Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78488
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Jak dla mnie najlepszy odcinek tego sezonu. Ładnie rozplanowane, fajny scenariusz, aż naprawdę przyjemnie się go oglądało. Miejmy nadzieję, że w finale poznamy osobę w FBI, która była kretem i nie będzie to ten dyrektor Bootha.

pitixpl

Też mi się podobał, strasznie mi się podobał. Może jako lekko obłąkana fanka "Bones" nie jestem zbyt obiektywna, ale lubię, jak akcja się zagęszcza i robi się mroczno. A tu akcja była szybka, klimat był mroczny i cały zespół był zdeterminowany, naprawdę dobry odcinek. Mam nadzieje, że finał nas zaskoczy, że kretem będzie ktoś kogo się nie spodziewamy.

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Kiedy ten odcinek był znowu nie jest rozpisane ?

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

22 kwietnia była premiera, odcinki są w każdy wtorek. Teraz jest przerwa i Kości wracają 13 maja.

pitixpl

a ja jestem rozczarowana, myślałam, że pociągną dłużej wątek ghost killera, zwłaszcza że pelant zapowiadał, że Bones sobie nie poradzi...a tu jak zawsze łatwo po nitce do kłębka w 42 minuty się uwinęli, a rozwiązanie zagadki było raczej banalne. Oczywiście ponieważ nie wiedzą kto krył ich w FBI wątek powróci, ale mroczny potencjał został stracony.

Mi osobiście brakuje wątku jak w pierwszym sezonie hannibala, seryjny morderca, faktycznie mroczny klimat, który przewija się co któryś odcinek, gdy elementy układanki zaczynają być powoli odkrywane. Wątek pelanta zakończył się "od tak" i od czapy (jakby twórcom zabrakło pomysłu na rozwiązanie jego postaci) myślałam, że w jego miejsce ghost killer będzie bardziej spektakularny...a tu...kiepsko moim zdaniem :(

ocenił(a) serial na 10
ewabres

Prawda, kiepsko sie skonczyly oba watki, caly czas czekam na kolejne powiazanie odcinkow... gdy zobaczylem jak ten sie zaczyna mialem nadzieje ze bedzie to dluzsza seria.. kto wie, moze jednak, na razie sie nie zapowiada ale oni lubia zaskakiwac pod koniec sezonu... a szczegolnie ostatnim odcinkiem... oczekuje zwrotu akcji