Oglądam od niedawna powtórkę Rexa - z Moserem - dopiero się 2 seria zaczęła, a już w 2 odcinkach grali jego nastepcy (Gedeon Burkhard i Alexander Pschill). Tacy mi się znajomi wydali - zwłaszcza Burkhard, którego kojarzyłam też z Kobry 11 :)
A gdzie takie cudo oglądałeś? Ma AXN i AXN-Crime lecą powtórki ale tak jak Pan Bóg przykazał, czyli po kolei. Na AXN zaczynają od początku tzn. 1 odc. 1 sezonu, natomiast na AXN-Crime jest już znów 4 sezon i odcinek w tej chwili 9.
Wydaje mi się, że ogląda na TV6 bo zauważyłem właśnie, że tam puszczają 2 sezon
Na TV6 też jest po kolei. Dokładnie to chodziło mi o to, że ci 2 aktorzy grali wcześniej w epizodach, zanim zostali 'komisarzami' ;)
Ja dziś trafiłam na AXN jak leciał odcinek z Alexandrem Pschillem. Na początku się nie kapłam że to on taki młodziutki szczeniak, dopiero skojarzyły mi się jego oczy a potem całość :D Jakoś tak dziwnie najpierw gra szaraka żeby za parę sezonów zagrać jako komisarz :D Niestety nie widziałam odcinak z Geodenem w pierwszym sezonie :(
Pamiętam jak oglądałam Rexa odcinek z Moserem i Burkhardem z chęcią powtórzyłabym wszystkie odcinki ale nie mam dostępu do AXN :( szkoda
Oooooo tak najlepsze sezony to z Moserem i Brantnerem :) Szkoda że u nas w kraju nie jest dostępne DVD z tym serialem :(
Na szóstce już emitują odcinki z Brandtnerem, a ja znów płakałam jak głupia przy śmierci Mosera
a pamięta ktoś może w jakim odcinku w tym 2 sezonie grali Gedeon Burkhard i Alexander Pschill te role epizodyczne zanim postali tymi głównymi komisarzami?
Gedeon zagrał w sezonie 1 odc 9 tytuł odc Amok
Pschill sezon 2 odc 2 tytuł Blutspuren