Jestem oburzony postawą większości "miłośników filmweba" którzy z premedytacją wystawiają niską notę serialowi.Żaden wasz cholerny Lost
czy Pogoda na Miłość do niego się nie umywa ba! nigdy nie umyje!To są seriale dobre na jeden sezon!A Miasteczko to klasyk sam w sobie.O nim przeczytasz w każdym lepszym leksykonie,encyklopedii kina.Po waszych głupawych serialach jeszcze za 2 lata pozostanie tylko żart a po Twin Peaks
legenda.Jeszcze 17 lat temu byłby na szczycie TOP Seriali.
Dziękuje ,ulżyło mi <hahaha>
Nie warto się denerwować, to robią bezmózgie dzieci, które pojęcia nie mają o dobrym kinie. Chociaż sam przyznam, że jak widzę jaki chłam jest wyżej od TP, to nerwy zaczynają mnie brać. Cóż na głupotę nie ma rady, Miasteczko i tak jest najlepsze.
Słabszy od Twin Peaks.Jak dla mnie to bajka sie zrobiła tyle sezonów że zaraz smerfy się pojawią.
Słowo "kultowy" i "geniusz" nabiera nowego znaczenia, którego nie jest w stanie wyjaśnić encyklopedia. Tylko tyle na ten temat...
Dokładnie. To tak jak Dioda jest najlepszą piosenkarką. ;p Lost to nie Twin Peaks, Prison Break to nie Z Archiwum X. Seriale może i dobre, ale to typowe seriale obecnych czasów-nowoczesne,nierzadko wartka akcja,nawet dobrze się ogląda...ale to nie jest to samo i nigdy nie będzie. Twin Peaks to klasyka, tego nie da się porównać. OK, ktoś może powiedzieć "super serial" o Twin Peaks i powiedzieć to samo o "Lost". Ale zdecydowanie porównania nie ma. To tak jak porównać jakiegoś nowego Saleena do Ferrari F40. Oba samochody są superszybkie, piękne. Ale to jak wygląda i co "w sobie ma" F40 nie da się powtórzyć. Nie ma porównania...