4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36343
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Nazywa się Arkadiusz Janiczek(znany z Placu Zbawiciela). :)

AdamBayern01

Tak podejrzewałam, ze zagra pedofila :D Już podczas przesłuchania to podejrzewałam :D

ocenił(a) serial na 8
MonCherry_1986

Ciekawy będzie w sumie ten wątek, bo to nie jest ten z tych "często powtarzanych" w serialach :)

AdamBayern01

są plusy i minusy takich wątków. Bo rodzice po takich wątkach zaczynają uważniej patrzeć na nauczycieli i niektóre zachowania mogą wyolbrzymiać - minus. A plusem jest to, ze zwracają uwagę by jednak być czujnym.

Zobaczymy też jak to się potoczy. I mam nadzieje, ze nie spieprzą tego...

ocenił(a) serial na 8
MonCherry_1986

Ja jestem w szkole średniej, więc się jużnie muszę martwić hehe ;) (swoją drogą o 10 lat młodszy od Pani, o ile rocznik jest w Pani nicku).
Co do wątku, to na pewno będzie interesujący, nie nudny jak np. Żanety z Szulcem, czy choroby Weroniki - dla mnie to jest przewidywalne trochę i monotonne. Już wątek z Igorem Nowakiem jest ciekawszy, najlepszy jest oczywiście bezapelacyjnie Borys i jego powiązania z ukraińską mafią.

AdamBayern01

Borys i Ewa, watek ciągnący sie od paru lat jest żenujący :)
Z tym pedofilem może być ciekawie...może ten Dominik stanie w obronie córki Slawka i bedzie mial problemy z prawem a za 10 lat będą parą :) ha

ocenił(a) serial na 8
Qdom

Wątek z Borysem dla mnie jest bardzo ciekawy(więzienie, ucieczka ze szpitala, spotkanie w tajemniczym, cichym lasku) - powiązanie z ukraińską mafią zazwyczaj się bardzo źle kończy. Borys Orłow musi to jakoś ładnie rozegrać :P
Co do wyżej powtórzonego wątku, Ja chciałbym zobaczyć sytuację, w której Dominik staję w Obronie Darii, było by ciekawie. Może doszło by do rękoczynów, hm? I Dominik walnie lewego sierpowego, jak Tyson za najlepszych lat?

AdamBayern01

Tak to mój rocznik ale nie musisz mi pisać na pani. To jest forum i tutaj kazdemu piszemy na "TY".

Wątek Borysa teraz jest fajny. Ale tylko dlatego, ze uciekł z więzienia. Tylko trochę przewidywalny. Wiadomo, ze bedzie niewinny.