Jaki wg Was jest najlepszym aktorem/aktorką w tym serialu?
No...trudny wybór, bo większość z nich mnie denerwuje.:-) Ale z aktorów to może być Marek, Włodek jest w porządku i może Roman..nnnoo Kamil mógłby sie jeszcze załapać. Z aktorek to dobrze gra Agnieszka, a zwłaszcza, gdy jest pijana to wypada to bardzo przekonująco, Zuza też nie jest taka zła...Chyba mi się pomysły skończyły;D
Akurat Kamil jest wg. mnie strasznie drewniany, jakby kij połknął, poza tym chyba ciężko mu wyrażać jakiekolwiek uczucia, ale i tak go lubię, sama nie wiem dlaczego. Marek to sie zgodzę, Adam, Janusz. Co do kobiet: Zuza, Agnieszka, Kinga...
Ja kiedyś lubiłam Leszka Lichotę, który grał Grzegorza Ziębę. Dzisiaj chyba najsympatyczniejsza jest postać Marka ;D No i Roman :) Z kobiet najbardziej autentyczna wydaje się być Katarzyna Walter. Bo cała reszta wiecznie skwaszona ;)
ja tam z mamą go dziś obejrze - dobrze sobie przypomnieć dzieciństwo ;)
Pozdrawiam Panią Bardzo Serecznie - życzę Już Wesołych Świąt dla Pani i Całęj Rodziny :*
Zdecydowanie Roman (szczególnie jak pił był fajny) i dr. Ostrowski
Smolny bardzo dobrze gra, chociaż to negatywna postać
no dr Ostrowski wymiata, lubię też Marka zwlaszcza po scenie gdy dowiedział się, że mąż jego córki jest gejem. tak mistrzowskiej sceny dawno nie widzialam w PL serialu :)