O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Ja lubię jeszcze ta.
Śpiewa ze swoja córeczką :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mAlX7xi-v8Y
Dziś z bólem głowy ok.
Nie hałasuja ,bo niedziela,ale za to sąsiad przyszedł przeprosić za bałagan na korytarzu i poinformować ,ze będa sciany piaskowac i w związku z tym pozamykac okna,zeby do mieszkania nie naleciało.
Sa w porządku.
Kurcze coś mi się dzieje z komórką.
Nie widzę ani swoich ani waszych komentarzy.
Masakra.
Nie wiem czy coś piszecie.
Jak będę na kompie to sprawdzę.
Oki;) piszemy ale jak nie widzisz na razie to przeczytasz jak dopadniesz komputer:)
Jestem.
Włączyłam na wszystkich przegladarkach i wszędzie miałam tak samo.
Widziałam,ze posty przybywały a jak przewijałam na 3 strone to miałam ostatni post 19 godz. temu.
Nawet swoich nie widzialam.
Siostry znikam;)))
zabawa w taksówkarza wzywa ;)))
Do miłego zaś pewnie jutro ;)))
Dobranoc Omer i Ayaz na noc......
A propos gdzieś chyba na teleforum kiralika przeczytałam, że w piątek jest dzień nutelii ----- hahaha albo ktoś sobie żarty stroi albo coś w tym jest ;)
sprawdziłam w necie i rzeczywiście 5 lutego to Światowy Dzień Nutelli ;))
i wtedy są też urodziny Ozge Gurel ;))
No patrz jak się poskładało;)))) Ozge dostanie od Ayaza na urodziny Nutellę z napisem OZge/ Serkan ;))) hahaha
Muza ode mnie.
Uwaga.
Wystąpiłam w tym teledysku.
Ja to ta blondyna pojawiajaca się w 45 sekundzie ha ha
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zUN97cFYov8
Jeszcze wróciłam przelotem ..... tę też uwielbiam, smutna ale piękna ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=kFeMYSdvb20
No patrz a ja widziałam tylko parę scen z 25 a 26 chyba znowu zobaczę parę scen.... ja niemożliwa jestem.... ostatni odcinek cały obejrzałam 21 z napisami hahaha resztę po łebkach ;)))
Ja , ja największy fanatyk serialu odpuściłam......
Ja zobaczyłam narazie godzinę 25 odcinka.
Szkoda gadac.
Jak Defne naskoczyła na biednego Omera za to ,ze Iz wrociła.
Porażka.
Ha gdacząca Defne zazdrosna o Omera.... porażka.... nie mogę jej znieść w tej wersji, a w 26 odcinku jest nie lepsza..... obejrzałam jednak sceny z 26 odcinka znowu nie cały.... tylko sceny Defom.... bo jak oglądałam po turecku to śmiac mi się chciało, z sceny jak Defne wparowała do domu Omera oddała mu prezenty i zaczęła mu śniadanie robić... chciałam wiedzieć o czym mówią.... no i ostatnie sceny jak Omusz w całej krasie uciera nos Defne, a taka była pewna siebie..... hahaha arogancja ją zgubiła ;)))
No, ale żeby nie być do końca wredną.... oszałamiająca kolekcja Omusia to motywacja Defne - skutecznie go zmotywowała tymi smsami ;)))) hahahha
I jeszcze Umuś - anioł zemsty na Sude za Defne hahahaha ;))) jaki on jest kochany, uczciwy i prostolinijny..... kobieta jego życia go dobija bo nie chce mu powiedzieć prawdy a on dalej ją kocha i jeszcze postanawia zemścić się za nią na Sude.....
Może kiedyś obejrzę w końcu całe odcinki mam trochę do nadrabiania......
Witaj siostra :D
Ja tez luknełam z ciekawości na końcówkę 26 ha ha
Załatwił ich wszystkich wyśmienicie.
Merhaba ;)))
Tak Umuś Anioł zemsty w białych rękawiczkach ;))) hahaha a jak fajnie przytarł nosa Defne..... hahahaha taka była pewna siebie, a tu Umuś bach i kolekcja wprawiająca w zachwyt ;)))
Trzeba przyznać podpuszcza ją nieźle... a ta gdacze jak potłuczona.... brrr jak mi brakuje jej normalności z odcinków od 12-19 ..... gdzie ta Defne się podziała.... teraz koszmarek jakich mało.....
A tu mamy zwiastun 2 zwiastun 32 odcinka....
https://www.youtube.com/watch?v=L6Q1ZsS5IYM
Tak się Turcy wystraszyli swoich fanów, że w zwiastunach 32 odcinka prawie same sceny Omer Defne raz wesołe teraz bardziej poważne....
na teleforach Dziewczyny prowadzą dywagacje co będzie w odcinku.... a mi się nawet nie chce gdybać.... pożyjemy zobaczymy.... ot po 31 odcinku już się na nic nie nastawiam..... Dzięki szanownej scenarzystce kiralika straciłam zapał do tego serialu.... kombinuje to ma.... i oby takich jak my było więcej to się w końcu ogarnie..... albo nie .... Turcja to jednak też stan umysłu ;)
No to pieknie.
Widzę,że nastapi pogodzenie protów a umowa jak nie ujrzala światła dziennego tak nie ujrzy przez następne 20 odcinków.
Porażka .
Ja zobaczyłam do konca 25 odcinek.
Jedyne co mi się w nim podobało to : umięśniona klatka Omera.
Cud , miód i malina.
No i oczywiście karate szkło.
To by było na tyle.
Hello, oj tak trudno ich zrozumieć;))
Jak to mówisz pożyjemy zobaczymy co wymyślą w kwestii kiralika, niech się ten wynajem wyda bo już mnie szlag trafia ;)))
Na razie w zwiastunie Umuś - deprecha.... w piątek się okaże z jakiego powodu się tak smuteczkował... patrz Siostra nawet mi się specjalnie dywagować nie chce....
Widzę właśnie.
Witaj w klubie , bo mnie również.
Jeszcze w grudniu to pisalysmy elaboraty a teraz szkoda gadać .
A tu opis 32 odcinka od Dziewczyn z telefor
Opis 32 odcinka.
Wielki szok dla Omera Iplikci! Wracamy z powrotem do Passionis. Omera czeka ważna niespodzianka . Ciekawe, czy Defne oszczędzi Omera, na którego zwrócone są teraz wszystkie oczy, od sytuacji, w której się znajduje? Co ważne tajemnicę związaną z Passionis chce wiedzieć Yasemin? Kryzys w miłości pomiędzy Sinanem i Yasemin przekształci się w kryzys pracy? Jaki wielki plan ma Sude związany z miłością na wynajem? Wszystkie odpowiedzi na pytania zawarte w nowej serii pełnej emocji, zabawy i niespodzianek.
Tylko dlaczego mnie to już nie ekscytuje..... ha tylko coś mi mówi, że o wynajmie to on się nie dowie.... hahaha czyżbym była prorokiem, że znowu pogodzą Omera i Defne bez wyjawienia prawdy o wynajmie.... cóż w piątek napiszę, że albo byłam dobrym prorokiem, albo nie....
Jakoś mnie to już nie bawi.
Defne będzie pocieszać Omera a tajemnica dalej nie ujawniona.
Wiesz co siostra mnie się już nawet nie chce o tym pisać , żeby się nie powtarzać.
Dokładnie Siostra świetnie Cię rozumiem.... Dlaczego nas Turcy nie chcą zaskoczyć ale tak, żeby nam jak to pisze Marzenka bambosze pospadały.... tu już tego nie uświadczymy, owszem będę dalej oglądać kiralik tylko już bez tego cudownego entuzjazmu jaki miałam do tego serialu, jak ja już oglądam parę scen z przetłumaczonych odcinków i nie chce mi się całego odcinka zobaczyć ..... to naprawdę jest źle....
Co do Rubika i naśmiewania się z niego, to często jest tak, że gdy ktoś odnosi sukces w życiu, to pojawia się pewne grono "życzliwych".
Oczywiście czasem zdarza się, że ci hejterzy mają rację (np. krytyka "wokalnej" kariera Mandaryny, która rzeczywiście nie umie śpiewać :D), ale czasem jest to zwykła zawiść i zazdrość.
Mnie też się podoba ta piosenka ;))) Fajna .... A co do Rubika masz całkowitą rację.... ja go lubię zwłaszcza za oratioria, których słuchałam bardzo często ;)
Oj Siostra ... komórkę też zajechałaś ;)) przez seriale tureckie .... się telefon Twój zbuntował i stwierdził " hola moja właścicielko ogłaszam strajk, bo tylko komentujesz na filmwebie " ;))) porcja głupawki ;)
Opuściłam forum,bo nieco imprezowałam poza domem :D w końcu karnawał się kończy :)
Ale już się odnalazłam :)