O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
"Pięknie to napisałaś :D
Poza tym cała przyjemność po mojej stronie :) "
Dziękuję i po mojej stronie również :D
Brzmi bardzo ciekawie.
Spróbuję zobaczyc pierwszy w tv a potem będe patrzeć czy gdzieś wrzucili do netu.
Tak się rozpisałyście ;))) że nie mam teraz czasu na odpisywanie po kolei....
Spodziewajcie się felietonu o ile wena stwórcza mnie nie opuści i będę jutro oglądać, bo nie wiem czy wyrobię na wieczór, ale w sobotę pewnie luknę ;)))
Spokojna głowa ;)))) tak się uda walnę elabuś ;)))
To pisałam ja przyczajony tygrys fimwebu ;)))) do zaś ;)))
Tutaj jest moja Alternatywna wersja "pierwszego razu" Oyku i Ayaza z 52 odcinka ;)
http://www.telenowele.fora.pl/nasze-telenowele,51/sezon-na-milosc-parodia-raczej -dla-doroslych,32228-15.html#5652684
Dziewczynki uprzejmie melduję,że tvp2 wyemituje nową turecką telcię.Start 26 luty o 17.05.Polski tytuł to "Tylko z Tobą"
http://www.filmweb.pl/serial/Asla+Vazge%C3%A7mem-2015-738306
Czytałam też,że od kwietnia w miejsce WS i TIJN dostaniemy dwie kolejne tureckie produkcje,z czego jedna ma być historyczna :)
No właśnie.
Patrze teraz w program i pisze,ze na Tv 2 ma leciec serial,ale nie ma tytułu.
Może w poniedziałek w świecie seriali coś będzie pisać.
Wiem,ja też sprawdzałam program i nic nie pisze,ale to dlatego,że dopiero jakieś 2 godziny temu było potwierdzone info :) poczekamy,zobaczymy co to takiego :)
Ja luknełam na YT ,ale wyświetliło mi 38 odcinek.
Jak będę miała natchnienie to spojrzę :D
Ja mam 1 odcinek jeśli chcesz
https://www.youtube.com/watch?v=LnQjwmkgJxg
Ciężko powiedzieć,czy będę oglądać. Ile bym dała,żeby puścili Kara Sevda,ale niestety chyba nie ma co liczyć na to :(
Przewinełam i jakoś mnie nie zachwycił.
Tyle tego ogladałam,ze serial musi mnie zachwycic od pierwszego wejrzenia a tu tak nie ma ha ha
Wiem,wiem wybredna jestem ha ha
Kara Sevda fajny?
Z KM tak było i nie będzie juz nigdy więcej ha ha
Pierwsza i ostatnia miłość.
Reszta to tylko zauroczenie ha ha
Nie wiem co z tym nowym serialem,taki sobie,szału nie ma...widziałyśmy lepsze :D
Kara Sevda oglądałam tylko krótkie filmiki z angielskimi napisami,a odcinki są jedynie po albańsku i w oryginale,więc nie oglądałam- wiadomo dlaczego :)
Ale nasz Bali Bey świetnie tam wypadł XD
"Nie wiem co z tym nowym serialem,taki sobie,szału nie ma...widziałyśmy lepsze :D "
Otóż to :D
Aha rozumiem :D
Bali Bey ha ha
Witaj siostro :D
Dziękuję za meldunek.
Nie słyszałam o tej telce.
Luknę sobie na YT.
Widzę,że się rozkręcaja.
A gdzie to przeczytałaś?
Hej :) straszne pustki dziś na forum panowały przez cały dzień :)))
Czytałam o tym na forum media2 :)
Ja jak zwykle w piątek sprzątałam .
Pogoda po byku.
Rano padał deszcz a teraz śnieg.
Zimno,wilgotno .
Nic mi sie nie chce :D
U mnie też za oknem beznadziejnie :(
Deszcz ze śniegiem i zimno. Szkoda gadać.Gdzie niby ta wiosna??? :D wiem,że jeszcze czas,ale depresje można złapać od tego wszystkiego.
wczoraj i dziś odpuściłam,nie miałam nastroju na tragedie.
Ale od poniedziałku znowu zacznę,jak akcja pójdzie w innym kierunku XD
teraz czy w ogóle?
Powiem Ci,że będę oglądać od wtorku MN i poza tym za nic nowego raczej się nie biorę
ja rzuciłam okiem na Odmienić los i Oblicza miłość. Tylko rzuciłam okiem :D nie oglądam tego :D
taaaaaaakie sobie
W Oblicza miłości Livia Brito wygląda dużo ładniej niż we Włoskiej narzeczonej
To samo pisałam kiedyś. Livia wygląda w tej telci o wiele lepiej niż we Włoszce :)))
Odmienić Los mi się nie podoba
pamiętam, że tak pisałaś ;)))
Ten Diego od Livii mi się nie podoba ;(
Za to najlepsze ciacho w Obliczach to wg mnie policjant Eleazar (Marcelo Cordoba) Ale tą ukochaną mogli mu jakąś ładniejszą dać ;(( i ile ona ma dzieci ??? to jej dzieci czy adoptowane ??
Diego właśnie mi się podoba.Fajny facet,nie żadne ciacho,ale bardzo przyjemny z wyglądu i charakteru,taki normalny gościu :D i to jest w nim super :D
Ta Carmen ma kilkoro dzieci i każde z innym facetem,a Natalia jest adoptowana
P.S. Wracam za 10 minut :)
hmm, możliwe, że jakbym oglądała regularnie, to może zacząłby mi się podobać ten Diego :D
WTF ???? hahaha a ci ojcowie tych dzieci żyją?
oczywiście odpowiesz, jak wrócisz ;)))
Nie jestem pewna,ale Carmen chyba sama nie ogarnia ojców swoich dzieci hahaha
Na przełomie serialu też będzie mieć kilka romansów,nawet podejrzewali ją o romans z księdzem hahaha,ale to oczywiście nieprawda
o matko bosko, co to za numer z tej carmen ????
Ten przystojny Eleazar to znalazłby sobie jakąś inną kobitę, a nie tą carmen
Eleazar miał przy sobie seksowną policjantkę a nie był zbytnio nią zainteresowany.
Dla mnie Carmen jest brzydka,ale to tylko moje zdanie
tak, widziałam tą policjantkę :D super laska i wysoka :D wszyscy policjanci się na nią napalali :D haha
(choć nie wiem, czy ona na pewno jest cała naturalna hahaha )
Carmen taka sobie i w dodatku wygląda na dużo starszą od Eleazara
O mateńko ha ha
Obrotna ta Carmen :D
Ja nie wiem ,ktora to jest ,bo nie widziałam ani jednego odcinka ha ha