Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Ale to już było...

użytkownik usunięty

Dwie lekarki, nagle okazuje się, że są siostrami, ich ojciec jest ciężko chory, ta "stara" siostra (która miała tatusia od zawsze) nie może być dawcą, ale ta "nowa" już tak. Gdybym się czepiała, powiedziałabym, że zerżnęli to z "Chirurgów". Poza tym, niezwykle irytuje mnie postawa Maksa. Zamiast powiedzieć swojej byłej wprost, najlepiej przy świadkach, że to koniec i unikać z nią kontaktu, on robi wszystko, żeby Alicja faktycznie miała podejrzenia, że nie zakończył definitywnie tamtego związku. No i oglądając ten serial prawie uwierzyłam, że w polskich szpitalach lekarze nie mają zbyt dużo pracy, jeden pacjent dziennie i wieczne posiadówy w kawiarni przy ziółkach.

Nie za dokładnie oglądałam "Chirurgów" więc się nie wypowiem ;)
Co do Maksa- masz rację, ja nie wiem o co temu gościowi chodzi...boi się, że szef mu cofnie staż specjalizacyjny jak zerwie z jego córunią czy co?
W kwestii pacjentów i ogólnej "pracy" w szpitalu...jakiś czas temu wylądowałam na izbie przyjęć z kolką nerkową....ból jak diabli, poza mną jeden człowiek na poczekalni, w rejestracji mówią, że lekarz już idzie (miał 2 piętra do pokonania) i czekałam na niego 5,5 godziny....może faktycznie był na tych ziółkach, a my się niepotrzebnie czepiamy :P