PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

podobny serial

ocenił(a) serial na 10

czy mozecie mi zaproponowac podobny lecz nie koniecznie az tak serial?
skins stalo sie teraz moim ulubionym serialem po prostu wszystkie ktore ogladalam(gossipgirl,pamietniki wampirow i czysta krew, nie wspominam o last bo to juz inny serial ;))
bije na glowe a jest moze jeszcze jeden godny obejrzenie?

ocenił(a) serial na 8
luka00

Polecam "The Inbetweeners" ;) podobny do Skins, myślę, że fanom tego serialu może się spodobać.

użytkownik usunięty
mazgosia

chyba se Żartujesz, że inbetweeners jest podobny xD

ocenił(a) serial na 10
luka00

hmm może "Degrassi, nowe pokolenie" ? kiedys lubilam ten serial duzo sie dzialo..aczkolwiek Skins jest fajniejsze ;]

ocenił(a) serial na 5
sensimila

polecam Misfits, także brytyjski, emitowany nawet na tym samym kanale, a wykonanie, aktorstwo, cytaty - mistrzostwo jak dla mnie : >

ocenił(a) serial na 9
gosiaczuks

po przeczytaniu tego zaczęłam oglądać, obejrzałam jeden odcinek, zapowiada się dobrze i mają cudowny akcent, więc oglądać będę :)

ocenił(a) serial na 7
luka00

poleciłabym natomiast film : Dzieciaki / Kids
podobne do Skinsów, ale rzecz się dziej w Ameryce. warte obejrzenia

ocenił(a) serial na 8
adagni

Kiedyś też założyłam podobny temat i ktoś polecił mi Sugar Rush całkiem spoko chociaż do skins się nie umywa.
Ja natomiast odkryłam ostatnio serial Queer as Folk i bardzo się wciągnęłam http://www.filmweb.pl/serial/Queer+as+Folk-2000-101037 .
Ze względu na moją już 3 letnią miłość do serialu Supernatural nie mogę po prostu go nie polecić. To jednak zupełnie coś innego niż skins.