O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Dziewczyny do zaś ;))) życie znowu wzywa...... ehhhh czy ja będę mieć kiedyś kilka godzin wolnego ....
Popatrz,jak tylko zapytałam o felieton to uciekła hahaha
Może jak powróci to się z tego wytłumaczy.
Chętnie coś poczytam od koleżanki z forum,zwłaszcza,że nie oglądam kiralika,a na razie to właśnie ona najbardziej się orientuje w temacie.
Dokładnie.
Tylko nasza Margo została na placu boju.
Na mnie czekają 3 odcinki i zapowiada się , że jeszcze dluuuuuugo sobie poczekają.
A na mnie czeka tyle odcinków,że chyba się nie doczekają na obejrzenie,prędzej stracą datę ważności :D
;)))))) haha może na starość obejrzysz, jak będziesz na emeryturze ;))
ale to wtedy wszyscy aktorzy się zestarzeją, Baris też :D
Jeśli dożyję emerytury.Tak daleko przyszłości nie planuję :) a do emerytury mam jeszcze długą drogę....
Więc Twoja kotka jest wychodząca? Mój nie,nie puszczamy go na zewnątrz. Z poprzednią kotką wychodziłam na spacer.
Teraz mój słodziak śpi oczywiście,bo co ma do zrobienia o tej porze, hehe
moja kotka jest jak chce wyjść (o tak sobie na dwór) lub chce się załatwić, to rusza haczykiem, które są na dole drzwi w kuchni :D:D
nigdy nie załatwia się w domu.
moja kotka też teraz śpi jak twój hahaa ;)
twój ma jakieś imię? bo moja nie.
ona reaguje tylko na kici kici ;)))
Mój ma wiele imion i reaguje na różne powiedzonka,tak jak kiedyś pisałam już Słoneczko :)
A najbardziej reaguje na szelest woreczka z jedzeniem albo otwieranie lodówki.Potrafi zbudzić się z najgłębszego snu i pobiec do kuchni chociaż ledwo na oczy widzi hahaha
Koty uwielbiaja spac.
Takie lwy potrafią spać nawet 22 h na dobe.
Takim do dobrze .
Moga sobie na to pozwolic,bo żonki za nich wszystko zrobia ha ha
taaa,ale z drugiej strony prześpi 22 godziny i co...?wstanie,a tu zaraz trzeba znowu iść spać bo się doba kończy hahaha
hahhahaahah koty śpiochy ;))
no a miś koala? jego tryb życia też nie jest zbyt rozbudowany hahaha ;)
na moja kotkę mówimy Gaga - tak jak Lady Gaga hahaha ;)
ale ona nie reaguje na to (bo nie była z nami od początku, tylko jak już miała kilka miesięcy, to do nas przyszła od sąsdiadów, którzy się nię nie nie zajmowali i nie dawali jedzenia ;(((( )
reaguje na kici, kici ;))
hahahaah moja też reaguje na wszelki szelest ;)))
"Potrafi zbudzić się z najgłębszego snu i pobiec do kuchni chociaż ledwo na oczy widzi hahaha"
haha tak jakbym czytała o mojej :D
My w domu mieszkamy we trójkę,ale mamy 4 krzesła wokół stołu i całe szczęście,bo na czwartym siedzi kot i patrzy jak jemy...świetnie to wygląda,zwłaszcza jak jest zaspany i oczy mu się zamykają,a przecież okazji na jedzenie nie przepuści.
Ja się dziwię jak taki mały może tyle zjeść.Nigdy nie ma dosyć.
Ja raczej nie doczekam emerytury jak patrzę na to co kombinuje nasz rząd i jak długo każe nam pracować.
Takie moje przemyślenie życiowe.
Ja to się zastanawiam,czy jest po co doczekać do emerytury. Co to za życie nas czeka.
To moje życiowe przemyślenie :D
Dokładnie :-D
Nie będziemy jednak o tym dyskutować , żeby nie psuć sobie humoru.
A propos emerytury :D
wczoraj oglądałam na Polsacie wieczorem komedię Last Vegas ;)))
czterej starzy faceci (De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline, Morgan Freeman) spędzają weekend w Las Vegas ;))
Fajna komedia, świetne, cięte dialogi, i kilka refleksji o życiu (takich w sam raz - nie za płytkich i nie za głębokich).
Podobało mi się, ale jak zajrzałam dziś na filmweb, to opinie są w większości, ze przeciętny lub że słaby.
cóż, gusta są różne :D
PS. w epizodycznej rólce wystąpiła nasza Weronika Rosati ;))
pojawiła się przez kilka sekund jako kobieta siadająca na kolanach Kevina Kline'a.
Widziałam ten film.
Mnie się podobał :D
Usmiałam się jak Freeman miał zeskoczyc z tego okna i sie strasznie bał a okazało się,ze było tak nisko.
To super, ze ci się podobał ;)) Faaaajny :D
Pojawił się w tym filmie LMFAO ;)))))
i był też ktoś z pudełkiem na głowie, co pojaiwa się w jego teledyskach hahah ;)
Spodobała mi się piosenka z serialu :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_haQvAj3rZc
Leciała w momentach ,wiecie jakich ha ha
Ja się też nie moge doczekać Mojej nadzieji
Luknęłam na piosenki od Lali.
Fajniutkie są
Coś czuję Madzik,ze będziemy duskutować o MN jak za starych dobrych czasów KM ha ha
Uwielbiam Jurame. Piękna,słucham jej od dawna.
Necesito też piękne.
Będę czekać na Ciebie w wątku MN :D
Nie ważne,że już wszystko widziałam,oglądam jeszcze raz XD
Widziałaś w oryginale a teraz będziesz wszystko rozumieć
Zawładniemy wątkiem o MN .
Ok . Dzięki :D
Nie wiem czy uda mi się ogladac na bieżąco w tv .
Moze będą gdzieś wrzucać np na anyfiles.
Ja w tv raczej rzadko będę miała okazję.Głównie w internecie zamierzam oglądać.Liczę,że ktoś gdzieś wrzuci :P
Ładniutka :D
Oj juz nie mogę się doczekać.
Teraz to Ty mnie wciągasz w telkę ,jak Ja Ciebie w Adi ha ha
Niebywałe.
Znamy się tak krótko , mamy te same gusta muzyczne,ogladamy te same seriale.
Poprostu przeznaczenie.
I pomysleć ,ze wszystko zaczeło się od KM :D
Pięknie to napisałaś :D
Poza tym cała przyjemność po mojej stronie :)
Powiem Ci,że jak obejrzysz pierwszy odcinek i Ci się spodoba,to później już wpadniesz całkowicie.Pierwszy jest naprawdę mega,mnóstwo świetnych scen,pełno scen protów. Co ciekawe,nie ma chyba ani jednego odcinka w którym zabrakło by ich wspólnych scen