w jaki sposob taylor znów zmartwychwstała??? pamiętam że umarła i to w ramionach ridga a tu ostatnio włączam telewizor i taylor żyje ma się dobrze a ridge znów ma problem... I ile dzieci ma w koncu brooke w koncu jedno pokolenie już odchowała
Uratował ja Omar, skradł ze szpitala i wyleczył, zyła tam u niego ok.10 lat i postanowiła wrócic ale Omar ja kochał, więc uciekła i ktoś tam jej pomógł
A co do Brooke to ona ma 4 dzieci:
Bridget(z Erykiem)
Rick(tez z Erykiem)
Hope(z Deaconem,byłym męzem bridget,jej córki,)
RJ(z Ridgem)
i jeszcze bedzie miała jedno dziecko chłopczyka ale nie wiem jak sie nazywa
Taylor wcale nie umarła, jej ciało wykradł Omar z Maroka (tak, ten sam co kiedyś ją przetrzymywał po katastrofie samolotu).
W Maroku Taylor znów była uwięziona i udało jej się umknąć pojawiła się na ślubie nicka i bridget, zjawili się jacyś goście z zamiarem porwania jej. Krzyk Taylor zwabił ridgea. Ridge zobaczył taylor, ale że miała twarz za woalką nie był pewien że czy to rzeczywiście ona. I wtedy jeden z bandziorów ogluszył ridge'a. Ridż-brydż trafił do szpitala gdzie rozpowiadała że widział taylor, wszyscy mysleli że ridż ma problem psychiczny. Ridż uciekł ze szpitala i pojechał na cmentarz, żeby odkopać grób. Odkopał i przeraził się bo zamiast rozłożonego ciała żony zobaczył...Taylor. Powiedział: "What the hell!" zaczął wyjmować "Taylor", a to był manekin. I wtedy pojawił się Omar wyjaśnił co i jak, dlaczego i po co. A po chwili pojawiła się też prawdziwa Taylor. najpierw ridż był w szoku, potem straaasznie się przytulali i całowali - i wiesz. Przestałam oglądać mode jak taylor - moja ulubiona aktorka zresztą - "umarła". Powrót taylor chciałam zobaczyć i chciałam nawet oglądać te odcinki z taylor. i wiesz. Policzyłam sobie - po tym powrocie już od cmentarza po pobyt w domu non stop płakali i całowali się na przemian i zajęło im to jakieś niecałe "nasze" 3 dni (czyli bite 6 odcinków). Miałam dość...;)
a tu masz lini z filmikami
ridż zauważa taylor na ślubie:
http://www.youtube.com/watch?v=uYTQHHx7wiE
ridż odkrywa grób taylor:
http://www.youtube.com/watch?v=Qm3QOOQNTtg
A poklikaj sobie też po filmikach podobnych jest i dalszy ciąg z polskim lektorem;)
o jaaaaaaa no jestem w szoku taki scenariusz to tylko w modzie i nie mówcie mi ze zagubieni są skomplikowani;) dzięki