyje się ludziom trzeciego świata i do czego prowadzą rozpoczynane przez nich wojny.

Serial pokazuje czego dzisiaj boi się USA - utraty swojej wolności. Ale zachowana jest główna tendencja tego typu seriali, czyli podążania w kierunku teorii spiskowych.

Całe szczęście niewiele tu górnolotnych haseł w stylu "ye jesteśmy Amerykanami, zwyciężymy".

Trzeba po prostu obejrzeć do końca.

Moje ulubione postacie to: Dale Turner, Stanley Richmond.

ocenił(a) serial na 9
chlodny

Po pierwszym odcinku stary to ty możesz se mówić ^^ Ja oglądałem 5 i ledwo strawiłem. Przy 7 już nie mogłem się doczekać następnego.
Serial zasługuje na 9/10. Przy czym Prison Break na 7/10... Bo Prison to naciągane gówno i komercha po pierwszym sezonie.. A ten serial jest jednym z lepszych

chlodny

Oglądnął jeden odcinek a ocenia całą serie...Gratuluje (lepiej by było jak byś ocenił zaraz po intro)

ocenił(a) serial na 8
Last_Ronin

Faktycznie pierwszy odcinek nie zachęca zbyt mocno do zobaczenia reszty sezonu, aczkolwiek kolejne odcinki coraz bardziej zaczynają wciągać i serial naprawdę zasługuje na ocenę 9/10. Ciekawa historia, podoba mi się postapokaliptyczny klimat.

pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Desolo_Animus

chlodny tak samo ja mogę stwierdzić po jednym wpisie, że jesteś małym człowiekiem bez wyobraźni :)

wystarczył mi jeden wpis, tak jak Tobie jeden odcinek :D

Biey

A trzeci sezon bedzie, czy jednak nie za bardzo ??
:]

Wlasnie skonczylem ogladac serie 2 no i czuje mega niedosyt po serialu, chciałbym wiecej

ocenił(a) serial na 9
chlodny

żeby ocenić serial to trzeba go całego obejrzeć. Serial to bardzo rozciągnięty "film". Czasem trzeba poczekać aż akcja się rozkręci ujawniając zaskakujące informacje. Zwroty akcji o 180 stopni, przemiany bohaterów, zmiany zachowań społeczeństwa, polityka, wojna. A na początku niby taka sielanka. No ale nie oglądałeś\aś, to i nie wiesz. :P