Wymyśliłem najtrudniejszą zagadkę świata, na którą sam nie znam odpowiedzi XD Ile płyt DVD potrzeba żeby pomieścić wszystkie odcinki Mody na Sukces?
Może pytanie z innej beczki. 'Kiedy skończy się emisja/produkcja tego serialu?'
odpowiedz znajdziesz zaniedługo w mojej recenzji, która (uroczyście oswiadczam) właśnie dnia dzisiejszego poszła w obieg i zaniedługo zostanie tutauj umieszczona;)
Już biegnę z odpowiedzią na pytanie jako znawca :) Mają umowę kręcić serial do 2010 roku. Do tego czasu nie mogą zakończyć jego emisji bo to UMOWA. Umów raczej się nie zrywa :D Jeśli po 2010 roku serial będzie się nadal podobał, to będą go kręcić dalej, aż do gwałtownego spadku popularności....
Stary na to odpowiedzi się nie znajdzie XD Zauwarzyłem że w większości ten serial oglądają babcie i dam głowę że gdy oglądały pierwszy odcinek to były jeszcze młode XD
wysxzło mi okolo 4235 płyt dvd:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ze tez Ci sie chcialo to wszystko obliczac. Nie masz nic lepszego roboty? xD
A co do krecenia serialu. Chyba na pewno przedluza umowe. Po pierwsze Moda ma drugie miejsce pod wzgledem ogladalnosci w Ameryce i jest sprzedana do ponad 140 krajow, wiec to tez im pieniadze przynosi.
odcinków jest ok 4300:P licząc, że na jedną płytę DVD wejdzi 5 odcinków to będzie ok 900:P