Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

w jaki sposob taylor znów zmartwychwstała??? pamiętam że umarła i to w ramionach ridga a tu ostatnio włączam telewizor i taylor żyje ma się dobrze a ridge znów ma problem... I ile dzieci ma w koncu brooke w koncu jedno pokolenie już odchowała

ocenił(a) serial na 10
KoCore_Y

Uratował ja Omar, skradł ze szpitala i wyleczył, zyła tam u niego ok.10 lat i postanowiła wrócic ale Omar ja kochał, więc uciekła i ktoś tam jej pomógł
A co do Brooke to ona ma 4 dzieci:
Bridget(z Erykiem)
Rick(tez z Erykiem)
Hope(z Deaconem,byłym męzem bridget,jej córki,)
RJ(z Ridgem)
i jeszcze bedzie miała jedno dziecko chłopczyka ale nie wiem jak sie nazywa

użytkownik usunięty
Claudi7272

Będzie miała jeszcez jedno dziecko? To ona jest jeszcze płodna?

Licząc po wieku jej najstarszych dzieci powinna mieć koło 50-tki...

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

No więc właśnie. To nie jest przypadkiem czas menopauzy?

KoCore_Y

Taylor wcale nie umarła, jej ciało wykradł Omar z Maroka (tak, ten sam co kiedyś ją przetrzymywał po katastrofie samolotu).
W Maroku Taylor znów była uwięziona i udało jej się umknąć pojawiła się na ślubie nicka i bridget, zjawili się jacyś goście z zamiarem porwania jej. Krzyk Taylor zwabił ridgea. Ridge zobaczył taylor, ale że miała twarz za woalką nie był pewien że czy to rzeczywiście ona. I wtedy jeden z bandziorów ogluszył ridge'a. Ridż-brydż trafił do szpitala gdzie rozpowiadała że widział taylor, wszyscy mysleli że ridż ma problem psychiczny. Ridż uciekł ze szpitala i pojechał na cmentarz, żeby odkopać grób. Odkopał i przeraził się bo zamiast rozłożonego ciała żony zobaczył...Taylor. Powiedział: "What the hell!" zaczął wyjmować "Taylor", a to był manekin. I wtedy pojawił się Omar wyjaśnił co i jak, dlaczego i po co. A po chwili pojawiła się też prawdziwa Taylor. najpierw ridż był w szoku, potem straaasznie się przytulali i całowali - i wiesz. Przestałam oglądać mode jak taylor - moja ulubiona aktorka zresztą - "umarła". Powrót taylor chciałam zobaczyć i chciałam nawet oglądać te odcinki z taylor. i wiesz. Policzyłam sobie - po tym powrocie już od cmentarza po pobyt w domu non stop płakali i całowali się na przemian i zajęło im to jakieś niecałe "nasze" 3 dni (czyli bite 6 odcinków). Miałam dość...;)

a tu masz lini z filmikami
ridż zauważa taylor na ślubie:

http://www.youtube.com/watch?v=uYTQHHx7wiE

ridż odkrywa grób taylor:

http://www.youtube.com/watch?v=Qm3QOOQNTtg

A poklikaj sobie też po filmikach podobnych jest i dalszy ciąg z polskim lektorem;)

EM_DE_KE_AS

o jaaaaaaa no jestem w szoku taki scenariusz to tylko w modzie i nie mówcie mi ze zagubieni są skomplikowani;) dzięki

KoCore_Y

Hehe, "Zagubieni" przy tym to pikuś...