Już się pogubiłam ... Może ktoś potrafi mi wyjaśnić. Teraz brook jest żoną rigde'a a bridget spotyka się z nickiem. Ale widziałam na youtubie ze w odcinku 4824 brook bierze ślub z nickiem, co sie dzieje wtedy z ridge'em? Wiem też ze nick wezmie ślub z teylor która się niedługo pojawi, a potem(a może wczśniej) teylor bedzie z rickiem który wcześniej był z "Fibi" córka teylor. Czy ktoś wie jaka jest kolejność tego zamieszania.
Taylor zmartwychwstanie i Rigde postanowi być z nią. Osamotniona Brooke wezmie pierw ślub z Erikiem, pozniej ukradnie Nicka Briget. Małżeństwo Taylor i Rigda sie rozpadnie, bo bedzie chciał wrócić do Brooke. Tayor zwiąże się z Thornem, bo zabije mu zone. Corka Thorna zniszczy związek. Brooke zwiąże się z Rigdem, bo będzie zazdrosna o jeeog relacje z jej siostrą.Taylor związe się z Nickiem, a jej corka Phoebe z Rickiem. Rigde sie o tym dowie i zerwie z Brooke. Brooke bedzie chcial wrocic do Nicka, bedzie starala sie o dziecko z Nickiem przez sztuczne zapłodnienie, tak samo zrobi Taylor. Rigde zwiąże sie Ashley Abott, ale wroci do Brooke, bo ta została zgwałcona. Eryk zerwie znow ze Stephanie ,bo ta poznala gwalcicela z Brooke. Thorne zwiąże się z jedną siostrą, pozniej z drugą brooke. Pierwsza siostra uwiedzie Eryka. Taylor dowie się, że nosiła pod sercem dziecko Brooke i Nicka. Załamie się, wesprze ją Rick, którego rzuciła Phoebe.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3402062
A co się stanie z dzieckiem bridget i nicka bo cos slyszalam ze ono sie nie urodzi (ona poroni czy jakos tak). Jak narazie nie zapowiada sie nic zeby brook wzieła znow slub z erykiem, a na youtube widzialam jak bierze slub z nickiem i to chyba calkiem niedlugo bedzie. i jeszcze jedno pytanko : dlaczego ridge zerwie z brook jak sie dowie ze phoebe zwiąże się z rickiem?