czy mozecie mi zaproponowac podobny lecz nie koniecznie az tak serial?
skins stalo sie teraz moim ulubionym serialem po prostu wszystkie ktore ogladalam(gossipgirl,pamietniki wampirow i czysta krew, nie wspominam o last bo to juz inny serial ;))
bije na glowe a jest moze jeszcze jeden godny obejrzenie?
Polecam "The Inbetweeners" ;) podobny do Skins, myślę, że fanom tego serialu może się spodobać.
hmm może "Degrassi, nowe pokolenie" ? kiedys lubilam ten serial duzo sie dzialo..aczkolwiek Skins jest fajniejsze ;]
polecam Misfits, także brytyjski, emitowany nawet na tym samym kanale, a wykonanie, aktorstwo, cytaty - mistrzostwo jak dla mnie : >
po przeczytaniu tego zaczęłam oglądać, obejrzałam jeden odcinek, zapowiada się dobrze i mają cudowny akcent, więc oglądać będę :)
poleciłabym natomiast film : Dzieciaki / Kids
podobne do Skinsów, ale rzecz się dziej w Ameryce. warte obejrzenia
Kiedyś też założyłam podobny temat i ktoś polecił mi Sugar Rush całkiem spoko chociaż do skins się nie umywa.
Ja natomiast odkryłam ostatnio serial Queer as Folk i bardzo się wciągnęłam http://www.filmweb.pl/serial/Queer+as+Folk-2000-101037 .
Ze względu na moją już 3 letnią miłość do serialu Supernatural nie mogę po prostu go nie polecić. To jednak zupełnie coś innego niż skins.