obejrzalam dzisiaj na 1. pierwszy odcinek, wlaczylam przypadkiem i mnie wciagnal serial, ale to nie byla 1 seria nie? mozecie mi cos na ten temat powiedziec, kiedy byla pierwsza i ktora teraz jest?
Słyszałem tylko że znaleziono go jak błądził po mieście, może on sam opowiadając wspomniał że się obudził w lesie. Mnie ciekawi ile odcinków ma ta seria i ile serii nakręcono.
Chyba za późno włączyłeś tym przypadkiem na poczatku było pokazane jak się obudził w lesie goły i paradował tk po nim a jak znalazł się w mieście policja go ściągnęła :XD
ahaa no to ja tez przegapilam kawalek, wlaczylam na tym, jak ta laska obudzila sie z tym kolesiem w jej lozku. a ile to ma odicnkow i bedzie leciec tylko w niedziele?
Pierwszy sezon ma 10 odcinków. Emisja jest tylko w niedziele, z tym że trzeba zwracać uwagę na godziny, bo np. w przyszłym tygodniu będzie leciał o 15.45. Za dwa tygodnie w ogóle nie będzie, bo będą puszczać skoki narciarskie...
i tu akurat się mylisz - drugi sezon ma 16 odcinków - w styczniu lecą kolejne 3 odcinki
data emisji w USA i tytuły:
14.01 - To C.I.R., With Love
21.01 - The Future's So Bright, I Gotta Wear Shades
28.01 - Powerless
info za:
http://www.tv.com/kyle-xy/show/35825/episode_listings.html?season=2&tag=nav_bar; 2
:D hehe Kyle super serial:D
wciągnałem sie jakis roczek temu:D a teraz czekam z niecierpliwoscia na 3serie:D Pozdrawiam i Polecam Kyle'a :D
Kiedy ma byc trzecia seria? obejrzalem 1st odcinek w niedziele i od razu sciagnalem dwie serie na dzis juz je obejrzalem . Dobry serial :)
Serial w porzadku właśnie skończylem 2 sezon. Naprawdę warto zmarnować czas na oglądanie xD
no fajnie że wreszcie go puścili w tv :)! Brat mówił jak mu opowiadałm, że to jest głupie, a kiedy zobaczył pierwszy odcinek to mówił że fajne. Mama to samo :P.
ja też mam pytanko: kiedy lecą powtórki? Bo wiem tylko, kiedy jest premiera odcinków - w niedzielę - ale powtórek to już niestety nie :P.