PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43549
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Poprostu nie mogę czytać tych paskudnych komentarzy na temat MOJEGO ulubionego serialu. Czy nie ma tutaj ani jednej osoby która lubie Madzie??? No Boga ten serial oglada proawie 3 milony ludzi, więc dlaczego wczyscy tutaj są tak pesymistycznie do niego nastawieni??

ocenił(a) serial na 3
madlenka1989

Ja oglądałam prawie całą I serię i wypowiedziałam się tak, jak się wypowiedziałam- po prostu tego nie lubię. Ani nie oceniam tego w ciemno, ani go nie obrażam. Tak, oglądają, ale to nie znaczy, że go lubią. Trzeba najpierw coś obejrzec, zeby można to było ocenić.

ocenił(a) serial na 10
Mimi_Yoshi

No nie wiem, ja jak obejrze odcinek jakiegoś serialu i nie spodoba mi sie to go nie ogladam. Bo niby po co mam sie zmuszać? Tak samo nie zmuszam sie do ogladania filmów z Tomem Hanks'em bo nie lubie tego aktora. Ale czy to znaczy że musze obejrzeć wszystkie jego filmy żeby powiedziec że nie podoba mi sie jego gra? Wystarczy że widziałam jeden czy dwa - i na tym dziekuję.
Ale nie o Hanks'ie ta wypowiedź :P
Nie ogladam Magdy M. od samego początku - obejrzałam zaledwie kilka ostatnich odcinków drugiej serii, ale przyznam że spodobał mi sie :)
No i też mnie to zastanawia - gdzie jest te kilka milionów osób, które Magdę ogladają i ją lubią??!! :P :D (bo chyba mi nie powiecie, że te trzy czy ile tam miliony ludzi oglada ten serial, ale tak na serio go nie lubi? ;/)

ocenił(a) serial na 9
madlenka1989

ja uwielbiam ten serial. I bardzo przezywam, ale czemu on nie pujdzie do magdy zamiast doroty(jednej wielkiej oszustki)!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
lolita_4

fani "magdy m" (w tym ja ;)) nie chcą wdawać się w głupie kłótnie z antyfanami na temat tego że "magda m" jest niby dennym serialem, więc w ogóle się na tym forum nie wypowiadają :P każdy fan tego serialu zostawia po sobie ślad w postaci wysokiej oceny i znika hehe.
dobre wytłumaczenie nie?? ;)

madlenka1989

Ja jestem fanem Magdy Miller! Naprawde polecam jej filmy, prawdziwe arcydzieła!

ocenił(a) serial na 10
net2005

Ten serial jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprostu jak czytam te wasze zalosne komentarze, w ktorych wpominacie ze Magda M jest do bani. Poprostu zygac sie chce na tak podlych i bez gustu ludzi!!!!

ocenił(a) serial na 4
patka_5

;))))))))))))))))
Jak się chcesz bronić tego serialu to może się najpierw zastanowisz co piszesz, bo nic dobrego z komentarza wyżej raczej nie wynika, ani dla serialu, ani dla Ciebie. :))

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

Zgadzam sie całkowicie, serial jest super, a Dorota przepadła z kretesem :P (moje imię xD) Zresztą piosenki z tego serialu są fajne :) Buźka dla wszystkich :*

ocenił(a) serial na 10
dorotka_14

ja jestem wielka fanka magdy m! wg mnie nie ma lepszego serialu... nie leci on dzien w dzien- i z niecierpliwoscia czekam zawsze od wtorku do nastepnego wtorku by obejrzec nastepny odcinek! na tym serialu placze sie, i smieje... bo taka tez jest fabula... a jesli komus sie nie podoba to trudno- niech nie oglada... niech oglada klan i plebanie albo mode na sukces- mysle ze za jakis 50 lat odejdziecie od telewizorow! pozdraiwam fanki Magdy M i wspanialych aktorow i tworcow zaczepistego serialu :)

ocenił(a) serial na 10
verka_nml

Czemu piszesz fanki?

Jestem fanem i przyznaje się do oglądania seriali! A ten jest moim ulubionym!

ocenił(a) serial na 10
alexander16

No, nareszcie jakiś fan Magdy M. :) A już myślałam że ten serial ma tylko fanki :P Nie zrozum mnie źle, bardzo się cieszę że nie tylko kobiety go lubią :D
Ktoś wyżej napisał, że dlatego nie ma tak dużo pozytywnych komentarzy na temat tego serialu, bo fani nie chcą wdawac sie w kłótnie z antyfanami. Przyznam, to jest dobre wytłumaczenie :) Jakby tu nie zaglądali to nie byłoby takiej oceny jak jest :) Przykro się patrzy na te wszystkie komentarze typu "serial nudny, przereklamowany", "zwykły chłam" itp. Wiadomo, że nie wyszscy muszą lubić Magdę M. ale od razu mieszać go z błotem? Jeżeli są ludzie (duuuużo ludzi) którzy oglądają ten serial nie z przyzwyczajenia, z nudów czy z innego takiego powodu, tylko z przyjemności, bo chcą go oglądać i śledzić losy bohaterów, to chyba taki zły ten serial to on nie jest, prawda?

ocenił(a) serial na 8
alexander16

Znam wielu FANÓW moje go ukochanego serialu. Ja jestem jego wierną fanką. A co do komentarzy od fanów na tym forum: nie będę ich pisać bo i tak dostanę krytykę w odpowiedzi (no chyba, że są tacy co nie krytykuja). Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

Jestem tutaaaaaaaj :) Hih, ja uwielbiam "Magdę M."... A Piotra wielbię ;P Pozdro :)

Tygrysiasta

3 odcinek z III serii był najlepszym odcinkiem jaki widziałam ... i poręczam za to!!!! wyjatkowo strasznie przezywam ten serial.... i jeszcze jak widzie Piotrusia (;*;*) ojjj... a podobno teraz to sa ostatnie odcinki z nim ... to prawda???

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

Uwielbiam ten serial!I moge go ogladac na okragło-Ja i Moj Facet hehe =D

laluczka_88

Ja poprostu nie mogę żyć bez Magdy M... tak jak połowa moich koleżanek - w każdą środę aż wrzy o Magdzie... a jak ja teraz tego pochorowanego Piotrusia widzę to mi poprostu niesamowicie smutno jest. Wogole to nie rozumiem dlaczego on Magdzie nie powiedział o tym że jest chory... przeciez Magda zrobiłaby dla niego wszystko - skoro pojechalaby z nim na pol roku ze wzgledu na jego nauke to ze wzgledu na chorobe tym bardziej... a najgorzej to wrobił jeszcze Mariole w to - ja na jej miejscu powiedzialabym Magdzie o co z Piotrusiem chodzi. A tak wogóle to Mariola mogłaby być z Wojtkiem... ech jak ja nie lubie tej Agaty, strasznie mnie ona wkurza. A Mariola to chyba najlepsza postać w Magdzie M... tzn... ma super charakter :D

ocenił(a) serial na 9
Alexis_2

Zgadzam się co do Mariolii. Ma swietną rolę, zupełnie inną niż w na dobre i na złe. Dodaje temu serialowi naturalności. Zresztą Brodzik też nie jest gorsza. Pozdarwaiam wszytskie fanki i oczywiscie fanów ;D

ocenił(a) serial na 10
alice_12

dopisuje się do listy fanek serialu! :) Mnie zauroczył już od pierwszego odcinka! A później już tylko czekałam tydzień na następny, i tak cały czas... =)

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

ja uwielbiam Magdę M i oglądam każdy odcinek. To jest najlpeszy serila świata!!! :)

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Ja też uwielbiam ten jakże genialny serial... I bardzo mnie wkurza jak ktos gada ze glupi... Tak gadaja tylko ci co sami sa glupi... Jak ktos taki jest madry to niech napisze czemu niby musie serial nie podoba a nie pisze ze jest denny i nudby bo tak kazdy potrafi gadac...

ocenił(a) serial na 10
anusia_92_14

Ten serial jest rewelacyjny a opinie te czesto wynikaja w celu zrobienia prowokacji. Ostatnio Magda M. miał ogladalność ponad 4 mln:) 4 seria jest wspaniała, ostatnie odcinki mnie wzruszyły:]

ocenił(a) serial na 10
Kasjopejka

Ja też sądzę,że
ten serial jest rewalacyjny
POZDRO

madlenka1989

ja jestem fanką magdy m!!!!!!!!!kocham ten serial :*:*:*

madlenka1989

Lubie ten serial (lecz bez przesady) bardzo mi się podoba :) Brodzik, naprawde jest dobrą aktorką więc heh serial z jej udziałem też mówi być dobry ... nawet dobrze :) polecam ! i nie piszcie bezsensownych komentarzy typu "Nienawidze, nie oglądajcie, beznajdziejny!" itp.

dusia1993

Jestem, jestem. Przyszłam bronić mojego ulubionego serialu przed tymi hienami. ;)

Agatkiee

dokładnie: nie podoba wam sie to nie oglądajcie serialu i tyle, a nie sie wyżywacie na tym forum :) bo jest to po prostu żałosne

-----------------
http://www.procentciebie.pl/

madlenka1989

hehe nima ioch bo juz nikt tego nie oglada <loL.

e_sklepy24_com

jak nie ma fanek :/ i jak nikt nie oglada ;/ praiwe wszyscy ogladaja ten serial ma ponad 1 milion ogladalnosci. i ma bardzo duzo fanow :P no ja jestem jego wielka fanka!! bo uwielbiam ten serial :*:*

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

ja kocham ten serial, bo tak optymistycznie pozwala patrzec na siwiat... chociaz ta czwarta seria juz mnie troche denerwuje i tak bede ogladla kolejne odcinki...

ocenił(a) serial na 4
kubus89

1 seria była miłą bajką dla dzieci, młodzieży i dorosłych.
2 już mniej, 3 to kompletna paranoja, czwarta także.

ocenił(a) serial na 10
madlenka1989

ja lubie serial ale nie lubie magdy hahah ...
Taka mimoza z niej i wo ogole...
Ogladałam kazdy odcinek kazdej serii chociaz ten serial bardzo mnie denerwuje bo nie mowia niczego wprost i to co powinno byc w jednym ocinku robia w 5 :/ i to denerwujacy ale bardzo lubie MM

ocenił(a) serial na 7
madlenka1989

Ja uwielbiam ten serial.. od początku do końca. Choć czwarta seria przynudza to i tak jest super ;)