O głupotkach i sprawach ważnych i różnych ;)))
Zakładamy kolejny wątek do zapisania ;)))
Dziękuję :)...ale ja też się za Wami bardzo stęskniłam, fajnie tak wrócić do paczki internetowych sióstr :)
TY się już odnalazłaś jeszcze tylko Mistrzyni musi ogarnąć swoje życie i będziemy w komplecie ;))))
Mistrzyni na razie ogarnia swoje realne życie i nie zagląda do nas :)))
Jest na forum zalogowana, ale ostatnio pisała z nami w czasie świąt ;)))
Jak widzisz forum nie śpi 4 wątki zajechane na maxa;))) oprócz tego Twoje akcje z cieszenia się odcinkami zostały zablokowane.... to tej pory nie wiemy dlaczego szanowny filmweb zablokował nam 2 wątki ;)))
Ale oczywiście gdzie diabeł nie może tam Siostry filmwebowe pośle.... zajeżdżamy inne wątki ;))))
Szkoda tylko, że w tych wątkach coraz mniej o kiraliku a coraz więcej i innych sprawach.... ale jak nam psują serial to my się fochami na reżysera i scenarzystkę ;)))
Zablokowane zostały wątki z serialem z polskimi napisami, a Ty zawsze tam dawałaś upust swojej radości;))) o to chodzi.... nie bezpośrednio Twoje komentarze tylko ogólnie cały wątek z jakiej przyczyny nie wiemy.... po prostu pewnego dnia rano jeszcze wątek był, a po południu już nie..
ja też, ale zanim admin nam tu odpowie na to pytanie, to ja już będę na emeryturze.....
Tak masz rację , w końcu dane o tym serialu czyli aktorzy itd. czekają chyba już z pół roku na zezwolenie adminów ;)))
Co za różnica o czym piszemy,ważne ,że piszemy. A jak Nam serial psują to co poradzić,mamy prawo się na niego wypiąć ;p
Jest wątek O Głupotkach więc nie ma parcia na pisanie o kiraliku. Luzik :D
Dokładnie Madzik masz Siostra rację.... jak widze na teleforum co będzie w tym 30 odcinku to mi ręce opadają .... okaże się, że wszyscy się znają od czasów liceum Omera i Sinana .... hahaha..... i tylko Omera gra inny aktor reszta po liftingu.....
Sinana ogolili na gładko ( chyba widziałaś zwiastun) mogliby go tak zostawić .... przynajmniej wygląda jak człowiek a nie jak ktoś kto pił 3 dni ( niestety dla mnie Sinan z zarostem nie wygląda fajnie) ...
Poza tym Dziewczyny z teleforum podchodzą do odcinka jak do jeża i stwierdziły, że po piątku ocenią , czy warto go w ogóle tłumaczyć ....... hahahah publiczność ma dość pomysłów tureckich a oni dalej swoje ;)))
Dziś akurat weszłam na teleforum na moment i widziałam ten ich "zachwyt" nad odcinkiem hahaha.
Nie tylko My twierdzimy,że to bez sensu.A pomysł,że wszyscy się znali od dawna jest jeszcze dziwniejszy.Coraz gorzej im będzie z tego wybrnąć,a ci coraz bardziej mieszają.
Dokładnie .... trzeba było nagrać chociaż jeden odcinek do przodu i było by z głowy, albo tak zmienić scenariusz, że Omer wyjechał do Włoch i dalej grać pozostałe wątki, ale nie oni są mądrzejsi od kury ;)))
Scenarzystka chyba zaczyna się gubić gdzie i co wymyśliła, a nie łaska obejrzeć odcinków wstecz i przypomnieć sobie chociaż zarys wątku ehhh a potem dziwią się, że się widz irytuje .....
Dziewczyny z teleforum powinny przetłumaczyć tekst CukierkiOyku pod tytułem APEL na turecki i wysłać jako komentarz na FB Kiralika .... ale by się Turcy dziwili ;))))
Tak,Turcy zawsze wiedzą lepiej. Pewnie jeszcze uważają,że mają swietne pomysły...ale z widzami to już się nie liczą.
Ostatnio pisałaś,że się zeźliłam na kiralik.Wtedy pisałam,że nie bo jeszcze jako tako spokojna byłam,ale dziś naprawdę się zeźliłam.Nawet z premedytacją ocenę spuściłam na 6,bo stwierdziłam,że ode mnie ósemki nie dostaną.
Dokładnie jak nas tu czytasz to widzisz naszą irytację , ba Madzik nawet ocenę obniżyła ;))))
Poznałam Hiszpana z Majorki na takiej stronie (inter pals, możena tak rozmawiać z ludźmi z całego świata), piszemy już 2 miesiące i spotykamy się pierwszy raz w połowie lutego w Niemczech...wiem jestem szalona :DDD....hahha
Gratuluje prywatnego Omera :D
Kolejna okazja do spotkania.
Trzeba to uczcić :D
Bardzo nam Ciebie brakowało .
Tych twoich okrzyków radości :D
Zapodam piosenkę z 1988 r. ;) uwielbiam ją ;) będziesz na kompie to przesłuchasz ;)
https://www.youtube.com/watch?v=cX-8MHKuQ5I
Słoneczko, Marg_ wczoraj napisała,że dziewczyna,która tłumaczy Kontrakt zrobiła przerwę w tłumaczeniu odcinków z powodu sesji. Jak się z nią upora ma dalej tłumaczyć,więc jest szansa na nowe odcinki :D wkrótce...
O jak fajnie ;))) jak ja się odkopię z moją robotą to prawie się załapię na odcinki kontraktu ;)))
Dziewczynki miłego gadania znikam ;))))
Dobranoc tureckich, hiszpańskich ciasteczek na noc ;)))
Dokładnie tak.
Jak Wy mnie dobrze znacie :-D
Teraz juz się kładę.
Dobranoc słodkich snów :-D
Dzień dobry wszystkim ;)
Chcialam zauważyć że 8 dni temu założyłyśmy wątek a już połowa zajechana. My to jednak agentki jesteśmy. A gdyby Margo miała ostatnio więcej czasu to pewnie byłby już skończony :D
Dzień Dobry ;)))
Madzik ale mi poprawiłaś humor z samego rana ;))) Dzięki Siostra ;)))
No jesteśmy agentki ;)))
Tak jakbym miała więcej czasu to tu by komentarze leciały z prędkością kosmiczną ;)))
Miłego dnia Dziewczyny ;)))
Znikam, mam nadzieje, że jeszcze wpadnę przelotem ;)))
Nie ma sprawy. Nie od dziś wiadomo że forum jest po to by nastrój poprawiać. Forum jest dobre na wszystko.
Ja jadę odwiedzić babcie ;) zajrze jeszcze później :)