PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

hah, to nasza zasługa, Filmwebowców :)

Sisi_188

Pewnie, że to dzięki nam.
Powinniśmy dostać jakieś gratyfikacje finansowe ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Albo jakiś epizod w Klanie, Bogdan byłby wniebozięty ! :)

I wasza reklama, tj. Twoja i Wiatra , żelu intymnego dotarłaby do szerszej publiczności :D

ocenił(a) serial na 2
Sisi_188

Zawsze mi sie marzy by zagrać rolę kumpla Kamili :)

Sisi_188

Bogdan mógłby zastąpić podstarzałego detektywa Bogdana ;D

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

"Klan" pnie się w górę i spycha inne seriale w dół, min. "Pierwszą miłość" i "Na wspólnej". Jeszcze trochę brakuje do "Barw szczęścia", ale kto wie?

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Tak nawiasem to nie mam pojęcia skąd takie dobre wyniki "Klanu". Przecież ten sezon jest o wiele słabszy od poprzedniego.

lach

Ale niech oglądalność będzie jak najwyższa , :) A co do odcinków chyba będziesz dziś zadowolony jego poziomem , przynajmniej tak na mój gust:) Najlepszy od ładnych kilkunastu odcinków.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

A można gdzieś zobaczyć te statystyki? Możesz je tu wklejać raz w miesiącu? Lubię cyferki :)
Będę wdzięczna :)

LiLuLa

Mówisz -masz ,a dane są co tydzień

http://www.swiatseriali.pl/ogladalnosc

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

O, dziękuję!

Statystyki bardzo się zmieniły w stosunku do tych wrześniowych. Nie przyglądam się zbyt dokładanie, ale chyba żadnemu serialowi oglądalność tak nie wzrosła jak Klanowi - z niecałych dwóch milionów ( a było nawet 1,77 mln) do właściwie trzech milionów. Pierwszej piątki raczej Klan nie ruszy (tym bardziej, że to najpopularniejsze - wieczorne pasmo), natomiast Szpital coraz bliżej ( biorąc po uwagę, jak różniła się oglądalność Klanu i Szpitala na początku sezonu, jest to spore osiągnięcie). Też nie rozumiem, z czego ten wzrost wynika. Wydaje mi się jednak, że teraz mamy szczyt sezonu i szczyt oglądalności, wątpię, żeby coś się jeszcze drastycznie zmieniło, ale kto wie.

LiLuLa

Początek sezonu jesiennego wrzesień głównie zaniża oglądalność , gdyż o 17 , 18 ludzie jeszcze nie siedzą w domu , mają inne zajęcia na powietrzu , stąd niższa oglądalność , to dotyczy zazwyczaj wszystkich seriali , ale i talent shows choćby też. Warto zwrócić uwagę , że mimo tej nieszczęsnej przerwy świątecznej , klan w styczniu będzie , a kilka pozycji kończy sie na dniach lub skończyło , dlatego Klan może jeszcze zyskać lub się przesunąć wyżej w statystykach.

wiatriwoda

W święta nie ma klanu?

Gosza30

Z tego co wiem w Wigilię specjalny dłuższy odcinek ,a kolejne po nowym roku.