PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479523}
7,7 3,0 tys. ocen
7,7 10 1 2972
Kkot-bo-da Nam-ja
powrót do forum serialu Kkot-bo-da Nam-ja

Taki czuły, słodki i delikatny! Oraz romantyczny:) Mhhhhhmmmmmmm

ocenił(a) serial na 10

o ludzie, ale tego, ile to w sumie trwało?
a w tym linku
http://www.allkpop.com/2010/12/snsd-wins-music-bank-overall-k-chart-for-2010-oth er-performances
na pierwszym filmiku, onew podniósł taemina xD na ramionach tamten mu usiadł i on go do góry jak pelerynę jakąś a nie człowieka. Cieakwa jestemile kg waży Taemin. A Shidong i Leeteuk jak zwykle pzrejęli inicjatywę w pzredstawianiu, czemu toz awże super junior w takich programach przejmują inicjatywę i robią za prowadzących?? a nie shinee czy beast albo inni:P Zawsze leeteuk:D On ma jakąś osobowość prowadzącego:P

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

a mam w ogóle do ciebie opytanie- coś ciekawego ostatnio oglądałaś z Super Junior/ Shinee? jaki był ostatni film program z nimi który obejrzałaś? masz jakieś ciekawe filmiki w zapasie? ja ostatnio ściągnęłam mystery 6 ale nie oglądałam i na razie nie bęę obejrzałam połowę attack on the pin up boys, a dalej mi się nie chce jakoś, fullhouse skończyłam 7 odcinków i chciałąbym obejrzeć dalej ale jakoś tak nie wiem te pierwsze odcinki bardziej mnie ciekawiły, oglądałam band of brothesrs, w sumie mam ochotę coś z juniorami obejrzeć ale coś nwoego i fajnego jakiś program moze w stylu strong heart, i żeby dużo heechula było:P sama nie wiem

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

"o ludzie, ale tego, ile to w sumie trwało?"
Normalnie to chyba gdzieś ponad godzinę trwa.... ok 1:30? może mniej?

"na ramionach tamten mu usiadł i on go do góry jak pelerynę jakąś a nie człowieka. Cieakwa jestemile kg waży Taemin"
Mój pies pewnie więcej ważył/a:D Pewno ze 40 kg:D Nie no przesadziłam. Trochę ponad 50 kg może? Napewno nie więcej. Jak sobie wczoraj w nocy przeglądałam koreańskie strony z ciuchami(Boziuniu dlaczego oni nie wysyłają do Polski? Chyba wszystkie torebki i buty i w ogóle ubrania bym wykupiła) to tam zazwyczaj są wymiary modeli... Faceci przy ponad 180 cm zawsze ważą z 60 kg... Czasem widziałam takich co mieli np 179 i ważyli 50 coś... A postury to na oko tak gdzieś Taemin.

"czemu toz awże super junior w takich programach przejmują inicjatywę i robią za prowadzących?? a nie shinee czy beast albo inni:P"
Leeteuk zawsze miał chyba takie zapędy:D Ja osobiście lubię jak robi za MC... A co do SHINee :D Cóż... Onew z Minho ostatnio prowadzili Music Core:D Biedny Onew:D Wziął się pomylił Spytał się bodajże kto będzie występował (a oni już to powiedzieli) a tu cisza i dziwne spojrzenia:D A potem widać jak chłopaczyna ma na nogach scenariusz który najwyraźniej upuscił i na niego spogląda... http://www.youtube.com/watch?v=0a8A8nB14HU

"a mam w ogóle do ciebie opytanie- coś ciekawego ostatnio oglądałaś z Super Junior/ Shinee?"
Ostatnio mam niemoc umysłową i prawie nic nie oglądam. Ale dzisiaj postanowiłam, że się wezmę za siebie :D Czytaj zasysam odcinek X-man'a z Heechul'em i pierwszy odcinek "Oh! My School" w którym występuje Minho (ten program w którym Eunhyuk "obnażył" Minho), A tak ogólnie to muszę czegoś poszukać bo głód mnie dopadł z braku Running Man'a (ciągle tylko odświeżam stronę, żeby zobaczyć ile mają postępu w pracy nad odcinkiem z Heechulem...)
Ale zawsze mogę czegoś poszukać... Ogólnie to chciałabym obejrzeć sobie Come To Play z SuJu ale nie wiem czy gdzieś znajdę...

ocenił(a) serial na 10

a o czym są come to play i x-man?

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

hahaha scenariusz na nogach xD NIE MOGĘ xD hahahahaha!!! xD loool

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

X-man to nie za bardzo wiem bo nigdy nie oglądałam ale to było chyba dość popularne... Ogólnie to chyba chodzi o to, że są dwie dróżyny i wykonują różne zadania, grają w gry itd... No i dużo gości typu SuJu, DBSK SS501 itd (plus jak zawsze prześmieszni Yoo Jae Seok i Kang Ho Dong

Come To Play to bardziej taki talk show czytaj goście przychodzą i gadają zamiast latać itd Znalazłam tylko odcinek z częścią SuJu i Wonder Girls (chcesz link?) ale ja chciałam z całym SuJu;((((( Wszędzie to chyba pokasowali ale nie poddam się... Znajdę! Albo zacznę uczyć się wietnamskiego... bo wszystko jest z wietnamskimi napisami.... wrrr...

Ah i jeszcze znalazłam kilka linków do Dream Team'u gdzie często są Eunhyuk i Minho...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

"hahaha scenariusz na nogach xD NIE MOGĘ xD hahahahaha!!! xD loool"
:D I jak go nie kochać?:D... O Onew był w jakimś programie... nocą nagrywanym czy coś.. nie pamiętam... muszę poszukać i pooglądać...

użytkownik usunięty

Znalazłam strone z programami http://www.rainmakerstory.com/?cat=10 kliknij na Tag z SuJu albo z Shinee to ci wyjdą programy z nimi... chba jutro seans sobie zrobię

użytkownik usunięty

OMOOOOOOOOOOO, mój geniusz nie zna granic! Znalazłam Come To Play ten stary ze wszystkimi członkami gdzie DongHae mówił o tej porannej rutynie Siwona...
http://www.filestube.com/1a442adc32fe640203e9,g/%5B130409%5D-MBC-Come-To-Play-SJ -engsub-5.html

użytkownik usunięty

Czytałaś, że Heechul żałuje obcięcia włosów?

ocenił(a) serial na 10

wiesz co, nie chcę nic mówić ale naprawdę zazdroszczę ci talentu do wyszukiwania, ja opanowałąm to tylko na poziomie koniecznym i podstawowym... nie wiem czy znalazłabym na youtube coś co kiedyś oglądałąm np. bo nie mam pamięci do tytułów ani gdzie to widziałąm.

jeśli chdozi o come to play, Dream team i inne- zapdowawaj wszystko co masz! A w come to play jest Heechul?

"O Onew był w jakimś programie... nocą nagrywanym czy coś.. nie pamiętam... muszę poszukać i pooglądać..." jak znajdziesz to dasz znać:P

"Znalazłam strone z programami http://www.rainmakerstory.com/?cat=10 kliknij na Tag z SuJu albo z Shinee to ci wyjdą programy z nimi... chba jutro seans sobie zrobię" zaraz to zrobię

"OMOOOOOOOOOOO, mój geniusz nie zna granic! Znalazłam Come To Play ten stary ze wszystkimi członkami gdzie DongHae mówił o tej porannej rutynie Siwona..." TO NAPRAWDĘ PZREPRAWDZIWY GENIUSZ JEST!!!

"Czytałaś, że Heechul żałuje obcięcia włosów?" podaj stronę na której to wyczytałąś alboz acytuj bo chcę toz obaczyć na włąsne oczy:D w sumie wg mnie jest czegop żałować, choć wygląda calkiem przystojnie....

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

a na tej stronie http://www.rainmakerstory.com/?cat=6&paged=4 są zupełnie wszystkie showy z nimi? Może coś mi polecisz bo nie wiem co wybrać...

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

acha, coś polecić ale najlepiej z Heechulrm,:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Niech to szlag... Przestaję używać IE....
"a na tej stronie http://www.rainmakerstory.com/?cat=6&paged=4 są zupełnie wszystkie showy z nimi? "
Nie wiem... raczej nie co ci polecić nie wiem najpierw muszę pooglądać:D

Co do reszty to ci zaraz napiszę bo pisałam pisałam i znowu mi się wyłączyło...

ocenił(a) serial na 10

jA OGLĄDAM WŁAŚNIE sUPER jUNIOR gOOD mORNING TALK SHOW, ALe nie wiem czy kontynuować bo nie ma Heechula... :P Mam na kompie love letter i tak się zastanawiałam czy nie odpalić... teraz mam już i ten program od ciebie come to play

PS. Ja mam mozillę i ostatnio tak samo się wyłąącza w najmniej odpowiednich momentach,m ale u mnie o jakiś wirus czy coś:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ja sobie Come To Play z tymi wszystkimi członkami obejrzę bo chyba jest niezłe...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

"podaj stronę na której to wyczytałąś alboz acytuj bo chcę toz obaczyć na włąsne oczy:D"
Allkpop jak zwykle... http://www.allkpop.com/2010/12/super-juniors-heechul-regrets-cutting-his-hair

"jeśli chdozi o come to play, Dream team i inne- zapdowawaj wszystko co masz"
http://ciciljed.wordpress.com/ - tutaj jest pare odcinków Dream Team'u (w poszczgólnych odcinkach min Minho, Taemin, Eunhyuk, Donghae), Oh! My School z Minho, X-Man (min jest Heechul), Happy Together (widziałam, że jest bodajże odcinek z Leeteuk'iem i Eunhyuk'iem), Star Golden Bell (dość sporo odcinków z SuJu i SHINee)

"A w come to play jest Heechul?"
W tym odcinku co ci wcześniej dałam to są wszyscy oprócz Leeteuk'a i Kibum'a...
A w tym http://www.metacafe.com/watch/4755788/eng_sub_100531_come_to_play_super_junior_w onder_girl_1_6/
jest z Heechulem, Leeteuk'iem, Donghae, Shindongiem, i Kyuhyunem

ocenił(a) serial na 10

"My precious hair" haha

Boże jak ja cię wielbię i kocham za te wszytkie linki SpruteMajty jesteś król!!!!!!
Naprawdę zachowam wdzięcznośćć aż do śmierci.

To ty teraz będziesz oglądać come to play?
Ja chyba jednak skończę good morning talk show a potem Bozia pokaże, bo tyle tego, co tu wybierać...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

:D Nie ma bata- oglądaj come to play:D jestem na 3 minucie i Heechul już wymiata:D:D
"Hankyung is very popular in China. Hankyung's popularity in China is.... about Kim Heechul's level in Korea?":D Grunt to wysokie mniemanie o sobie, Heechul:D...

użytkownik usunięty

O o.. i jest gestykulacja Siwona:D:D

ocenił(a) serial na 10

ja wiem, o mój kochany Heechulu,m wymiataczu ty, ale jak zaczęłąm te good morning to chyba je skończę a potem wezmę się za come to play:P Chociaż kusisz mnie niesamowicie powiem co...

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

albo nie, walić good morningi, oglądam come to play! Czekaj Heechulu już nadchodzę!! :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

i heechul ścięty podobnie jak teraz :D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

ale oglądasz come to play ten pierwsszy, w którym "DongHae mówił o tej porannej rutynie Siwona... "? a u ciebie też ten film jest pdozielony na 6 czy 7 iluśtamminutowych partii? tego się nieskłąda hjsplitem prawda?

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

No ten pierwszy...Nie nie trzeba go scalać... po prostu włączasz poszczególne części...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

skuś się skuś:D ja już padam ze śmiechu:D A Good morining jest dobre? W sesnie śmieszne? O co w tym chodzi?

ocenił(a) serial na 10

tzn. obejrzałam 1 z 7 częśći i tak jakoś specjalnie zabawnie nie bło,to chyba taki program śniadaniowy, że oni siedzieli przy stolikach i było dwóch prowadzących i oni pytali superjunior jak ługo byli trainee np. (yesung leeteuk eunhyuk i sungmin 5 lat a kyuhun 3 miesiące!) i co shidong myślał jak go wybrali do programu pomimo jego trochę "większego"w yglądu (chyba zaspoilowałam ci trochę:D) no i oni opowiadali. takie ciekawe ciekawostkowo a jakiś gagów śmiesznych na razie nie było, ale można się o nich dowiedzieć:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ah czyli forma informacyjna.... To sobie obejrzę później...Bo zawsze warto...

ocenił(a) serial na 10

na pewno warto, wybrałam to bo miało najwięcej komenatzry z 190stron z programami które przewinęłam:P 20 czy 50 to było, nie pamiętam (trochę to jest różnica między 20 a 50, no ale, grunt że najwięcej:D)

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

Hello everyone, I'm Super junior kangin. I got fatter, didn't I? Biedny kangin on już przewrażliwiony co program to musi być o jego wadze:P A ten program powstał przed imitate Note czy po nim? A kangin wcale nie wygląda grubo:P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Hmm... nie mam pojęcia kiedy było IN... wiem że ten był w kwietniu 2009 roku...
Boże... Heechul mówi formalnie do dzieci:D:D
Oj jak ja lubie Kyuhyuna:D On jest taki niepozorny na początku a to tak naprawdę czyste zło:D

ocenił(a) serial na 10

"Oj jak ja lubie Kyuhyuna:D On jest taki niepozorny na początku a to tak naprawdę czyste zło:D" to tak jak w Imitate Note- na koniec prszy pisaniu listów dał popalić a przze program tio cichutko siedział:P A podobno Kyuhun razem z Kangienm i heechulem czołują w piciu w super Junior. To dziwne bo kyuhun wygląda na takiego niewinnego słodziaka już oprędzej Donghae bym podałą:D

użytkownik usunięty

O mój boże... Yesung jest.... dziwny:D:D:D conajmniej dziwny:D:D

A no właśnie... Tak to bym w życiu nie powiedziała... bo Kyuhun na takiego spokojnego i grzeczniutkiego wgląda ale to niezłe ziółko:D

ocenił(a) serial na 10

Siwon: when I'm talking my gestures>..
Donghae: like this!
ktoś: like that!

xD

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

heechul jest... chamski xD

"When Shidong lost weight, he lost his image so Kangin stepped forward. he became Shidong's character"

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

haha musiałam przerwać z pewnych przytczyn program i teraz oglądam znowu, wymiękłam jak Donghae opowiadał o Siwonie, naprawdę jesteś boska że wygrzebałaś program z codzienną rutyną Shiwona z netu:D

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

Bytheway: ja w trakcie oglądania ale musiałam ci to video zapodać
http://www.twitvid.com/VYMXH
to ciąg dalszy zabawy w lanie wody podane prostoz twittera :D Biedny dinghae był jeszzce w słuchawkach na uszach, ciekawe czy mus ię nie popsuły?

Nie wiem cszy umiesz obsłużyć twittera bo kiedyś pisaąłś chyba że nie bardzo to pomyślałąm że toz apdoam bo ja się ostatnio trcohę w tym poduczyłam:P

PS. program w trakcie,a le przerywany z pewnych przyczyn

ocenił(a) serial na 10
into_the_moonlight

Co to jest Dol+ I? Od czego to skrót?

Dziwne że nie wybrali na super casanowę Heechula

Eunhyk na Casanovę, to ciekawe. Co myślisz o Eunhyuku, SpruteMajty?
I Kangin i Hankyung…

W SUMIE Eunhyuk z takim tańcem jaki potrafi odwalić, co czasem aż kipi od seksu to może i nawet pasowałby na playboyą, tylko czy to jest powód? No, tak osobowościowo wydaje mi się taki trochę nieśmiały i delikatny:P Co uważasz o tej sprawie Sprutemajty?

Kara Says: We don’t know why, but he gives off a playboy feeling”

W sumie jak tak czasem na niego patrzę… arghm!:D
No taki trochę tajemniczy jest, bo nie papla zanadto tu i ówdzie, a to bywa postrzegane jako sexy…

After School: He dances well and he’s handsome (many girls must chase after him). No taniec, tak jak mówiłąm. +że jest Handsome. Co uważasz SpruteMajty o Eunhyuku jako o mężczyźnie?

Heechul nominowany na prince- ciekawe, dla mnie to on bardziej na Cindrellę pasuje a na Prince to najbardziej Leeteuk i Siwon:P :D

A Siwon wygrał i bardzo dobrze:D

PS. Te pelerynki są tak śmieszne aż głupie xD
W ogóle, zauważyłam, że Siwon czasem robi tkai gest, jakby błogosławieństwa xD
----------------
Haha „Hurry u pand putt on the wig” xD

Ta akcja z dotykaniem ust- to jest jakieś perwersyjne xD jakby się obnażali przed kamerą :D

Hehe rozśmieszyło mnie jak nikt nie dał prezentu urodzinowego temu gościowi, a on wszystkim kupił, a komentarze „that’s too much, that’s not Wright!” :D

A yesung ma dziwną aurę haha Aura jak zabójca, co za pomysł xD

A w ogóle zastanawia mnie dlaczego Heechul w trakcie żartów łąpie nagle zły humor i staje się poważny:P Ciekaswi mnie co siedzi w jego głowie że tak się zachowuje (to do part 2 filmu komment:P)

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

"Co to jest Dol+ I? Od czego to skrót?"

Otóż wyczytałam, że oznacza to: Dol+I '돌+아이' which is a play on words in Korean, putting stone and child separate as when you put them together, means crazy which is 'unsuitable' for public broadcast.

"Eunhyk na Casanovę, to ciekawe. Co myślisz o Eunhyuku, SpruteMajty?"
Ja tutaj 100% zgadzam się ze słowami dziewczyn z KARA.

Heechul to musiałby być bardzo ekscentryczy książe:D Ale może własnie dla tego... bo jest jak diva...
Dla mnie najbardziej nadają się Siwon(ten bez apelacyjnie) i Leeteuk jak powiedziałaś... może jeszcze Kibum? Bo on taki grzeczny chłopak dodaj do tego ten jego uśmiech... Z wyglądu(czytaj z pozorów) na księcia dałabym jeszcze Kyuhyuna ale nie z tym charakterkiem...

Yesung jest cały dziwny:D Ale ja go przez to lubię:D i kto kupuje sobie żółwia do towarzystwa...

"A w ogóle zastanawia mnie dlaczego Heechul w trakcie żartów łąpie nagle zły humor i staje się poważny:P"
Bo jest "Dol+I"

ocenił(a) serial na 10

tak Kibum, to dobry pomysł z tym uśmiechem spod reklamy colgate i osobowością... Leeteuka widziałam raz w takie mini dramie (tzn. kawałku na youtube) jak grał księcia (uczesany w taki fajny kucyczek in ładnie ubrany) a Heechul grał jego królową xD I dlatego potem miałam takie skojarzenia. Z niego byłby przezaje*sty książę :D

"Z wyglądu(czytaj z pozorów) na księcia dałabym jeszcze Kyuhyuna ale nie z tym charakterkiem..." Kyuhun jest straszny... niepozorant :D

"i kto kupuje sobie żółwia do towarzystwa..."Żólwie dla towarzystwa xD To nie mógł kupić psa??

"A w ogóle zastanawia mnie dlaczego Heechul w trakcie żartów łąpie nagle zły humor i staje się poważny:P"
Bo jest "Dol+I" no tak, dobre tłumaczenie...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

"Leeteuka widziałam raz w takie mini dramie (tzn. kawałku na youtube) jak grał księcia (uczesany w taki fajny kucyczek in ładnie ubrany) a Heechul grał jego królową xD "
Ah... to była chyba parodia Goonga?

"Żólwie dla towarzystwa xD To nie mógł kupić psa??"
No nie? Jak już zazdościł Heechulowi to mógł kupić sobie kota albo psa a nie żółw... Ale cóż... miał za swoje:D

Aaaaaaaaaaaa wczoraj był Siwon w Running Man'ie... ja chcę napisy! Dlaczego ci ludzie w tej korei nie wpadną na pomysł, żeby dawać angielskich napisów do wszystkiego...

ocenił(a) serial na 10

"Ah... to była chyba parodia Goonga?" a nie wiem, ale to była jakaś parodia. Leeteuk wyglądał tak pięknie, jak prawdziwy książę, achhhh rozpływałam się oglądają c go!

"No nie? Jak już zazdościł Heechulowi to mógł kupić sobie kota albo psa a nie żółw... Ale cóż... miał za swoje:D" on naprawdę jest dziwnyz tym

"Aaaaaaaaaaaa wczoraj był Siwon w Running Man'ie... ja chcę napisy! Dlaczego ci ludzie w tej korei nie wpadną na pomysł, żeby dawać angielskich napisów do wszystkiego..." nie zapomnij że masz mi powiedzieć jak będzie running men po ang z Heechulem:P z tego co pamiętam to dgzieś w okolicy 22 grudnia (moje urodziny:D)wyliczyłyśmy że powinno być.

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Nie zapomnę... gdzieś wtedy będzie... tzn na 22 grudnia jest data, że będzie 19 odcinek... 20(ten z Heechulem) jeszcze daty nie ma ale jest już na wykończeniu z tego co widzę więc góra kilka dni po tym będzie... Chociaż jeszcze sprawdzę czy ktoś inny już nie wydał wersji z napisami bo z tego co wiem to 19 odcinek już jest zrobiony przez kogoś innego.

ocenił(a) serial na 10

Sprutemajty, a tak w ogóle mam do ciebie pytanie- co uiważasz o zespole BEAST (to jest boysband tak?) i którzy z niego ci się najbardziej chłopcy podobają:P Są tacy?

A ja ostatnio tak trochę nie do tematu a trochę tak, zastanawiałam się nad obejrzeniem Gokusen bo tam ponoć Kamenashi Kazuya no i Shun ogóri, ale nie wiem czy dobre bo różne opinie słyszałam:P

PS. Oglądałaś ten program śniadaniowy Good Morning coś tam z Super Juniro co wcześniej o nim pisałam?

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Otóż nie słucham więc nie bardzo się orientuję który to który... Czy mi się podobają... nie wiem bo jak już napisałam nie rozróżniam ich i mi zazwyczaj zaczynają się podobać po "bliższym poznaniu" ale patrząc po zdjęciach to hmm...
http://2.bp.blogspot.com/_FXfS_jtbSyk/S8BtLNPfs4I/AAAAAAAAA5o/vGnddfZiQ4s/s640/b 2st.jpg -ten w szarej bluzie
http://sumandu.files.wordpress.com/2010/01/b2st17.jpg -ten z różowym szalikiem (swoją drogą to nie ten sam?)

Gokusen nie oglądałam(aj mam coś z tym trzymaniem się z dala od japońskich rzeczy... muszę się chyba przekonać) aczkolwiek opiniami się bym nie sugerowała bo w przypadku dram to różnie bywa... Najlepiej samemu sprawdzić...
Co do dram to ja tam osobiście aktualnie oglądam min. Secret Garden... chyba najlepsza koreańska drama komediowa w tym roku:D

Jeszcze nie ale mam zamiar....

ocenił(a) serial na 10

no to chyba ten sam, a ja widziałam takiego jednego ładnego w teledysku, on się nazywa Lee Gi Kwang i mi się podoba ale tutaj go nie poznaję, ale nie wiem czy to nie ten co ty go wskazałąs...

ja też jestem jakiegoś takiego zdania, że koreańskie jest klepsze od japońskiego bo tamto to czasem wychodzi takie, eee... "spedalone" :P Ale czasem w dobrym słowa znaczeniu (jeżeli takie może być)

ASecret Garden, nie słyszałam

A w ogóle i swoją drogą, ciekawe że Kamenashi jest koreańczykiejmm a zagra w japońskiej dramie...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

No właśnie to nie ten sam?:D

Niee... Kame to Japończyk... patrz po nazwiskach Kim, Park, Lee, Choi, Jung, Kwan, Kang, Baek, Hong itd...oni w większości się tak nazywają... plus dwa imiona
Aczkolwiek kilku Koreańczyków grało w Japońskich dramach.... np Jaejoong w Sunao ni Narenakute

ocenił(a) serial na 10

co ty, Kame to japończyk? Ale on mieszka w Korei?
"No właśnie to nie ten sam?:D" chodzi ci o to że ten chłopak ze zdjęć to Lee Gi Kwang? Widziałaś lee Gi Kwanga zdjęcia? Ładny prawda?:P Z twojego rocznika on jest:D Kurcze, te ciasteczka coraz młodsze się robią (no ale w porównaniu z taeminem to pzrecież nic:D). Kiedys to roczniki 86 88 był, teraz na 90 schodzi już :P

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

W Korei? Nie raczej nie... nic nie słyszałam... wiem, że kiedyś tam w tym roku KAT-TUN byli w Korei na koncercie ale raczej w Japonii mieszka... choć nie wiem nie orientuję się... Ale Japończykiem jest na 100%... nawet z ryja... w sensie twarzy i postury...

No czy to ten sam co ze zdjęć? Bo jak sądząc po tych szparkach (czytaj oczach) by mi podpasował na tego samego... Ładny aczkolwiek właśnie:D wiek... nie wiem czy mam jakieś zobaczenie ale mi się zaczynają podobać dopiero tak po 25 roku życia wzwyż:D No z wyjątkami ale przerważnie...

"te ciasteczka coraz młodsze się robią (no ale w porównaniu z taeminem to pzrecież nic:D). Kiedys to roczniki 86 88 był, teraz na 90 schodzi już"
Ja to przez to w depresje popadam. Teraz wszyscy debiutujący są młodsi ode mnie:D To dziwne uczucie bo zawsze wszystkie gwiazdy były starsze:D A weź tu się teraz do takiego "szczyla" lat naście ustosunkuj:D Boże człowiek się nie obejrzy, a będzie miał 40 lat....

A swoją drogą czytałaś dzisiaj? Hangeng wygrał proces z SM...

ocenił(a) serial na 10

ale Super Junior i DBSK to Koreańskie jak najbardziej zespoły i mieszkają w korei? Nie wiem no bo dla mmnie zawsze kat-tun się koreańsko kojarzyli ale jednak "nawet z ryja... w sensie twarzy i postury..." masz rację, wyglądają innaczej niż np. Juniorki. Japończycy mają bardziej, nie wiem jak to powiedzieć, płaskie twarze xD A co do postury to ja nie wiem jak rozróżnić po niej:P

"No czy to ten sam co ze zdjęć? Bo jak sądząc po tych szparkach (czytaj oczach) by mi podpasował na tego samego... Ładny aczkolwiek właśnie:D wiek... nie wiem czy mam jakieś zobaczenie ale mi się zaczynają podobać dopiero tak po 25 roku życia wzwyż:D No z wyjątkami ale przerważnie..." Wiesz co, tak sobie spojrzałam i twierdzę że to ten sam co nam się najbardziej podoba :D Mamy chyba takie same gusta. Ale ogólnie ma inną fryzuę niż w teledysku "Shock" który oglądałam i oni wszyscy (poz a tym blondasem) jakoś innaczej wyglądają:P Ale on jest ładny, nie ma co
Tutaj jegoz djęcia, gdzie jest "bardziej podobny do siebie" xD (tzn. wygląda mniej hip-hopowo a bardziej boysbandowo)

http://img207.imageshack.us/img207/7944/22kikwangbeast.jpg śliczny uśmiech
http://img189.imageshack.us/img189/1809/leegikwang269753.jpg drapieżnie
http://img152.imageshack.us/img152/9586/beastr.jpg to jak z jakiejś reklamy
http://img9.imageshack.us/img9/3105/leegikwang269751.jpg słodko
http://img227.imageshack.us/img227/5141/leegikwang247287.jpg i "wyczesanie" xD

W ogóle słyszałam taklą opinię, że chłopcy z BEAST jako zespół wypadają najładniej opod wzgleem członków, tzn. chodzi o średnią ładności, że jest to taki zespól w którym średnia ładności wychodzi najlepiej jeśli zrozumiesz co mam na myśli :P To nie moja opinia ale zasłyszana. Ja tam nie wiem co o tym myśleć, w innych zespołach też są chłopcy łądni, ale tutaj jest chyba największa ilość takich "słodziaków"i może o to chodzi
Co do wieku, ty jeszzce dobrze masz bo się łapiesz na lata 90, ja jestem rocznik 89 i zaaraz zacznę się czuć jak jakaś podstarzała pedo-noona:P A Gi-kwan jest w twoim wieku to nie narzekaj

"To dziwne uczucie bo zawsze wszystkie gwiazdy były starsze:D" no właśnie...
"Boże człowiek się nie obejrzy, a będzie miał 40 lat...." lol, lepiej mnic na ten temat nie mów już xD (depresja)

"A swoją drogą czytałaś dzisiaj? Hangeng wygrał proces z SM..." na jakimś forum pzreczytałam, a ty pewnie w alkpopie? Ja mu mam jednak za złe że opdzszedł zz espołu, jakoś chłopaki należą do SM enternatinemnt i tylko on jeden narzekał a oni nie... :( może to głupie z mojej strony