W dzisiejszym odcinku Ridge wraz z braćmi zaczęli rozkopywać grób Tailor. Prawdopodobnie w jutrzejszym odcinku dowie się, że w trumnie nie ma jego żony tylko jej kukła. Na tę chwilę czekałem od 1,5 roku. Tego odcinka nie mogę przegapić :D
Ty czekałeś na ten odcinek 1,5 roku a ja nie oglądałem od lat, i se raz obejrzałem i trafiłem na niego hehe
ten odcinek powinni wyśmiać monty pythoni gdyby jeszcze byli.
Ona nagle wyłoniła się za Ridgem w białym świetle,zmartwychwstała czy co?
Obejrzałam to dziś przy obiedzie:-) No to już przegięcie:-) Pewnie okaże się, że pierwsza żona Ridga też żyje:-)
A na końcu będzie że te wszystkie odcinki to był tylko sen Ridge'a.I kolejne odcinki to będą już na jawie Ridge'a.Albo kolejne odcinki to będzie sen Erica i tak wszystkich po kolei.
Dajcie spokój. Ja tego serialu nie traktuję na serio. Oglądam dla absurdalnych wątków, takich tak ten dzisiejszy(albo jak Ridge wpadł do pieca i przeżył). Często się z tego śmieję(np. jak Bruk spała już ze wszystkimi męskimi członkami rodziny tzw. ze wszystkimi braćmi, ojcem i narzeczonym swojej córki). Właśnie dlatego, że wątki są absurdalne i mocno naciągane, serial jest genialny, w sam raz do obiadu. Plusem sa też częste występy modelek w głównych wątkach(lubię popatrzeć na piękne kobiety takie jak ta brunetka- córka strażaka- oraz Bridget-mam na mysli tą nową aktorkę, stara nie była aż tak piękna). Obejrzałem całe 4 sezony Lostów(kiedyś byłem nawet nimi zafascynowany) oraz wszystkie 3 sezony i 10 pierwszych odcinków Prison Break'a i teraz nie mam siły aby je dokończyć tak akcja się stoczyła(początkowo planowali 3 sezony Lostów a ostatecznie będzie ich 6, co już teraz odbiło się na jakości). Modę na sukces oglądam od jakiś 3-4 lat i do teraz mi się nie znudziła. Jest to jedyny serial jaki oglądam obecnie w miarę regularnie. Wbrew temu co piszą w internecie serial jest popularny wśród młodej widowni. Sam znam parę takich osób. Mam nadzieję, że nigdy go nie zdejmą, no i że dożyję ostatniego odcinka :D
Swoją drogą Hunter Tylo(serialowa Tailor) wygląda paskudnie po kolejnej operacji plastycznej. Parę lat temu kiedy grała ostatni raz w Modzie była z niej niezła laska(ma chyba 30-40 lat) wyglądała lepiej niż większość naszych 25-30 latek. Chciałbym, aby moja zona wyglądała tak w jej wieku(tzw. w jej ostatnich odcinkach przed kolejna operacją plastyczną). Widocznie operacje plastyczne uzależniają i kobiety takie jak Hunter Tylko poddają się kolejnym pomimo, że już nie muszą(w tamtych odcinkach wyglądała idealnie, figura itp.). Teraz powiększyła sobie usta(wyglądają jak murzyńskie), zrobiła coś z kościami policzkowymi. Słowem wygląda paskudnie. Te operacje zamiast ją upiększyć, po prostu ją oszpeciły. W nowych odcinkach nadawanych w Stanach wygląda jeszcze gorzej(kolejne operacje). Serialowa rodzinka dosłownie może jej nie poznać :D
Tak sobie myśle, że tan serial da sie oglądać właśnie dlatego tylko, że jest taki absurdalany, no i oczywiście zawsze pojawia się jakiś przystojniak, który okazuje się czyimś bratem czy synem:-) Poza tym choćbym nie obejrzała 10 odcinków to siadam, włączam tv (w której i tak nic mądrego o tej porze nie znajdę:-)) i wiem o co chodzi:-) No i ten cały światek pięknych i bogatych:-) Już to wcześniej napisałam, ale trzeba mieć wyobraźnie, żeby pisać do Mody scenariusze i wpadać na takie pomysły. Ostatni odcinek Mody ściągnie przed TV miliony:-)