PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39092
7,2 15 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Hej. Dzisiaj w końcu obejrzałem 2 ostatnie odcinki siódmego sezonu, które mi
zostały(odświeżałem sobie ten genialny serial) i tak. 13 odcinek to spotkanie syna i
pożegnanie. A 14 odcinek to przygoda z Jackiem. Może mi ktoś wytłumaczyć po co po
ostatnim "13" odcinku dali jeszcze jeden odcinek?

ocenił(a) serial na 10
Suteq

Żyłem w przekonaniu, że to odcinek z synem był ostatni. Ten z Jackiem słabo pamiętam. Może liczyli na wznowienie produkcji? Zobacz na Wikipedii jakie były różnice czasowe w datach emisji odcinków - ciekawe.

Jaahquubel

Nie muszę patrzeć na wikipedię, tutaj też jest to napisane. Różnica to miesiąc między 13, a 14, natomiast między 12, a 13 to już 4 miesiące.
No ale wiesz skoro liczyli na wznowienie produkcji to po co RDA żegnał się w 13 odcinku i dziękował za wspólne spędzone 7 lat?

Suteq

Zapraszam na forum! macgyver.fora.pl

ocenił(a) serial na 7
Suteq

hej,
jesli piszesz, ze odswiezyles serie, to mam pytanie, czy masz to na jakims nosniku na plytach czy w postaci pliku? Gdyz bardzo rowniez chcialbym zobaczyc sobie ten serial ponownie, nawet na poczatek pierwsze 3 sezony. Zastanawiam sie czy bylbys pomocny w tym temacie? Pozdrawiam!

ArO__

Mam wszystkie odcinki na kompie z polskim lektorem. A do pobrania wszystko jest w internecie. Szczerze to nie mam za bardzo czasu na wysyłanie tego na hosting itp.

ocenił(a) serial na 7
Suteq

Dzieki za info. NIestety mam play online, wiec sam pewnie rozumiesz. Moglbys chociaz linka podrzucic lub strone z jakies sciagnales Gyvera 3 sezony chociaz? Jesli to nie problem..

ArO__

na darkwarez znalazłem, ale to było dawno temu, na jesieni tamtego roku, nie wiem jak to jest teraz

ocenił(a) serial na 7
Suteq

Thx, bede szukal.

ocenił(a) serial na 10
ArO__

napisz do mnie podam ci linki gg 16026379