Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

To już jutro

ocenił(a) serial na 10

W dzisiejszym odcinku Ridge wraz z braćmi zaczęli rozkopywać grób Tailor. Prawdopodobnie w jutrzejszym odcinku dowie się, że w trumnie nie ma jego żony tylko jej kukła. Na tę chwilę czekałem od 1,5 roku. Tego odcinka nie mogę przegapić :D

Replo

Ty czekałeś na ten odcinek 1,5 roku a ja nie oglądałem od lat, i se raz obejrzałem i trafiłem na niego hehe

fuck_outta_here

ten odcinek powinni wyśmiać monty pythoni gdyby jeszcze byli.
Ona nagle wyłoniła się za Ridgem w białym świetle,zmartwychwstała czy co?

mazda6261

Obejrzałam to dziś przy obiedzie:-) No to już przegięcie:-) Pewnie okaże się, że pierwsza żona Ridga też żyje:-)

Replo

Haha, a ja w ogóle nie wiem kto jest kto :P

paulina152

A na końcu będzie że te wszystkie odcinki to był tylko sen Ridge'a.I kolejne odcinki to będą już na jawie Ridge'a.Albo kolejne odcinki to będzie sen Erica i tak wszystkich po kolei.

ocenił(a) serial na 10
mazda6261

Dajcie spokój. Ja tego serialu nie traktuję na serio. Oglądam dla absurdalnych wątków, takich tak ten dzisiejszy(albo jak Ridge wpadł do pieca i przeżył). Często się z tego śmieję(np. jak Bruk spała już ze wszystkimi męskimi członkami rodziny tzw. ze wszystkimi braćmi, ojcem i narzeczonym swojej córki). Właśnie dlatego, że wątki są absurdalne i mocno naciągane, serial jest genialny, w sam raz do obiadu. Plusem sa też częste występy modelek w głównych wątkach(lubię popatrzeć na piękne kobiety takie jak ta brunetka- córka strażaka- oraz Bridget-mam na mysli tą nową aktorkę, stara nie była aż tak piękna). Obejrzałem całe 4 sezony Lostów(kiedyś byłem nawet nimi zafascynowany) oraz wszystkie 3 sezony i 10 pierwszych odcinków Prison Break'a i teraz nie mam siły aby je dokończyć tak akcja się stoczyła(początkowo planowali 3 sezony Lostów a ostatecznie będzie ich 6, co już teraz odbiło się na jakości). Modę na sukces oglądam od jakiś 3-4 lat i do teraz mi się nie znudziła. Jest to jedyny serial jaki oglądam obecnie w miarę regularnie. Wbrew temu co piszą w internecie serial jest popularny wśród młodej widowni. Sam znam parę takich osób. Mam nadzieję, że nigdy go nie zdejmą, no i że dożyję ostatniego odcinka :D

Swoją drogą Hunter Tylo(serialowa Tailor) wygląda paskudnie po kolejnej operacji plastycznej. Parę lat temu kiedy grała ostatni raz w Modzie była z niej niezła laska(ma chyba 30-40 lat) wyglądała lepiej niż większość naszych 25-30 latek. Chciałbym, aby moja zona wyglądała tak w jej wieku(tzw. w jej ostatnich odcinkach przed kolejna operacją plastyczną). Widocznie operacje plastyczne uzależniają i kobiety takie jak Hunter Tylko poddają się kolejnym pomimo, że już nie muszą(w tamtych odcinkach wyglądała idealnie, figura itp.). Teraz powiększyła sobie usta(wyglądają jak murzyńskie), zrobiła coś z kościami policzkowymi. Słowem wygląda paskudnie. Te operacje zamiast ją upiększyć, po prostu ją oszpeciły. W nowych odcinkach nadawanych w Stanach wygląda jeszcze gorzej(kolejne operacje). Serialowa rodzinka dosłownie może jej nie poznać :D

Replo

Tak sobie myśle, że tan serial da sie oglądać właśnie dlatego tylko, że jest taki absurdalany, no i oczywiście zawsze pojawia się jakiś przystojniak, który okazuje się czyimś bratem czy synem:-) Poza tym choćbym nie obejrzała 10 odcinków to siadam, włączam tv (w której i tak nic mądrego o tej porze nie znajdę:-)) i wiem o co chodzi:-) No i ten cały światek pięknych i bogatych:-) Już to wcześniej napisałam, ale trzeba mieć wyobraźnie, żeby pisać do Mody scenariusze i wpadać na takie pomysły. Ostatni odcinek Mody ściągnie przed TV miliony:-)

ocenił(a) serial na 1
Replo

Wszystkie stare baby, które oglądają to, żyją jeszcze tylko dlatego, że cały czas jest na antenie. Tak długo jak to będzie leciało one będą żyły.