PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11980
4,0 10 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

JAK MYŚLICIE

ocenił(a) serial na 10

Po 9 odcinakach jak myślicie kto jest mordercą?
Jak dla mnie nie jest to ktoś kogo podejrzewamy, bo w Krzyku 1,2,3,4 zawsze było coś niespodziewanego i na pewno nie jest to Audrey i Noah,ponieważ potwierdzili,że będą w 2 sezonie, a zawsze zostawali Ci co przeżyli więc :p

Karczmix

Ja obstawiam Jake i Seth'a, bo Kierana za bardzo nam podstawiają. Ale przekonamy się

John__88

...już jutro. (Sorki że tak jedno pod drugim ale niechcący mi się kliknęło i zatwierdziło).

ocenił(a) serial na 8
Karczmix

Ja cały czas obstawiam:
1. Kierana (choć stał się zbyt oczywisty)
2. Jake'a (z tego, co czytam, to prawie nikt z forumowiczów go nie lubi, ale ja go akurat lubię)
3. Piper, bo zauważyłam, że jak coś przekazuje Emmie, to dziwnie obserwuje jej reakcje

Poza tym każda z tych 3 osób (jak w sumie każdy w tym serialu) jest w jakiś sposób powiązana z Emmą, historią, Brendonem Jamesem i ma coś do ukrycia

Mam nadzieję, że to nie Brook i właśnie Audrey i że przeżyją, bo wg mnie to bardzo fajne postacie i chcę je widzieć w 2 sezonie

Slowick

Co do Brook to nie wiem ale to by było mega zaskoczenie jak by Brook okazała się jednym z zabójców, choć też już się do niej przywiązałem i ją polubiłem i też bym sobie życzył żeby była w 2 sezonie. Audrey i Noah na bank przeżyją i raczej nie są mordercami bo oboje będą w głównej obsadzie 2 sezonu.