Spodobał mi się pierwszy sezon i zaintrygowana postanowiłam obejrzeć również kolejne. Niestety nigdzie nie można ich znaleźć. Napisałam więc wiadomość do AXN Polska i otrzymałam informację następującej treści- "(...) jeszcze nie mamy potwierdzonej emisji drugiego sezonu. W czerwcu w AXN Black można oglądać dalsze odcinki pierwszego sezonu. Jeśli się coś zmieni- damy znać".
Czyli generalnie się nie zapowiada nic, a szkoda, bo serial niesamowicie mnie wciągnął. Oglądałam online pierwszy odcinek drugiego sezonu, ale niestety w oryginale, więc zrozumiałam niewiele, a reszty mogę się jedynie domyślać.
S02E01 ogladalem na yt z wlaczonymi napisami/ tlumaczeniem . Bylem ciekawy co z Igorem, ale wiele rzeczy trzeba sie domyslac , bo to tlumaczenie takie prowizoryczne.
JAKIE TO JEST DOBRE, NIENABZDYCZONE, MIMO ZE POWAZNA HISTORIA TO I JEST MIEJSCE NA HUMOR, ROMANS, SWIETNIE SIE OGLADA
Jestem niesamowicie rozczarowana tym, że nie można normalnie obejrzeć drugiego sezon. Obejrzałam uważnie raz jeszcze pierwszy i stwierdziłam, że muszę obejrzeć kolejny. Nie wiem, co stoi na przeszkodzie, skoro w Internecie opisywany jest już sezon 3 nawet. I na pewno nie byłam jedyną osobą, która pytała AXN o emisję.
obejrzałam sezon 2 na youtubie..po rosyjsku,kiedys znałam lepiej rosyjski,ale potwierdzam,ze ogląda sie dobrze i wiele będzie zaskoczeń,czekam niecierpliwie na sezon 2 w tv.
AXN :)))działajcie!!!!
Witam, cały 2 gi sezon tj 12 odcinków z polskimi napisami jest na gryzoniu ;-))))pozdrawiam
inaczej-synonim słowa przechowywać na ch kojarzone z małym futrzastym zwierzątkiem kupowanym dla małych dzieci
Halo Aga napisałam ci 2 dni temu dodatkowe info jak znależć gryzonia i czy już weszłaś na trop? :-))))
inaczej-synonim słowa przechowywać na ch kojarzone z małym futrzastym zwierzątkiem kupowanym dla małych dzieci, mieszkającym w akwarium lub w klatce