PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99251}

Komisarz Rex

Kommissar Rex
1994 - 2004
6,4 8,0 tys. ocen
6,4 10 1 7950
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex

Rewelacja.

ocenił(a) serial na 9

Dałam 9. Uważam, że serial jest rewelacyjny. Znów motyw-przyjaźn między psem a człowiekiem. Rex, bardzo mądry psiak, chociaż czasem i nadzwyczajnie mądry. Bywały momenty wzruszające jak i takie kiedy pojawiał się uśmiech na twarzy. Np. kiedy Rex kradł im w biurze kanapki. ;) Co do aktorów...Czasem wydaje mi się, że najlepiej do Rexa pasował Moser-Tobias Moretti.
Sentyment do serialu mam, można powiedzieć, że się wychowałam oglądając go.
Serdecznie polecam.

ocenił(a) serial na 10
Lavantae

Serial jest świetny, zwłaszcza Rex jest niesamowity. Co do aktora to najbardziej lubię te odcinki, w których pojawił się Alex czyli Gedeon. Alex i Rex świetnie się uzupełniają, widać między nimi wyraźną sympatię, Alex jest bardziej kumplem dla Rexa, natomiast Moser był bardziej jak ojciec... ;-) Chociaż najchętniej oglądałabym całą trójkę razem...

NidhoggVrede

Mam takie pytanie,co sie stało z Alexem? Bo z tego co pamietam Moser został zabity i na jego miejsce przyszedł Alex...

ocenił(a) serial na 10
GabiKrk

Niestety też zginął... ;-(

ocenił(a) serial na 7
Lavantae

Film dobry. Ja daję 7/10.

ocenił(a) serial na 9
lucyna63

Tobias Moretti najbardziej do serialu pasował .

ocenił(a) serial na 10
kobra116

Niby dlaczego? Moim zdaniem obaj aktorzy (zarówno T.Moretti, jak i G.Burkhard) sprostali zadaniu, chociaż według mnie odcinki z tym drugim aktorem były o wiele zabawniejsze, także Rex wykonywał więcej sztuczek. :)