4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52092
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Uważam ze sa najlepsza para bliżniaków po siostrach Olsen!Są wspaniali i grają tak naturalnie jakby serial był ich życiem.Przeżywają wzloty i upadki razem jak być powinno!VIVAT dla braci mroczków!

użytkownik usunięty
Kasia_10

bracia mroczkowie i katarzyna cichopek sa to moi idole.chciałabym sie kiedys z nimi spotkac.lubie ich bardzo!!!!!

użytkownik usunięty

Bracia Mroczkowie a zwłaszca Rafałek to postacie ktore najbardziej lubie. Bardzo mi sie podoba wątek Pawła i Madzi oni naprawde do siebie pasuja są po cięzkich przezycia zycie dało im juz nie zle w kosc i zasługuja na siebie. Rafałek jestes Boskiiii :*:*:*

użytkownik usunięty

Bracia Mroczkowie Katarzyna Cichopek oraz Anna Mucha to najlepsi aktorzy w histori kina polskiego. Jestem z wami 3majcie sie cieplutko . pozdrawiam

użytkownik usunięty

jeszcze nie widziałem w histori kina takiej tandetnej gry aktorskiej w wykonaniu braci mroczków, a film to poprostu szmira

użytkownik usunięty

"W historii kina polskiego"??? Wydawało mi się, że Mroczkowie nie grali do tej pory w żadnym filmie więc jakim cudem są to "gwiazdy kina". Mam nadzieję, że swojej "kariery aktorskiej" nie będą rozwijać poza planem "M jak miłość", to by była dopiero tragedia... zobaczyć ich na ekranie w kinie :////

użytkownik usunięty
Kasia_10

masz rację są zajebiści .a zwłaszcz ten starszy w serialu.

użytkownik usunięty
Kasia_10

masz rację są zajebiści .a zwłaszcz ten starszy w serialu.

użytkownik usunięty

kąpletne dno ten serial razem z mroczkami jest na dnie i się od niego nie odbije

użytkownik usunięty
Kasia_10

the best to jest w szczegolnosci rafalek ,dosc ze aktorstwo idzie mu coraz lepiej to jeszcze ten jego boski usmieszek

użytkownik usunięty
Kasia_10

UWAZAM ,ŻE BRACIA MROCZKOWIE SĄ NATURALNI, MILI, SYMPATYCZNI I ŁADNI

użytkownik usunięty

UWAŻAM, ŻE BRACIA MROCZKOWIE SĄ MILI, FAJNI,SYMPATYCZNI I ŁADNI; AGA DĄBROWSKA

użytkownik usunięty

bracia mroczkowie nie nadają się na żadnych aktorów,występując i tak lichym filmie jeszcze bardzej go dołują

Kasia_10

Chyba żartujecie!!!To najgorsi aktorzy w historii serialu, nie wiem kto ich zatrudniał,ale jedno jest pewne, nie była to wybitny znawca,Jesli Waszym zdaniem oni grają naturalnie,to zobaczcie sobie jak wypowiadają się na żywo! Poza filmem są strasznie sympatyczni, ale aktorzy to z nich żadni

użytkownik usunięty
Kasia_10

bracia mroczkowie powinni grać w cymbergaja a nie w filmie nie mają zielonego pojęcia o aktorstwie, o którym nie mają najmniejszego pojęcia

ocenił(a) serial na 1
Kasia_10

a widzieliście może klonów w 'starej baśni' - pheh tragedia. Bracia M. są kwintesencją wszędziebylskiej tandety, wszechobecnej i bezlitosnej muzy gówna. Chłopaki życze Wam wszystkiego najlepszego, ale od aktorstwa............. wara !!!!!!!

użytkownik usunięty
Kasia_10

Mysle ze blizniaki som najlepszymi aktorami na swiecie chyba juz im nie doruwna,czy wy tez tak mislicie?

bliżniacy,wszyscy sie nimi tak podniecają bo sa bliźniakami a gdyby taki jeden był osobno to nawet nikt by na niego nie spojrzał w śiwecie filmowym o ile ich świat do takiego można zaliczyć....no i przystojni to oni raczej nie są:/

ocenił(a) serial na 1

O klonach znów słów kilka. Pomijając komentarze soczyście ociekające sarkazmem, szyderstwem w najczystszej formie, skieruję tą wypowiedź do tych, którzy na oczy przejrzeć nie potrafią. Kochani mała prośba, oglądając kolejny odcinek ów 'genialnego' serialu, wsłuchajcie się w dialogi braci M. I co słyszycie? Czy słyszycie w ich dialogach kropkę po każdym wyrazie?? Czy słyszycie drżący głos? Czy widzicie te niepewne ruchy?? Kochani przetrzyjcie oczka i popatrzcie z dystansu na braci M. Założę się, że aktorami ich już wtedy nie nazwiecie. A jeśli nadal będziecie ich uważać za cud współczesnego serialowego świata, pozostanie mi poddać się, złożyć broń, przytaknąć głową, po czym spuścić ją i odejść w sfery dla was nieznane. W sfery mojego dziwnego świata, gdzie aktorstwo oznacza całkiem, co innego niż w Waszym mniemaniu. Szacunek i pozdrowienia.

Kasia_10

Przez jakis czas sledzilam losy bohaterow tego filmu, ale przez tych chlopcow (i jeszcze kilka innych postaci) spasowalam. Tylko W. Pyrkosz jest prawdziwym aktorem w tym filmie!

użytkownik usunięty
Lady_I__Black

Mroczkowie powinni grać na cymbałkach, a nie w filmie!!! Ale to jest moje zdanie, dlatego nie obrażam tych, którzy ich bardzo lubią:) Wkońcu każdy ,ma swoje zdanie i każdy ma inną wypowiedż:)

Pozdrawiam wszystkich, Natalia

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Najlepsze bliźniaki (właściwie bliźniaczki) to the Costello Twins
Julie & Shawnie Costello ....miodzio

użytkownik usunięty

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH tak Mateuszek to najlepszy aktor

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Kasia_10

czesc tu Iza i Karolina jestesmy waszymi fankami , co robicie

ocenił(a) serial na 1

Wszyscy aktorzy w tym debilnym serialu to zrąby

ocenił(a) serial na 4
Kasia_10

skąd wy się ludzie bierzecie! Bez obrazy, ale aktorzy w M jak Miłośc są tak denni że gorzej być nie może, nie mówiąć o tych bliźniakach-nie dość że są brzydcy, to jeszzcze nie umieją grać! ewentualnie aktorzy, którzy jeszcze coś umieją to Pyrkosz, ostałowska i Mucha, ale reszta?! Ogółem serial do bani, sama się strasznie dziwię, dlaczego odniósł taki sukces. To już lepiej, jakbyście oglądali Zbuntowany Anioł.

Orchea

Bracia graja beznadziejnie.. bezpłciowo... tak jakby chcieli a nie mogli...