PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31450}

Millennium

1996 - 1999
7,8 3,3 tys. ocen
7,8 10 1 3289
Millennium
powrót do forum serialu Millennium

Świetny Serial !

ocenił(a) serial na 10

udało mi sie zdobyć wszystkie 3 sezony i juz po pierwszych odcinkach moge stwierdzić że serial jest znakomity =)

11/10

użytkownik usunięty
phoobia

zgadzam się, irytowały mnie tylko te przesłodzone zakończenia każdego odcinka jak to Frank Black wraca po walce z potworami do żony i córeczki
brr...nawet mojej mamie podnosił się poziom cukru choc ogląda "M jak miłosc"

phoobia

OOO, a skąd zdobyłaś ?
Miałbym prośbę. Czy zechciała byś mi przesłać na e-mail (nie wiem, jaka pojemność skrzynki była by do tego wymagana) odcinek, w którym ta piękna, seksownie ubrana brunetka wbiła długie ostrze paralizatora mężczyźnie w brzuch ?
I jaki był tytuł tego odcinka ? (widziałem tylko jego migawkę).

tomekkaj

Zassaj sobie gościu z neta, cały serial jest za darmo na rapidach, torentach i innych takich, wystarczy nauczyć się korzystać z dobrodziejstw jakie oferuje wyszukiwarka Google (umiejętność wciąż nieosiągalna dla większości internautów mieszkajacych na tej planecie). Ja znalazłem wszystkie sezony w parę sekund bo sam chcę wziąć serial na ruszt po dciągnięciu Futuramy.

Prosić obcą osobę o przesłanie na oko kilkunastu albo i więcej giga danych na maila to trzeba być albo naiwniakiem albo ignorantem albo kosmitą.

Jeffrey_Lebowski

Nie interesuje mnie gościu twoje zdanie, co do mej prośby.
A sm LEPIEJ naucz się poprawnej polszczyzny, bo nie potrafisz nawet zdania dobrze "sklecić".
By się tak wysławiać, trzeba być albo nieukiem, albo próżniakie, albo ćwierćinteligentem.

tomekkaj

Wskaż mi zatem te rzekome błędy w mojej polszczyźnie i konstrukcji zdań, bo poza brakiem kilku przecinków i kilkoma literówkami takowych nie dostrzegam.
Co do reszty to wciąż nie uważam abym rzucał oskarżeniami bezpodstawnie. Serial Millenium ma 67 odcinków a każdy waży - w zależności od źródeł - 400/700 mb. Kim trzeba być, aby prosić zupełnie obcą osobę o przesłanie takiej ilości materiału na maila jak nie leniem, naiwniakiem, ignorantem albo kosmitą? Sorry człowieku, taka prawda. I nie musisz się z tego powodu spinać bo takich jak Ty - lubiących jak im się wszystko pod nos na tacy podtyka - w usenecie jest całe multum. Już pal licho jak prosicie o linki do źródeł, bo nie potraficie sobie czegoś sami wygooglować, na to jeszcze potrafię przymknąć oko; ale jak prosicie aby wam gotowy materiał na maila wysłać to mnie normalnie krew zalewa i nigdy chyba nie przestanie. Jak można być takim wstrętnym leniem?

ocenił(a) serial na 6
phoobia

pierwszy sezon serialu calkiem dobry,szybkie tempo i w miarę,pewna wiarygodność i prawdziwość calej akcji.ale juz sezon 2 i 3 to tragedia.nic sie nie dzieje,historie z kosmosu wzięte, po prostu nuda.